• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım gelmez çünkü neden? orda diyoki 2 ürün alana hediye seti yazıyo. şimdi arkadaş 1 tane sipariş girmiş onu göndermiş. 2.siparişini 2.göndereceği sipariş listesiyle girsem gelir mi diyo gelmez. çünkü ayrı ayrı olmuş oluyo ben geleceğini sanmıyorum hatta kesin böyledir bana göre. paketten bahsediyo tamam ama bu paketi ayrı ayrı yapmış oluyo tek tek ürün giriyo olmaz yani birbirinden bağımsız iki ayrı sipariş olarak değerlendirilir

evet canım haklısın mantiken dediğin doğru bende diğer siparimde 2 ürünüde yazcam hediye gelsin diye kargo gelince ilk verdiğim tek ürünü iade etcem ama şimdide sorun ne biliyomusun ilk siparişim 87 filandı iade edince 85 in altına düşmüş olcak kargo parası eklerlermi sonradan bana acaba :27:

evet canım haklısın mantiken dediğin doğru bende diğer siparimde 2 ürünüde yazcam hediye gelsin diye kargo gelince ilk verdiğim tek ürünü iade etcem ama şimdide sorun ne biliyomusun ilk siparişim 87 filandı iade edince 85 in altına düşmüş olcak kargo parası eklerlermi sonradan bana acaba :27:

bak o konuda bişey diyemicem canım:44: almazlar gibime geliyo ama bi bilen vardır yada daha önce başına gelen. bi bekleyelim bakalım yazarlar tatlım. evet bence de sen 2ürün yazıp yolla canım

Son düzenleme:
2 koca koli geldi öldüm ayırmaktan ürünleri poşetlemekten
nesei hiçbirinde sorun yok sadece full speedlerin biri diğerlerine göre az kullanılmış gibi sinir oldum ama uğraşamıycam ya iadeyle

battaniyemde geldi çok güzel beğendimmm
ama çok kalın değil

kozmetik çantası da kaptım bir ürün aldım diğerinide müşteri sipariş vermişti başka vermeyince boşamı gitsin yanii

eternal magic parfümü alan müşteri gece çantasını istemedi onuda ben aldımm dursun bi kenarda zararı olmaz

bu katolok bana baya beleş oldu müşteriler sayesinde tabi kendimin de verdiği siparişleri saymazsak :))

iade edebilirsin canım iade olunca 85 in altına düşüşlerde kargo ücreti alınmıyor

Merhabalar,
arkadaşlar ilk siparişlerimi verdim, kredi kartı yada otomatik ödeme yapmak istemiyorum, havale yoluyla ödeme yapmayı planlıyorum, atm'den ödeme yapılıyormu havale olarak ödeme yapan arkadaşlarım yardımcı olabilermi lütfen.
cnm benim iş bankasında hesabım vardı ordan eft yapabiliryorum üc ret almıyo avon

canım sen poşete mi koyuyodun iadelerini? elden mi veriyodun? aynen şaşkınlığa bak. ben 1 den fazla iade vermedim aynı anda şu ana kadar ondan bi sıkıntı olmamıştı ama artık elden vermicem poşete koycam. faturayı da mı poşetin içine koyayım yoksa ellerine mi vereyim ayrıca? evet canım et tabi şikayet senin başın ağrıcak onlar yüzünden
bence poşete de koysanız içine faturanızı kendiniz koyun mutlaka da bantlayın üstüne de kağıt yapıştırıp ad ve temsilci no yazın en garantisi bu koli her zaman bulunmuyo ya

tamam ama bide şöyle bi durum var benim siparişim 87 lira filandı o bir ürünü iade edince iptal edilen ürün düşünce sipariş tutarı 85 in altına düşüyor kargo parasını benden almasınlar :18:
cnm kargon gelecek sonraki siparişinde iade edeceksin ya kargo ücretini nasıl geri alcak avon, artık kargo ödenmiş olcak
Supershock'u gelen var mıı :36::36::36::36::36:
benm geldi ama daha kullanmadım:)

güle güle kullan canım :16: bende 3 gündür pek havalıyım :9: havamızdan geçilmez artık :9::9::9:

bence avonun en güzel maskarası ben spectra lash ı da çok beğenmiştim benm kargom dün geldi izlenimlerim:

