canım sabah ara adres değişikliği yapacağım de onlar zaten kargoya mail atıyor sana geliyor kargon korkma canım
kızlar panoramadaki seri sonu fırsatlarında olan Senses Kremsi Duş Jelinden kullanan oldumu :44:
teşekkür ederim tatlım sipariş vereyim birazdan
ben bu ay avon için temsilcilik başvurusunda bulundum. telefonumada temsilci şifrem filn geldi bankadan hesap açtırmam gerektğini söyledi bni temsilci ypn bankaya gidip direk avon için hesap mı açtırcam dicem acaba bide istenilen ürünler ne zamana elimize gecer ürün faturası kargoylamı gelecek son olarak fatura kesim tarihini ne belirliyor cevaplarsanız sevinirim lütfen
ben bu ay avon için temsilcilik başvurusunda bulundum. telefonumada temsilci şifrem filn geldi bankadan hesap açtırmam gerektğini söyledi bni temsilci ypn bankaya gidip direk avon için hesap mı açtırcam dicem acaba bide istenilen ürünler ne zamana elimize gecer ürün faturası kargoylamı gelecek son olarak fatura kesim tarihini ne belirliyor cevaplarsanız sevinirim lütfen
arkadaslar ben cılgın salı ürünlerini göremiyorum ilk sayfada gösteriyo ama niye göremiyorum
çıkıp yeniden girmeyi dene
kızlar bide bişe soracam hani 200 tl lik satıs yapana hediye falan diorlar ya mesela onu aldık daha sonra satamadıgım için bi kısmını iade etmek istiyorum hediyeyi geri almıyorlar değilmi yada iadeleri kabul ediyorlar değilmi
cnm cok tsk ederm mesela battaniye kazandım sonra ürün iade ettim battaniyenın parasını mı alıolar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?