- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
teşekkür ederimaccolade serisi sanırım artık yok ama onun yerine solitions var ama kuru fondoten surmemem gerektiğini sölemen iyi oldu şuan pata krem fondoten kullanıorum ama oda bıraz bellı ediyo artık deneye deneye bulucam :)
nasıl yok cnm bende solitions acollade serisinden bahsediyorum var hatta yenilendi
inşallah gelir canım , gerçi ilk 100 diyo zor ama
kızlar bu smsle sipariş nasıl oluyor yani biz sipariş verince herhangi bi mesaj geliyor mu nasıl anlayacağız siparişin ulatığını :44:
tatlım ben hiç sms ile sipariş vermedim o yüzden cevap veremiyorum soruna
kızlar yardımınıza ihtiyacım var şimde ben christian 6 adet bayan paket gireceğim kampanya 11 den ama hani 6 adet parfüm satınca çanta hediyei varya 1 adet daha bayan sipariş versem çanta gelirmi yoksa tek tekmi sipariş vermem gerek ona göre katalog gireceğim yardım edermisniz
peach sparkle dudak parlatıcı nasıl sizce dudakta renk veriyormu sipariş vercem ama kararsız kaldım
kızlar indirim broşürü fırsat köşesi falan dahil etmeden sadece 85 tl'lik sipariş versem gönderilemeyen bi ürünüm olup 85 tl'den aşağı düşerse kargo ücretini öder miyim?
Hayır ödemezsin
Stokta olmayan ürünler bizi bağlamıo sen 85tl lik siparişini vermiş oluosun sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?