Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben geldim :)
selam canım hoşgeldin:) nasılsın?
selam canım hoşgeldin:) nasılsın?
yaşın 33 ken kendine yakıştıramadın mı:S bence tam tersine olgun yaşta takılacak bi çanta o. ayrıca birincisi yaşın hala gençikincisi benim tanıdığım 40-50 yaşındaki insanlar bile yandan takmalı çanta kullanıyo ve çok da yakışıyo bazılarına hem daha rahat
güle güle kullan tekrar
hoşbulduk canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın tatlım![]()
heh aklınla bin yaşa tropic adı ya taa yatak odasına gidip bakmaya üşendim):
yeşil çanta bilemiyorum yaşım 33:) daha genç işi geldi ama hoş bence... alınabilir yaniii
:) sağol canım ya gülümsettin beni :)
tamam kullanıcam iadeden vazgeçtim:)
evet cnm ama çok da küçük sayılmaz ben en çok hayal kırıklığını hani beau çapraz asılan mavi püsküllü çanta vrdı ya onda yaşamıştım öyle küçük değil tabiiyeşil çanta küçük demi canım
:)heh şöylee:)) tamam canım yakışacağını düşündüğüm için söyledim çünkü. rica ederim:)
cnm benim iş bankasında hesabım vardı ordan eft yapabiliryorum üc ret almıyo avon
bence poşete de koysanız içine faturanızı kendiniz koyun mutlaka da bantlayın üstüne de kağıt yapıştırıp ad ve temsilci no yazın en garantisi bu koli her zaman bulunmuyo ya
cnm kargon gelecek sonraki siparişinde iade edeceksin ya kargo ücretini nasıl geri alcak avon, artık kargo ödenmiş olcak
benm geldi ama daha kullanmadım:)
evet cnm ama çok da küçük sayılmaz ben en çok hayal kırıklığını hani beau çapraz asılan mavi püsküllü çanta vrdı ya onda yaşamıştım öyle küçük değil tabii
:)
Facebook'ta Avon superSHOCK MAX MASCARA Akılda Kalan Gözler | Facebook
face de avon türkiye sf sında böyle bi uygulama var yeni maskara hediye ediliyo katıldınız mı siz
canım ben ilk önceleri faturayı poşetin yada kolinin içersine koyuyordum kargocular koymanıza gerek yok zaten biz koliyi ya da poşeti açıyoruz demişlerdi bende artık faturayı elden teslim ediyordum ama artık böyle şaşkın kargocular olduğu sürece iademi ne ile teslim ediyorsam faturayı onun içine koyup teslim edicem
evet ben de öyleyim ama o kadar da küçük değil bazen bi cüzdan telefon bir iki makyaj malzemesi parfümle çıkmak istiyor insananladım canım ben küçük çanta kullanamıyorum keşke kullanabilsem :26:
ben katıldım canım![]()
evet ben de öyleyim ama o kadar da küçük değil bazen bi cüzdan telefon bir iki makyaj malzemesi parfümle çıkmak istiyor insan
her gün katıl:)
arkadaslar temsılcı oldugumuz zaman her ay mınımum kaç tl sıparıs vermemız gerekıyo ???[/QU
85 in altında verirsen kargo parası ödersin canım en az 85 vermelisin yani![]()