ayyy yapma evet iade ettim ama indirim broşürlerini göndermedim nolcak şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy yapma evet iade ettim ama indirim broşürlerini göndermedim nolcak şimdi
nasıl yani hem tost makinası diyor hem blendermi diyor![]()
bilmiyorumki canım ya katalog parasını limitinden düşürürler inş
12 katalogtan erken siparişede göz farı hediyeymiş 8 li olandan 28eylül 3 ekim arası diye mesaj geldi kızlar kataloğu göremedikki daha :))))
evet cnm birisi gelecek ama bakalım hangisi![]()
ya ben 550 li toplayamam diye 10 lu katalog sipariş ettim.E sonrada sipariş veren olunca bi 10 katalog daha sipariş edeyimde hediyeyi alayım dedim bu sefer 9 +9 =18 lira ya ben ikinci 10 lu kataloğun yerine 20 li katalog verip ilk verdiğim 10 lu kataloğu geri yolladım.3 lira kâr yapayım derken (20li 15 lira ya)şimdi 9 lira zarar mı yapcam ya offfff çok moralim bozuldu valla :84:
ya ben 550 li toplayamam diye 10 lu katalog sipariş ettim.E sonrada sipariş veren olunca bi 10 katalog daha sipariş edeyimde hediyeyi alayım dedim bu sefer 9 +9 =18 lira ya ben ikinci 10 lu kataloğun yerine 20 li katalog verip ilk verdiğim 10 lu kataloğu geri yolladım.3 lira kâr yapayım derken (20li 15 lira ya)şimdi 9 lira zarar mı yapcam ya offfff çok moralim bozuldu valla :84:
cnm bozma moralini belki geçerli değil diye geri gönderirler sende düzeltir gönderirsin
evet canım anladım ama öyle yapınca anlarlar belki bilemiyorum düşmesi gerekir yani hediye değil bişey değil basit bi indirim broşürü düşerler düşerler bozma moralini
anlasınlar
saklı bişey yapmıyorumki zaten katalog paraları ateş pahası
yok ya yapılmaz avon filan![]()
canım avon iade ettiklerimizin kolisine bakmıyor bile sadece teslim alan kişi faturaya bakıyor iade kolileri direk çöpe gidiyor sıkma canını sen göndermiş olduğun faturaya katalogları işaretlediysen sorun yok![]()
içime su serptin inşallah düşer valla çok canım sıkıldı çünkü sen rahatlattın beni saol arkadaşım
kızlar bişe sorcam benim 2 tane faturam vardı aralarında sadece 1 gün vardı 2 gün geciktirdim parayı yatırdım ama en son olanı çekmiş öncekini 5 gündür çekmemiş ne yapmam gerekiyoo:26:
o zaman yarın gelir kızlar sizeçok merak ediyorum k12 yi kim eklicek yarın?
tatlım benim yıldızlar klübüne girmem imkansız dediğim gibi fazla müşterim yok ayda en fazla yaklaşık 400-500 satışım varsa en az 300 ü eşime ve kendime almış olduğum siparişlerim ben yıllardır avoncuyum tatlım ama bu konuyla ilgili fazla araştırma yapmadım önceden beri takım öncüm de biliyor benim yıldızlar klübüne giremeyeceğimi ve bile bile bir arkadaşımı önerceğim zaman bile sorgu süal içersindeydi sırf onlar benim sırtımdan para kazanıyor diye iyice kızdım iadelerim çok olmadığı halde evime kadar gelipte iaden ne kadar çok demeleri sinirlendirdi beni çok olsa gam yemicem yani gerçi onları ilgilendirmez müşteri memnun kalsın önemli olan o benim için yeni hediyem geldi mesela kırık geldi değişime yolluycam yarın hediyemi bile değişime yollarken onlara sorcakmışım neden sorayım ki işte benimkiler kendilerini düşünüyorlar hep anladınmı canım