AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Avon spershock max mascaradan 2 tane alsam hedıyeler gelır mı yoksa farklı urun mu almak gerekır ?

dün akşam 9.da verdim siparişlerimi az daha arrttı 406.lık verdim
bu katoloktan hiç beklemiyorken iyi satış oldu çok şükürr

arkadaşlar hani bi tane yüz temizleme jeli vardı içinde tanecikler olan eline sıkınca pütür pütür insanın eline geliyordu ambalajıda şeffaftı o k12 de hangi ürün bilen varmı ben bulamadım :53:clear skın di

Son düzenleme:
dün akşam 9.da verdim siparişlerimi az daha arrttı 406.lık verdim
bu katoloktan hiç beklemiyorken iyi satış oldu çok şükürr

genelde öyle oluyo canım bende bu ay fazla satamadım:14: mesela ama geçen ay baya sattım:27: bu ay yok:50: neyse bunada şükür:31:

arkadaşlar hani bi tane yüz temizleme jeli vardı içinde tanecikler olan eline sıkınca pütür pütür insanın eline geliyordu ambalajıda şeffaftı o k12 de hangi ürün bilen varmı ben bulamadım :53:clear skın di

canım sanırım bahsettiğin ürün k12 syf 89 daki temizleyici maske bende ondan almıştım geçenlerde dediğn gibi pütür pütür tanecikler var içinde yanlız kabı şeffaf değil yanlış hatırlıyo olabilirsin kabını

canım sanırım bahsettiğin ürün k12 syf 89 daki temizleyici maske bende ondan almıştım geçenlerde dediğn gibi pütür pütür tanecikler var içinde yanlız kabı şeffaf değil yanlış hatırlıyo olabilirsin kabını

kabını yanlış hatırlıyor olabilirim senin dediğinin kodu 45054 demi arkadaşım bende bir sonraki sayfadaki yeşil clear skin akneye meyilli ciltler için jel temizleyici var ya o mu acaba diyorum kodu63945 hangisi sence ?

kabını yanlış hatırlıyor olabilirim senin dediğinin kodu 45054 demi arkadaşım bende bir sonraki sayfadaki yeşil clear skin akneye meyilli ciltler için jel temizleyici var ya o mu acaba diyorum kodu63945 hangisi sence ?

benim dediğim maskenin kabı mavi canım koduda 63927 ben en son bunu kullandım dediğin gibi içinde tanecikler vardı:34:

$AVON-CLEARSKIN-SIVILCE-KARSITI-SET-3-URUNLU__33350696_0.webp işte bu arkadaşlar en sağdaki ürün k12 de hangisi bilen varmı?

Kızlar içinizde supershock max mascara kullanan varmıı ? Varsa nasıl sizce :78:

ben anewin maskarasını kullanıyorum tatlım ama panoramadaki seri sonu fırsatlarındaki anew hediye paketi çok uygun 6 paket sipariş verdim 6 tane kremim ve 6 tane rimelim oldu yani eğer hala varsa o paketten almanı tavsiye ederim canım

Son düzenleme:
ben anewin maskarasını kullanıyorum tatlım ama panoramadaki seri sonu fırsatlarındaki anew hediye paketi çok uygun 6 paket sipariş verdim 6 tane kremim ve 6 tane rimelim oldu yani eğer hala varsa o paketten almanı tavsiye ederim canım

Cnım ben tit. mascara almışştım memnun kalmadım annemde 2 tane supershockk max mascara aldı kendı spershockum bıtmek uzere :1: Anlıycagın Mascara yoğunluğu yaşıyorum ama nası bi paket buu

Back
X