• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

yaşın 33 ken kendine yakıştıramadın mı:S bence tam tersine olgun yaşta takılacak bi çanta o. ayrıca birincisi yaşın hala genç:21: ikincisi benim tanıdığım 40-50 yaşındaki insanlar bile yandan takmalı çanta kullanıyo ve çok da yakışıyo bazılarına hem daha rahat :8: güle güle kullan tekrar

:) sağol canım ya gülümsettin beni :)
tamam kullanıcam iadeden vazgeçtim:)

yeşil çanta küçük demi canım
evet cnm ama çok da küçük sayılmaz ben en çok hayal kırıklığını hani beau çapraz asılan mavi püsküllü çanta vrdı ya onda yaşamıştım öyle küçük değil tabii
heh şöylee:)) tamam canım yakışacağını düşündüğüm için söyledim çünkü. rica ederim:)
:)

cnm benim iş bankasında hesabım vardı ordan eft yapabiliryorum üc ret almıyo avon

bence poşete de koysanız içine faturanızı kendiniz koyun mutlaka da bantlayın üstüne de kağıt yapıştırıp ad ve temsilci no yazın en garantisi bu koli her zaman bulunmuyo ya

cnm kargon gelecek sonraki siparişinde iade edeceksin ya kargo ücretini nasıl geri alcak avon, artık kargo ödenmiş olcak

benm geldi ama daha kullanmadım:)

canım ben ilk önceleri faturayı poşetin yada kolinin içersine koyuyordum kargocular koymanıza gerek yok zaten biz koliyi ya da poşeti açıyoruz demişlerdi bende artık faturayı elden teslim ediyordum ama artık böyle şaşkın kargocular olduğu sürece iademi ne ile teslim ediyorsam faturayı onun içine koyup teslim edicem

canım ben ilk önceleri faturayı poşetin yada kolinin içersine koyuyordum kargocular koymanıza gerek yok zaten biz koliyi ya da poşeti açıyoruz demişlerdi bende artık faturayı elden teslim ediyordum ama artık böyle şaşkın kargocular olduğu sürece iademi ne ile teslim ediyorsam faturayı onun içine koyup teslim edicem

bence de dikkat etmek lazım çünkü onlar da yoğun kafaları dalıyor ürünleri bizim gibi tanımıyorlar sanmıyorum adlarını bile bildiklerini:)

arkadaslar temsılcı oldugumuz zaman her ay mınımum kaç tl sıparıs vermemız gerekıyo ???

eğer 3 ayda bir kere sipariş vermezsen üyeliğin iptal oluyor ama kargo ödememek için en az 85 tl sipariş girmen gerek yazın bu miktar 45 tl ye düşüyor.

Back
X