AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

şuanda avonun temsilci sitesinde kampanya numarası görünmüyor bende.. sipariş takibi,sipariş gönderme işlemlerinin hiç biri yapılmıyor kampanya numarası bulunamadı diyor hata veriyor bu durumla karşılaşan var mı acaba:50:

şuanda avonun temsilci sitesinde kampanya numarası görünmüyor bende.. sipariş takibi,sipariş gönderme işlemlerinin hiç biri yapılmıyor kampanya numarası bulunamadı diyor hata veriyor bu durumla karşılaşan var mı acaba:50:

evet canım aynısı bendede oluyor sitedemi sorun var acaba?

bende bunu sorcaktım bende de aynı birde faturayı 2 gün geç ödedim sipariş beklemeye alınmıştı geciken borç iptal yazıyodu ödedim halde faturayı bu neden
siparişmi iptal oldu yoksa ya

kızlar indirim broşüründeki eyeliner dan istemşti kuzenm. stokta bitti demişsinz peki bi daha girmez mi? ve biz stokta olup olmadığını nasıl anlarız?

hadi yaa :( anladım saol cnm

arkdaşlar avonda şöyle bir şey yazıyordu kimse dikkat etmedi sanırım..
stokda bitme degil bu ayki sipariş veremememizzz
K11 İndirim Broşürü'nde yer alan 03985 ürün kodlu Jillian Dempsey Göz Farı ve Eyeliner ile 04094 ürün kodlu Güneş Gözlüğü'nün stok temininde son anda yaşanan aksaklık sebebiyle ürünler satışa açılamayacaktır. Müşterilerimizi farklı ürünleri sipariş vermeye yönlendirmenizi rica ederiz.

Ekte yer alan iki ürünün stokları ise az sayıda bulunmaktadir. Bu iki ürünün stoklarının K11'in 2. haftası içerisinde temin edilmesi planlanmaktadır.

ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ
04186 Ella Ballerina Parlayan Yıldız Şampuan
04187 Ella Ballerina Vücut Şampuanı

kızlar bişey sorıcam bugun siparişim faturalandırılmış ve kodunu girmediğim bir ürün var MARTHA 3 PIECE GIFTSET diye bir ürün ve fiyatı sıfır bu hediyemi oluyor öyleysede ne oldugunu bilen varmı? bir tane daha var DINA CIRCLE RING diye ama o gönderilmeyen ürünlerde duruyor

arkdaşlar avonda şöyle bir şey yazıyordu kimse dikkat etmedi sanırım..
stokda bitme degil bu ayki sipariş veremememizzz
K11 İndirim Broşürü'nde yer alan 03985 ürün kodlu Jillian Dempsey Göz Farı ve Eyeliner ile 04094 ürün kodlu Güneş Gözlüğü'nün stok temininde son anda yaşanan aksaklık sebebiyle ürünler satışa açılamayacaktır. Müşterilerimizi farklı ürünleri sipariş vermeye yönlendirmenizi rica ederiz.

Ekte yer alan iki ürünün stokları ise az sayıda bulunmaktadir. Bu iki ürünün stoklarının K11'in 2. haftası içerisinde temin edilmesi planlanmaktadır.

ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ
04186 Ella Ballerina Parlayan Yıldız Şampuan
04187 Ella Ballerina Vücut Şampuanı

bunu okumuştum ben ama sadece ella ballerina serisine dikkat ettim demek

Back
X