AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Ay canım:)ilk okuduğum da anlamadım bi düşündüm sonra aklına geldi benim niye çoğalmzo ya mesaj sayısına göre mi çoğalıyor ki acaba bu kalpler:)
öyle diye biliyorum cnm

hadi bakalım gözün aydın tatlım sıra bende bende bi siparişlere karar verip yollayabilsem
sağol cnm en çok ihtiyacın olup da gözüne kestirdiklerini sipariş ver derim :)

Ay canım:)ilk okuduğum da anlamadım bi düşündüm sonra aklına geldi benim niye çoğalmzo ya mesaj sayısına göre mi çoğalıyor ki acaba bu kalpler:)

bilmemki tatlım bende çözmeye çalışıyorum ama bulamıyorum nasıl oluyor bu kalpler diye birde hapis yattık 4 gün ayyy ne zor geçti günler sizden ayrı kalmıştım

Yok mu ya fazladan incandessence parfüm siparişi vermiş olan kimse Yada müşterisi sipariş verip de almayan olursa bana özelden msj atsın lütfen...

Yok mu ya fazladan incandessence parfüm siparişi vermiş olan kimse Yada müşterisi sipariş verip de almayan olursa bana özelden msj atsın lütfen...

Canım az önce burdan bi arkadaş o parfüm den iki tane sipariş ettiğini söylemişti bi deme istersen

Canım az önce burdan bi arkadaş o parfüm den iki tane sipariş ettiğini söylemişti bi deme istersen

Canım çok sağol gördüm ben de o arkadaşın mesajını... Ama belki o da müşterisi veya kendisi için sipariş vermiştir... Ama özelden mesaj attım o arkadaşa çok sağol... =)

ark.lar site çöktükten sora bi acayip olmuş oyüzden girmedim sipariş vermem diye ind.katloğunu 9.30 girdim yalanım olmasın ve cam kavanoz setini aldım halbuki yoktu önceki denemelerimde nasıl oldu anlam veremedim :79::79: bide bişey sormuştum dün kimse cvp vermemiş yeni katalog heycanından sanırım iade yapıcam k8den şu mega impact rujlardan ama 2 tane alana 18tl idi ya tekini iede edebilirmiyim yoksa 2sidemi olmak zorunda bilenler cvp yazarsa sevinirimm..

genelde ikili paket yada birbiriyle bağlantılı ürünlerde ikisini birden yollamak gerekiyor cnm büyük ihtimal bundada öyle olabilir ama tam emin değilim yanlış bilgilendirmek istemem..

merhaba cnm iade yaparken ürünü aldıqın qibi qöndermen qerek yani ikili almışsın ikili qöndermen qerek

sipariş verdim şimdi 5 kataloqla 25 tl lik sipariş verince hizmet bedeli yok diyordu ama faturada hizmet bedeli qörünüyo bilqisi olan varsa bi cvp yazarsanız çok iyi olur.. :44:

genelde ikili paket yada birbiriyle bağlantılı ürünlerde ikisini birden yollamak gerekiyor cnm büyük ihtimal bundada öyle olabilir ama tam emin değilim yanlış bilgilendirmek istemem..

merhaba cnm iade yaparken ürünü aldıqın qibi qöndermen qerek yani ikili almışsın ikili qöndermen qerek

teşk. ederim arak.lar tuh yaa biri bendede biride siparişti sürümünü hiç beyenmedim hemencik dudağın orta kısmından çıkıyo ruj orası beyaz kalıo çirkin bi görüntü oluyo tekini göndersem nolurki paket değildi çünkü 2 tane alana daha indirimli oluyo die öle almıştık pöff napsem bilemedim:85::85:

teşk.ler arklar napıcam bilemedim rujların biri benimde dieri siparişti ben sürümünü hiç beyenmedim hemncik dudağın orta kısmından çıkıyo ruj ve orasıı beyaz kalıyo çirkin görüntü oluşuyo. paket olarak değildi ztn ama 2 tane alana daha indirimli geliyodu pöff napcamı şaşırdım tekini göndersem kabul edilmezmiki yaw :76::76:

iade edersin canım etmesine de sen zararlı çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…