bi de bi ay hiç sipariş vermedim mesela o durumda ne oluyor?bir de ücret ödeme sadece kredi kartı ile falan mı oluyo yoks başka şekillerde de olabiliyor mu?
akbanktan havale ile de ödeyebiliyorsun canım yani kredi kartı ile ödeme zorunluluğun yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi de bi ay hiç sipariş vermedim mesela o durumda ne oluyor?bir de ücret ödeme sadece kredi kartı ile falan mı oluyo yoks başka şekillerde de olabiliyor mu?
geçen katalogda kaldırılacak ürünlerin arasında görmüştüm ama..
summer breeze bu ayın kataloğunda var henüz kaldırılmadı yani canım gelecek katalokta kaldırılacak gelecek indirim broşürlerinden birine yada bizlere ait fırsat köşesine tahminimce tekrar koyarlar ordan takip edebilirsin
serelim* çok teşekkür ederiim hayırlısıyla üye olayım da alırsam toptan stok felan yapıcam sanırımm
kızlar geçmiş sayfalarda birileri demişti. glazewear shine rujların kalkmasına ben de çok sinirlendim ya.şeftali tonlarında rujları çok seviyorum ve onun indirime girmesini bekliyordum.insan temsilci olunca da alışkanlık oluyo gidip başka yerden ruj alamıyorum.D herneyse toz farlardan alacaktım geçen katalogda da onlar kaldırıldı alamadım.summer breeze alacaktım o da kaldı. niye böyle yapıyo bu avon? hem yabancıların katalogları ne güzel ya off.DD
bazı arkadaşlar topaklanma yaptığını falan söylüyo ama:44:
13. katalogtakı peluş botlardan almayı düşünenler var mı ben cok kararsız kaldım alsaammı almasamm mı dıe
kapatıcılık harika yanlız makyaj temizlemeyle temizle suyla çıkmıyor
slm bayanlar nasılsınız k12 temsilci hediyesi polar battaniyeniz geldmi nasıl sizce 40 TL'lik bi açığım var fazladan ürün girmeye değermi sizce şimdiiden tşkrler![]()
bazı arkadaşlar topaklanma yaptığını falan söylüyo ama:44:
( yapmaa .. Çok seviyoduum onu.. acaba böyle sevdiğiniz için geri döndü flann yapıp tekrar gelir mi katologa
![]()
slm kızlar.k13 deki wish of happines ten almayı düşünüyorum.kokusu nasıl kullanan var mı birde yılbası katalogunda parfümler nasıl oluyo indirim açısından
Bayanlar avonun sitesinde üyelik kaç liradır vs hiç yazmıyor bu ay üyelik ne kadarr ??
evet cnm ben geçen yıl facedeki avona katılıp parfüm kazanmıştım bond girl hemen göndermişlerdi:)gerçekten gönderiyolar mı peki? ben katılıp katılmamakta kararsız kaldım adres cep tel falan istiyo çünkü kararsız kaldım ben tamam hediyeyi kazanınca adres gerekli olduğu için istiyolar ama yine de güvenemedim:44:
bende öncekine katılmıştım arada mailime gönderiyorlar 30 dk içinde katılan bilmem kaç kişiye şu hediye diye yakalarsam katılıyorum ama denk gelmek lazım işte. bana da pembe bi saat vardı ya onu göndermişlerdi ay nasıl sevinmiştim arkadaşlar avona verdiğiniz maili sık sık kontrol edinkızlar geçenlerde avonun anketine katılmıştım.bugün kargocu geldi şaşırdım verdiğim siparişler iki gün önce gelmişti,kutuyu açyım saç kurutma makinası anketimize katıldığınız için teşekkürler diyordu.ankete katılan herkese geldimi merak ettim?![]()
sanırım kalkacakmış bu katalogta çok uygundu ben aldımsummer breeze kalktı mıı ???
şikayet edebilirsin avona. senin yerine sipariş veremez.risk derken takım öncümün benim yerime sipariş vermesi durumuda ne oluyor mesela ücreti ödeme ya da kargo ücretini ödeme durumları nasıl oluyor?böyle birşey yaparsa bana bir zararı olur mu ya da engellemek için birşey yapabiliyor muyum? bir de bu işin kar durumu nasıl muhtemelen ayda 100 tlyi geçmem kargo parası falan derken zarara girer miyim yoksa onları da karşılayacak kadar karlı bi iş mi?
eğer 3 ay boyunca hiç sipariş vermessen üyeliğin iptal oluyor ama 3 ay içinde mutlaka sipariş çıkıyor sorun olmaz sanırım kredi kartıyla da ödemesi var ama ben genelde atmden havale ediyorum bazı ları otomatik ödeme talimatı veriyorlar. bunlar üye olduğunda sana gönderilen formlarda filan ayrıntılı yazıyorbi de bi ay hiç sipariş vermedim mesela o durumda ne oluyor?bir de ücret ödeme sadece kredi kartı ile falan mı oluyo yoks başka şekillerde de olabiliyor mu?
ben beğenmedim çok tüy tüy.13. katalogtakı peluş botlardan almayı düşünenler var mı ben cok kararsız kaldım alsaammı almasamm mı dıe
2 yaşında oğlum var:) benim için uygun değil...ben beyendim alamayı düşünüyorum canım
üyelik genellikle 8,5 tl dir. bi kereye mahsus alınır cnmBayanlar avonun sitesinde üyelik kaç liradır vs hiç yazmıyor bu ay üyelik ne kadarr ??