AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

slm kızlar ben daha 1 aylık temsilciyim.banada satışlarda tek katalog yetiyor.onun için her ay bi tane katalog siparişi mi vermeliyim yoksa ilk sipariş paketinde her ay katalog gelir mi

slm kızlar ben daha 1 aylık temsilciyim.banada satışlarda tek katalog yetiyor.onun için her ay bi tane katalog siparişi mi vermeliyim yoksa ilk sipariş paketinde her ay katalog gelir mi

Herhangi katalog isteğinde bulunmazsan her siparişinle beraber ücretsiz bir adet katalog gelir cnm..

hiç zannetmiyorum cnm çoktan kargodan msj gelmesi lazımdı..yarına kadar kimse yüklemezse artık yarın ben yüklerim kataloğu ama belli olmaz belki başka kızlara gelmiştir akşama kadar yükleyen olabilir..

canım kargocular da sallıyo bazen işi bana da hep saabah gelirdi msj ama artık saat 3-4 arası da gelebiliyo. msjdan yarım saat sonra da kargo geliyo belki sana da öyle olur yani inş öyle umuyorum meraktan çatllıcam yoksa:61:

canım kargocular da sallıyo bazen işi bana da hep saabah gelirdi msj ama artık saat 3-4 arası da gelebiliyo. msjdan yarım saat sonra da kargo geliyo belki sana da öyle olur yani inş öyle umuyorum meraktan çatllıcam yoksa:61:

inşallah öyle olur cnm bende merakla bekliyorum yarını beklemek zor geliyo..:59:

arkadaşlar hani k 12 hâlâ eline ulaşan yokmu ?belki öğleden sonra siparişi gelen olur diye ayrılamıyorum başından valla
nolurr gelen olursa hemen yüklesin çoooook merak ediyorum k12 yi

kızlar benım ürünler faturalanmıs ama hala gelmedi ayrıca bide hediye far geliyoo galiba :)sabırsızlıkla bekliyorum özellikle wish of love u

kızlar benim kargom gelmiş mesaj geldi şimdi ama elime ulaşmadı yükleyen olmazsa bugün sanırım 1-2 saate yüklerim ben

Back
X