AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ya kızlar benim düne kadar avonda cuma günü verdiğim siparisler görünüyodu heniz faturalandırılmamıstı fakat aksamdan beri siparis takibine bakıyorum kampanya bulunamadı diyo suanda da öyle diyo bi bilginiz var mı yani basına böyle bsey gelen daha önce

Selam kızlar, günaydın..

Ya ben sipariş giricektim ama sayfayı açtığımda

Özür dileriz, kampanya seçmeden sipariş veremezsiniz.

yazıyor.. Anlamadım neden. Sizde böyle bi sorun var mı ???

uffff kızlar müşteri hizmetlerini aradım teknik sorun varmışmış lütfen bekleyin dedi........sanki bilmiyoruz bunu ya ama yapcak bişey yok :37:

ya kızlar benim düne kadar avonda cuma günü verdiğim siparisler görünüyodu heniz faturalandırılmamıstı fakat aksamdan beri siparis takibine bakıyorum kampanya bulunamadı diyo suanda da öyle diyo bi bilginiz var mı yani basına böyle bsey gelen daha önce

canım hafta sonu boyunca benimde öyleydi şuanda düzeldi.. buarada bişey sormak istiyorum kargom 6 gündür gelmedi ve aradıgım zaman aksaklık olabilecegini söylediler.yaklasık 1 yıldır avondayım ilk defa böyle bişey basıma geliyor

bnm de eski kampanyadan siparişim geldi şimdi hediye de beko tost makiesi en kısa zmnda gönderilecektir diyo net sayfama baktım orda da blender en kısa zamanda gönderilecek diyo :53: avon yine yaptı yapacağını...

şimdi sıra katalog görmek için beklemekte bakalım kim paylaşacak neler varkii indirimde oooooooooo:1:

Son düzenleme:
Çılgın salıya bi kaç ürün koymuşalr kızlar.. ben pek beğenmedim ürünleri.. :50:ıcesher parfümü almıştım daha önce 6 ya şimdi 9 tl indirimli hali bide (müşteri fiyatı)

Back
X