Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar k12 deki vucüt spreylerinden kullanan var mı hangisi güzel acaba
kesinlikle karpuzlusu güzel![]()
tsk ederm cnm peki baska önerebileceğin var mı
tsk ederm cnm peki baska önerebileceğin var mı
vanilya erikli gerçekten güzel kokuyo bi arkdşım sipariş etmişti kendime de almayı düşünüyorum. başka arkdşlarım da beğenmişti ondan görünce. karpuzlu da sayfada güzel kokuyodu vişnelinin de güzel koktuğuna dair yorumlr aldım avon yapan bi arkdşmdan. çileklisi olumsuzmuş ama ağır gibiymiş
çilekli iğrençç kokuyoo hiç çilek gibi değil.karpuzluyu ben almştm kullanıorum.menekşeli spreyim daha onceden vardı bitince karpuzluyu aldm ztn.yeni cıkan erik vanilyada gzLdir büyük ihtimalle vanilya sonuctaondanda alıcam
bu olay oluktan sonra bıraktım zaten cnm gece kremımden memnundum ama sanırım gündüz kremi cildime hiç iyi gelmedi şimdi alerji kremi ve ilacı kullanıyorum geçmesi için..
cosmic_c ben de solutions serisinin complete balance gündüz ve gece kremini kullanıyorum.bir haftadır.sivilcenme ve kızarıklıklar oluştu.sanırım kremden dolayı.çünkü başka birşey kullanmadım.
ben solitionsun mavi serisinden kullanıyorum karma ciltler için olanından gece kremını begenmedım cunku suratımı yapış yapış yaptı ama kızarıklık falan yapmadı sorun olmadı yani.
Ama köpük temizleyiciden o kadar memnun kaldımki sabun gibi sürüp yıkıyorum bi gram makyaj kalmıyo
golden peachmi canım bu pek benzemiyor katologtaki renk sanki daha turumcumsu görünüyor gerçi renkleri tutmuyor katalogda:44:
evet canım ordaki kadar turuncu değil ama diğer turuncu gibi görünen rujlardan turuncu![]()
evet hala var bildiğim kadarıyla aksi bir bilgi almadım benArkadaşlar merhaba ;
Avonda 3 katalog sipariş vrmezsen üyeliğin sona eriyordu.Hala varmı öyle bir kural.
kızlar bu ay siparişlerimin arasında kendime aldığım solutions perfect tone gündüz kremi vardı resimlerdede ekledim zaten iki gündür bunu kullanmaya başladım gece kremi olarakta yine solutions serisinden hassas ciltler için olanı kullanıyodum.. iki gündür buna ilave gündüzleri perfect tone kullanmaya başladım ilk kullandığımda cildimde çok hafif yanma hissettim ama çok değildi ve beni rahatsız etmedi kremi sürdükten sonra hoşuma gitti hatta cildim yumuşacık oldu sandım aradan 3 gün geçti bu sabah çok kötü bir şekilde uyandım sadece burnum ve burun çevrem alnım ve çenemde kızarıklıklar ve müthiş bir gerilme vardı ki benim cildim yağlıdır..şuan yüzün yanıyor ve kızarıklık içinde üstelik kaşınıyor baya..ancak merak ettiğim bu kremi yanaklarıma ve boyun bölgemede sürdüm ama orda herhangi birşey yok başka birşey dokundu dicem ama her zamankinden farklı hiçbişey yapmadım bu kremlerden kullanıpta aynı durumu yaşayan varmı acaba aranızda ?
merak ettiğim sadece perfect tone mu bunu yaptı yoksa aynı seri olmadıkları halde birini sabah diğerini akşam kullandığım için mi böyle oldu acaba..??
golden peachmi canım bu pek benzemiyor katologtaki renk sanki daha turumcumsu görünüyor gerçi renkleri tutmuyor katalogda:44: