Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde indirimli vucut losyonlarından alıcak olan warmı ? nasıl kullanılır bilmiyrm hiç
peki cnm tşkkrler.. bu ay indirimde 1 alana 2 bedavalardan almayı dusunuyomusn bana uygn geldi fiyat olarak..Duştan sonra kullanabilirsin canım ben öyle yapıyorum ben hawaiaan nemlendirici jel aldım duştan sonra uygulayınız diyo vücut ıslakken daha güzel oluyo:)
Kızlar bizler vergimizi faturalarımızdaki K.D.V. ile ödüyoruz, yani bizimki alış ve satışdan doğan kazanç bu nedenle kdv ödüyoruz. Gelir vergisine tabi olmaz endişelenmeyinYinede içinize sinmediyse araştırın, ben mali müşavir stajeriyim daha olamadım yani , eksik bilgi vermeyim
![]()
canım ben maliyeciyim rahat ol kapıdan satış ve pazar yerleri gibi yerlerde satış gelir vergisinin istisnalarından biridir. gelir vergisinden muafsın yani. sadece kdv veriyorsun o da faturada belitiliyor zaten. yine de için rahat etmezse gelir vergisi kanununa bakabilirsin.![]()
peki cnm tşkkrler.. bu ay indirimde 1 alana 2 bedavalardan almayı dusunuyomusn bana uygn geldi fiyat olarak..
Evet canım uygun onlar sana uzun süre yeter ben 250 lilik olanı bile zor bitirmiştim ayrıca ortadaki hiç güzel değil bi ara kataloğa koymuslardi kokusu hiç güzel değil bak özlü daha güzel gibi geliyo bana.
ya jet femmemi far awaymi hala karar veremedm...
ya jet femmemi far awaymi hala karar veremedm...
far away canım![]()
:)cnm vanılyalı sekerlı dglmı far away ?
evet tatlım far away vanilyalımsı jet femme ise acımsı bir koku ben geçen senemi ondan önceki senemi ney bu jet femme çıktığı zaman hiç beğenmemiştim kokusunu kaldırmışlardı tekrar getirmiş avon bu kokuyu bence far away daha güzel![]()
:) burdan olmuyor boyle en ıyısı ben testerlerıne fln bakmaya gıdıym cnm tşkkrler onern ıcın :) sen alıckmsn bu 32lık setı?
ben aslında almıycaktım burda bahsettiğim için arkadaşlarımız bilir o kadar çok parfümüm varki ev dolduama o setten bir müşterim topuk yumuşatıcı kremi istedi durabilirmiyim hiç kremi ona satarım parfümü ve beyaz zambak kokulu duş jelini ben alırım dedim kendime
hem çok uyguna gelicek bana hemde karlı olan ben olucam
![]()
:) haklısn ya bende incandessence alıcam ama bu jet femme ile far away konusund karrszm ..gıdıp bakıym açık parfm satan yerlerde wardr hrlde
incandessence de çok güzel ben ondan 2 set stokladım kendime indirim broşüründe de var set olarak yakalayabilirsem tekrar stokluycam canım ama zor tabi yakalamak broşürden :97:
nasıl zor cnm kaç dk içinde tükenyor indirm brosuru urunlerı?
anında bitiyor canım çok hızlı sipariş girmek lazım