serena mıydı mavi taşlı yüzükten almıştım ama basit geldi görüntüsü sanırım iade edicem
kocam full speede bayıldı kullanacak çok çekici bir kokusu var
ben spectra max aldım bayıldım
yeşil çantayı aldım fena değil ama bana uyarmı diye düşünüyorum kararsızım daha genç olmak lazım sanırım:) benim yaşıma gidermiki:)))
meme kanseri kalemleri çok güzel kızlar ben yeğenime hediye edicem 2 tane aldım ben de kullanırım bence hediyelik almak lazım hem destek destektir diye de düşünüyorum
internetten erkek çantası aldım indrimde olan fırsatlar bölümünden o da yeğenime hani yeşil bi çanta vardı ya onu aldım daha önce true force un hediyesiydi eşime de almıştım
allık fırçası aldım fırçalar zaten süper
likit sprey vaks aldım daha denemedim ama iyi olduğunu burda yorumlardan okumuştum
ayrıca 3 adet duş jeli aldım summer breeze holywood bi de sarı yine ama adını unuttum:) üçü de harika kokuyor çok uygundu ya kullanırım ya hediye ederim dedim bence almalıyız
yeni katalogu ben pek sevmedim yılbaşı katalogunu merak ediyorum umarım daha iyidir
mmm bu kadar:)

bence avonun en güzel maskarası ben spectra lash ı da çok beğenmiştim benm kargom dün geldi izlenimlerim:

serena mıydı mavi taşlı yüzükten almıştım ama basit geldi görüntüsü sanırım iade edicem
kocam full speede bayıldı kullanacak çok çekici bir kokusu var
ben spectra max aldım bayıldım
yeşil çantayı aldım fena değil ama bana uyarmı diye düşünüyorum kararsızım daha genç olmak lazım sanırım:) benim yaşıma gidermiki:)))
meme kanseri kalemleri çok güzel kızlar ben yeğenime hediye edicem 2 tane aldım ben de kullanırım bence hediyelik almak lazım hem destek destektir diye de düşünüyorum
internetten erkek çantası aldım indrimde olan fırsatlar bölümünden o da yeğenime hani yeşil bi çanta vardı ya onu aldım daha önce true force un hediyesiydi eşime de almıştım
allık fırçası aldım fırçalar zaten süper
likit sprey vaks aldım daha denemedim ama iyi olduğunu burda yorumlardan okumuştum
ayrıca 3 adet duş jeli aldım summer breeze holywood bi de sarı yine ama adını unuttum:) üçü de harika kokuyor çok uygundu ya kullanırım ya hediye ederim dedim bence almalıyız
yeni katalogu ben pek sevmedim yılbaşı katalogunu merak ediyorum umarım daha iyidir
mmm bu kadar:)

evet canım iadelerde senin dediğin gibi yaparım artık. güle güle kullan ürünlerini şu yeşil çanta da gider bence her yaşa göre niye gitmesin ki kullan güzel güzel:))) sarı duş jeli tropics o duş jeline bayılıyorum:16::16::16:

evet canım iadelerde senin dediğin gibi yaparım artık. güle güle kullan ürünlerini şu yeşil çanta da gider bence her yaşa göre niye gitmesin ki kullan güzel güzel:))) sarı duş jeli tropics o duş jeline bayılıyorum:16::16::16:

heh aklınla bin yaşa tropic adı ya taa yatak odasına gidip bakmaya üşendim):

yeşil çanta bilemiyorum yaşım 33:) daha genç işi geldi ama hoş bence... alınabilir yaniii

2 koca koli geldi öldüm ayırmaktan ürünleri poşetlemekten
nesei hiçbirinde sorun yok sadece full speedlerin biri diğerlerine göre az kullanılmış gibi sinir oldum ama uğraşamıycam ya iadeyle

battaniyemde geldi çok güzel beğendimmm
ama çok kalın değil

kozmetik çantası da kaptım bir ürün aldım diğerinide müşteri sipariş vermişti başka vermeyince boşamı gitsin yanii

eternal magic parfümü alan müşteri gece çantasını istemedi onuda ben aldımm dursun bi kenarda zararı olmaz

bu katolok bana baya beleş oldu müşteriler sayesinde tabi kendimin de verdiği siparişleri saymazsak :))

oh ne güzel ürünleri ucuz ucuz kapmışsın canım benim müşterilerim mutlaka alıyolar ucuz gördükleri için:)) güle güle kullan canım

heh aklınla bin yaşa tropic adı ya taa yatak odasına gidip bakmaya üşendim):

yeşil çanta bilemiyorum yaşım 33:) daha genç işi geldi ama hoş bence... alınabilir yaniii

yaşın 33 ken kendine yakıştıramadın mı:S bence tam tersine olgun yaşta takılacak bi çanta o. ayrıca birincisi yaşın hala genç:21: ikincisi benim tanıdığım 40-50 yaşındaki insanlar bile yandan takmalı çanta kullanıyo ve çok da yakışıyo bazılarına hem daha rahat :8: güle güle kullan tekrar

Back
X