• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ben başvurumu yaptım avonun internet sitesinden cumartesi günü daha aramadılar haftasonu olduğu için mi aramadılar aceba ?:1:

Son düzenleme:
avon satış temsilcisi olmak için internetten başvuru yapınca verdiğimiz telefonu arıyorlarmı yoksa verdiğimiz adrese katoloğ bilgilendirme formu fln mı gönderiyorlar:40:

ben başvurumu yaptım avonun internet sitesinden cumartesi günü daha aramadılar haftasonu olduğu için mi aramadılar aceba ?:1:
hayırlı olsun cnm her merka ettiğini sor bazen arada kaynasa da biliyorsak cevaplarız:) aramıza hoşgeldinnn
hafta sonu diye aramamışlrdır en yakın takım öncüsünü sana yönlendiriyorlar o seninle irtibata geçiyor ve ne yapacağını söylüyor merak etme sadece bekle.
avon satış temsilcisi olmak için internetten başvuru yapınca verdiğimiz telefonu arıyorlarmı yoksa verdiğimiz adrese katoloğ bilgilendirme formu fln mı gönderiyorlar:40:
takım öncün arayacak kaydını tamamlayacak
kızlar cilt kusurlarını düzgünleştirici paletten alan oldumu

ben almadım cnm bir fikrim yok

kızlar cilt kusurlarını düzgünleştirici paletten alan oldumu hangisini alacağım hakkında kararsız kaldım :44:

Son düzenleme:
kızlar cilt kusurlarını düzgünleştirici paletten alan oldumu

ben light rengini aldım canım.fondotenin altına sürdüm.memnun kaldım.normal bi kapatıcı gibi.ama colortrendin stik kapatıcısı kadar kalitesiz değil. diğer bölüme fotoğrafını eklemiştim bakabilirsin geçmiş sayfalardan

renk konusunda kararsız kaldığın mesajını yeni gördüm. serelim canım ben buğday tenliyim fondötende de natural beige kullanıyorum ve bana açık renkler daha uygundu ama bilemiyorum senin tenin açık mı koyu mu?

ya bişi sormam lazım avondan sipriş veriyosunuz ya temsilci olarak ödeme katoloğ fiyatından mı yoksa temsilciye verilen ham fiyatlistesindeki fiyatlardan mı ödeniyor

ya bişi sormam lazım avondan sipriş veriyosunuz ya temsilci olarak ödeme katoloğ fiyatından mı yoksa temsilciye verilen ham fiyatlistesindeki fiyatlardan mı ödeniyor

canım sipariş verirkenki 85 tl yi tutturmayı soruyorsun sanırım.temsilciye verilen ham fiyat 85 tl olacak.daha doğrusu tüm ödemelerini ham fiyat üzerinden yapıyorsun :34:

tmm anladım peki katolg şiprişi vermem gerekiomu yoksa onlr gnderckmi

1 tane gönderiyorlar.daha fazla istersen sipariş giriyorsun.sipariş verirken son aşamasında katolog siparişi vermediniz diye uyarı yazısı çıkar.ona vermek istemiyorum şeklinde tıkla."katolog siparişi vermediniz devam etmek istiyormusunuz" gibi bir cümleydi sanırım.evet deyip devam ettiğinde 1 tane katolog ücretsiz gelir:34:

merhaba kızlar k-13 te çıkacak yeni bir serum var ya anew genics. bunu anew +45 yaş gündüz kreminden önce mi sonra mı kullanmak lazım bilen var mı? :26:

evet arıyorlar ama beni 5- 6 gün aramadılar ben 02124731111 i arayınca hemen arandım sende seniaramalarını hızlandırmakistiyosan bu no yu ara canım hayırlı olsun :54:

arkadaşlar yine measj geldi çlgın salı var diye ama yine göremiyorum gören varsa neler olduğunu fiyatlarıyla yazabilirmi lütfen:16:

Back
X