canım 1 tane girceksin 2.sini otomatik ekliyor sipariş sonunda fatura tahmini tutara bakınca 2.sinin de eklendiğini görceksin![]()
teşekkür ederim tatlım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 1 tane girceksin 2.sini otomatik ekliyor sipariş sonunda fatura tahmini tutara bakınca 2.sinin de eklendiğini görceksin![]()
dün akşam 9.da verdim siparişlerimi az daha arrttı 406.lık verdim
bu katoloktan hiç beklemiyorken iyi satış oldu çok şükürr
arkadaşlar hani bi tane yüz temizleme jeli vardı içinde tanecikler olan eline sıkınca pütür pütür insanın eline geliyordu ambalajıda şeffaftı o k12 de hangi ürün bilen varmı ben bulamadımclear skın di
canım sanırım bahsettiğin ürün k12 syf 89 daki temizleyici maske bende ondan almıştım geçenlerde dediğn gibi pütür pütür tanecikler var içinde yanlız kabı şeffaf değil yanlış hatırlıyo olabilirsin kabını
kabını yanlış hatırlıyor olabilirim senin dediğinin kodu 45054 demi arkadaşım bende bir sonraki sayfadaki yeşil clear skin akneye meyilli ciltler için jel temizleyici var ya o mu acaba diyorum kodu63945 hangisi sence ?
Eki Görüntüle 273570 işte bu arkadaşlar en sağdaki ürün k12 de hangisi bilen varmı?
tamam canım bu ürünün kabı değişti aynı 89 daki temizleyici aynı mavi kapta kodu 63913 elimde şu an var baktım şimdi içinde tanecikler var aynı tatlım
gelir canım merak etme
Kızlar içinizde supershock max mascara kullanan varmıı ? Varsa nasıl sizce :78:
Kızlar içinizde supershock max mascara kullanan varmıı ? Varsa nasıl sizce :78:
ben anewin maskarasını kullanıyorum tatlım ama panoramadaki seri sonu fırsatlarındaki anew hediye paketi çok uygun 6 paket sipariş verdim 6 tane kremim ve 6 tane rimelim oldu yani eğer hala varsa o paketten almanı tavsiye ederim canım