AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

tsk ederm cnm peki baska önerebileceğin var mı

vanilya erikli gerçekten güzel kokuyo bi arkdşım sipariş etmişti kendime de almayı düşünüyorum. başka arkdşlarım da beğenmişti ondan görünce. karpuzlu da sayfada güzel kokuyodu vişnelinin de güzel koktuğuna dair yorumlr aldım avon yapan bi arkdşmdan. çileklisi olumsuzmuş ama ağır gibiymiş

vanilya erikli gerçekten güzel kokuyo bi arkdşım sipariş etmişti kendime de almayı düşünüyorum. başka arkdşlarım da beğenmişti ondan görünce. karpuzlu da sayfada güzel kokuyodu vişnelinin de güzel koktuğuna dair yorumlr aldım avon yapan bi arkdşmdan. çileklisi olumsuzmuş ama ağır gibiymiş

çilekli iğrençç kokuyoo hiç çilek gibi değil.karpuzluyu ben almştm kullanıorum.menekşeli spreyim daha onceden vardı bitince karpuzluyu aldm ztn.yeni cıkan erik vanilyada gzLdir büyük ihtimalle vanilya sonucta :69: ondanda alıcam

çilekli iğrençç kokuyoo hiç çilek gibi değil.karpuzluyu ben almştm kullanıorum.menekşeli spreyim daha onceden vardı bitince karpuzluyu aldm ztn.yeni cıkan erik vanilyada gzLdir büyük ihtimalle vanilya sonucta :69: ondanda alıcam

=D=D tmm sakin. Al canım güzel geçrektn

arkdslr benım 2. kutum bu avon care 3 ın 1 de ama kopurdugunu hıc gormedımm tabıı az bır kopurme oluyor ama oyle sabun gıbı sampuan gıbı kopurmuyor ben bazen yıkıyorum bazen pamukla sılıyorum gercekten guzel bır urunn su sıralarda da the body shopun çay ağacı serisini duydum kullananınız var mı alayım mı yoksa bosa para harcamayayım mı???:68::59:

$02102011237.webp $02102011235.webp
ay tamam canım zahmet olcak sana da ama tşk ederim şimdiden:61:
canım çektim umarım istediğin renktir...

bu olay oluktan sonra bıraktım zaten cnm gece kremımden memnundum ama sanırım gündüz kremi cildime hiç iyi gelmedi şimdi alerji kremi ve ilacı kullanıyorum geçmesi için..

cosmic_c ben de solutions serisinin complete balance gündüz ve gece kremini kullanıyorum.bir haftadır.sivilcenme ve kızarıklıklar oluştu.sanırım kremden dolayı.çünkü başka birşey kullanmadım.

ben solitionsun mavi serisinden kullanıyorum karma ciltler için olanından gece kremını begenmedım cunku suratımı yapış yapış yaptı ama kızarıklık falan yapmadı sorun olmadı yani.
Ama köpük temizleyiciden o kadar memnun kaldımki sabun gibi sürüp yıkıyorum bi gram makyaj kalmıyo

canlaırm bence krem kullanmak için çok iyi incelemek lazım ben kremde çok hassasın avonu çok seviyorum ama konu krem olunca duraksıyorum çünkü telafisi olmayabiliyo bu konuda ya ürün eğitimi almak lazım ya da bilen birine danışmak lazım ben de ürün eğitimi almadığım için bi tek kataloglarda yazanları yeterli bulmuyorum ve krem alamıyorum. allahtan cildim yağlı... bi tek en son şu çilek ve guevaya özlü yağ hissi bırakmayan vücut nemlendiricilerinden deniyorum ikidir sürüyorum bi tepki yok henüz

Arkadaşlar merhaba ;

Avonda 3 katalog sipariş vrmezsen üyeliğin sona eriyordu.Hala varmı öyle bir kural.

kızlar bu ay siparişlerimin arasında kendime aldığım solutions perfect tone gündüz kremi vardı resimlerdede ekledim zaten iki gündür bunu kullanmaya başladım gece kremi olarakta yine solutions serisinden hassas ciltler için olanı kullanıyodum.. iki gündür buna ilave gündüzleri perfect tone kullanmaya başladım ilk kullandığımda cildimde çok hafif yanma hissettim ama çok değildi ve beni rahatsız etmedi kremi sürdükten sonra hoşuma gitti hatta cildim yumuşacık oldu sandım aradan 3 gün geçti bu sabah çok kötü bir şekilde uyandım sadece burnum ve burun çevrem alnım ve çenemde kızarıklıklar ve müthiş bir gerilme vardı ki benim cildim yağlıdır..şuan yüzün yanıyor ve kızarıklık içinde üstelik kaşınıyor baya..ancak merak ettiğim bu kremi yanaklarıma ve boyun bölgemede sürdüm ama orda herhangi birşey yok başka birşey dokundu dicem ama her zamankinden farklı hiçbişey yapmadım bu kremlerden kullanıpta aynı durumu yaşayan varmı acaba aranızda ?
merak ettiğim sadece perfect tone mu bunu yaptı yoksa aynı seri olmadıkları halde birini sabah diğerini akşam kullandığım için mi böyle oldu acaba..??

canım merhaba,
bende solutıons serisinin turuncu olanı varya ,hydra radıance sanırım onu kullanıyorum. Kullandıktan 3 4 gün sonra yüzümde sivilceler çıktı.Regl dönemım yaklaşmıştı ondan sandım, ama halen devam edıyor bu kremı 3 haftadır kullandım ve çenemde 2 tanesı kocaman olmak üzere sivilcelerim var :50: burda bır kaç arkadas daha yazmış sivilce yaptı dıye , bilseydim almazdım halen kullanıyorum bu gidişle bırakıcam :20: yüz temizleme jeli güzel ama hiç makyaj kalıntısı bırakmıyor:61: ama onunda şöyle bir eksisi var gözüne kaçırırsan çok yakıyor, hem kızarıyor hem çok acıyor :30: başka böyle sorunla karşılaşan var mı , pişman oldum aldığma :14:

golden peachmi canım bu pek benzemiyor katologtaki renk sanki daha turumcumsu görünüyor gerçi renkleri tutmuyor katalogda:44:

evet cnm iyi tahmin etmişsin bende numunesi var biraz açık turuncu yavruağzı tonu arası bişi resimdeki kadar şeftali deyil bu rujda tek sevmediğim özellik çok fazla simli arap makyajında kullanılan rujlar gibi:19:

selam kızlar..

ya size birşey soracağım, iade için 2 tane ürün göndermiştim bunlardan sadece bitanesini faturamdan düşmüşler :14: diğeri düşülmemiş. Müşterim vazgeçmöişti o yüzden geri göndermiştim birini diğeride hasarlıydı. HAsarlıyı kabul etmişler ama asıl iadeyi etmemişler :18: ya çok üzüldüm. Napabilrim acab ????​

Back
X