AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

off cnm peki ben sıparıs verdm dıyelımkı stok bıttı ozaman pahalı fıyattan mı gırıyor haneye yoksa hiç gelmıyomu

stokta yoksa tatlım gelmiyor ürünün ama stokta vermese bile ara ara kontrol et sipariş için bazen stoğa koyuyorlar yakalayabiliyorsun ben incandessence setleri o şekilde yakalamıştım :16:

Kızlar kimler yeni katalogu merak ediyor bakalım salı ya ne kaldı şurda özlem bitiyo:)

Bu ay kim yükleyecek inşallah geçen ay ki gibi sen yükle ben yükleyeceğin davası olmaz kimlerin salı günü yüzde yüz geliyor kızlar mesela canım senin geliyor mu gönüllü ve talipliler yazsın lütfen:)

bilmiyorum ki tatlım ben risk almayım canım gelmesse bir de mahçup duruma düşmeyeyim ilkşah yükler bence :16:

kızlar hala devam eden kampanyadaki kemi küpe nasıl sizce güzelmi birazdan sipariş vericemde alsammı diye düşünüyorum :66:

bilmiyorum ki tatlım ben risk almayım canım gelmesse bir de mahçup duruma düşmeyeyim ilkşah yükler bence :16:

O sanırım bırakmıştı canım fark ettiysen eğer geçen ay ilksah yüklemedi o sadece sayfa batı başka kızlar yükledi belki de yükler canım ama ben bıraktı diye biliyorum bizi bilgilendirir foruma girince o yüklemezsede salı kargosu ilk gelen yükler geçen ay olduğu gibi:)

O sanırım bırakmıştı canım fark ettiysen eğer geçen ay ilksah yüklemedi o sadece sayfa batı başka kızlar yükledi belki de yükler canım ama ben bıraktı diye biliyorum bizi bilgilendirir foruma girince o yüklemezsede salı kargosu ilk gelen yükler geçen ay olduğu gibi:)

takı seti alcaklar varmı ya 13.90 a 4 kolye ucu war onu begendm napsm blmem bıde kalpli yuzuk war bıraz pahaalı:)

Canım o set o paraya değmez bence güzel değil ben aldım memnun değilim o top gibi kolye ucu hiç güzel değil aynı fiyata rose takı seti var bu takı seti daha güzel evet canım o yüzüğe göre pahalı biraz:)

Son düzenleme:
peki kızlar şu duş jellerinden hangisini önerirsiniz:34:

Son düzenleme:
Back
X