AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar yeni üye olmak için katılım ücreti hala 1 tl mi? bir de bu 1 tlnin şartı var mı? (mesela atıyorum ilk 3 ay şu kadar puan yapmak gerekli gibi?)
ben şuan 8.5 tl olduğunu biliyorum. kayıt ücretinin bir şartı yok ilk siparişinde faturana yansıyor. üyeliğinin devam etmesi için 3 ayda bir sipariş vermen gerekiyor ne kadar verdiğinin bir önemi yok

kızlar yeni üye olmak için katılım ücreti hala 1 tl mi? bir de bu 1 tlnin şartı var mı? (mesela atıyorum ilk 3 ay şu kadar puan yapmak gerekli gibi?)

Selam micra
Sanırım 1tl değil onu bi süreliğine yapmışlardı şimdi 8.5 tl
Öyle bi şart yok avonda sadece 85 tl'nin altında sipariş verirsen 8.5tl kargo ödenio

kızlar bişey sorucam gözlerimin altlarında ince ince çizgiler oluşmaya başladı ve fondoten gıbı ürünleri sürdüğümde sanki pütür pütür gözüküyo gözaltlarım yani yada ben öyle hissediyorum acaba anew clinical eye lift alsammı bu ay çok ucuza geliyor çünkü yada siz bişey önerirmisiniz?????:18:

kızlar yardım edin

Kızlar merhaba , az önce bana avondan mail gelmiş şu yazıyordu :

Kampanya 9 Değerlendirme Anketimizi sonuna kadar yapan ilk 100 kişiye Fergie Outspoken EDP hediye ediyoruz!
Sizlerin değerli görüşleri bizler için büyük önem taşımaktadır. Anketimize katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız görüşler, diğer katılımcılardan aldığımız görüşler ile anonim olarak değerlendirilecektir.
Ankete gitmek için tıklayınız...

Bende cevap ladım gönderdim, başka gelen oldu mu ? :44: bide neden k9 acaba anlamadım gitti , inşallah gelir

yok cnm bnde öyle bi mail keşke bana da gelseydi o koku güzel katılmya değerdi:97:

link verebiliyor musun canım? forumda yasak mı yoksa?

link verebiliyor musun canım? forumda yasak mı yoksa?

Sayın............(adım yazıyodu )
Kampanya 9 Değerlendirme Anketimizi sonuna kadar yapan ilk 100 kişiye Fergie Outspoken EDP hediye ediyoruz!
Sizlerin değerli görüşleri bizler için büyük önem taşımaktadır. Anketimize katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız görüşler, diğer katılımcılardan aldığımız görüşler ile anonim olarak değerlendirilecektir.
Ankete gitmek için tıklayınız...

yazı bu kızlar

benimde aynı sorunum vardı accolade göz kremini kullandım birkaç ay sonra tamamen düzeldi birde göz altına çok kuru fondoten yada kapatıcı sürme bu göz altındaki çizgileri dahada belirgin hale getirecektir kremsi göz altı kapatıcılardan kullan cnm daha az belli olacaktır anew clinical eye lift kullanmadım bilmiyorum ama accolade serisinden çok memnunum.

k9 değerlendirme anketini nasıl yapcanki sistemde yani sitede k 10 varken

bu arada altın ışıltılı fondotenim geldi seçtiğim renk nude tam benim rengime uydu cildi parlak hafif altın ışıltısı veriyor ama abartılı deyil güzel ama benim cildim kuru olmadığı için sanırım kuru ciltlere dahada uygun olacaktır kışın özellikle cildimin kuruya dönük olduğu dönemlerde kullanmayı yada elmacık kemiklerde ışıltı olsun diye kullanmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

teşekkür ederim accolade serisi sanırım artık yok ama onun yerine solitions var ama kuru fondoten surmemem gerektiğini sölemen iyi oldu şuan pata krem fondoten kullanıorum ama oda bıraz bellı ediyo artık deneye deneye bulucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…