Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç tavsiye etmiyorum bir garip rengi var cnm bulanık gibi ben hiç beğenmedim![]()
arkadaşlar sipariş vermeyince katalog geliyormu?![]()
evet 1 tane geliyor[/QUOTE
saol canım cevabın için sevindim![]()
şuanda avonun temsilci sitesinde kampanya numarası görünmüyor bende.. sipariş takibi,sipariş gönderme işlemlerinin hiç biri yapılmıyor kampanya numarası bulunamadı diyor hata veriyor bu durumla karşılaşan var mı acaba![]()
evet 1 tane geliyor
bende bunu sorcaktım bende de aynı birde faturayı 2 gün geç ödedim sipariş beklemeye alınmıştı geciken borç iptal yazıyodu ödedim halde faturayı bu nedenşuanda avonun temsilci sitesinde kampanya numarası görünmüyor bende.. sipariş takibi,sipariş gönderme işlemlerinin hiç biri yapılmıyor kampanya numarası bulunamadı diyor hata veriyor bu durumla karşılaşan var mı acaba![]()
ne zaman gelir peki
kızlar indirim broşüründeki eyeliner dan istemşti kuzenm. stokta bitti demişsinz peki bi daha girmez mi? ve biz stokta olup olmadığını nasıl anlarız?
hadi yaaanladım saol cnm
arkdaşlar avonda şöyle bir şey yazıyordu kimse dikkat etmedi sanırım..
stokda bitme degil bu ayki sipariş veremememizzz
K11 İndirim Broşürü'nde yer alan 03985 ürün kodlu Jillian Dempsey Göz Farı ve Eyeliner ile 04094 ürün kodlu Güneş Gözlüğü'nün stok temininde son anda yaşanan aksaklık sebebiyle ürünler satışa açılamayacaktır. Müşterilerimizi farklı ürünleri sipariş vermeye yönlendirmenizi rica ederiz.
Ekte yer alan iki ürünün stokları ise az sayıda bulunmaktadir. Bu iki ürünün stoklarının K11'in 2. haftası içerisinde temin edilmesi planlanmaktadır.
ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ
04186 Ella Ballerina Parlayan Yıldız Şampuan
04187 Ella Ballerina Vücut Şampuanı