AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

selam kızlar herkese
bende saat 16.00 dan beri cebelleşiyorum.bana mısın demedi site.napalım sağlık olsun.inşallah yarın açılır da sipariş girebiliriz

sonunda bende verebildim ama ind. brodan eksik gözükmüyo
Buradaki arkadaşlar daha ilk dakikalarda yazmıştı perceive ve incandessence bitti die ikisinden de verdi hemde 2 şer tane

kızlar acil cvp verrmsnz lütfn siprşlermi yollucam fakt stokda olmyn ürünlr yüznden bakiyem düştü ve 150tl altna indim. şimdi fazladan ürün eklesem daha sonra 2.ye siprş verecgm zamn iade etsem ödeme vadem 1 ay olur gene değlmi ? 15 gun çokk az

Son düzenleme:

evt olur yazabilirsin .

açıldı kızlar 80tllik verdm off battık resmen:) ındırım brosurundekı ıncandessence ve pudrayı ıstemıstm ama nasip dglmıs.. bende beata çanta ve goz kalemlernden rolondan fln aldm

hayrlısyla yolladım. soft musk vuct pudrsyla baharat seti bitmş 2si Allahtan diğerleri geliyor.

ben de siparişlerimi verebildim sonunda, bişey sorucam indirim broşüründeki ürünleri girersen sadece kod girmek yeterli dimi ? gelmeyen ürünler için stokta yok diye uyarı çıkıyormu ? bende bişey çıkmadı da gelicek demek mi oluyor bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…