nude turuncumsu bir renkmi tatlım :44:
değil daha çok bej tonlu bir renk diyebilirim koyu renk far sürmüşseniz özellikle yeşil tonlarında farla çok güzel duruyor.:)
kızlar panorama'daki siyah şaldan alan var mı nasıl güzel mi yani almaya değer mi?
serelim rose ribbons ruju sormuşsun buyur burda swatch'ı var bu rujdan bendede var ve blogumda yayınlamıştım.
canlı güzel bi pembe ama çok sık kullanamıyorum.
Mor Menekse: Avon Moisture Seduction Ruj
metallic sparkling peach (ben bu ruju kullandım çok şeker herkese gidecek bir ton..Tatlı bir şeftali..Abartılı değil belirsiz de değil)
Arkadaşlar size avon un banyo takımlarını sorucaktım paspas ve seramik takımları nasıllar paspas ekru tonlarında sanırım?Fiyatı biraz yüksek gibi en iyi olanları bile 30 küsür bilemiyorum en fazla 20 yeterli ince görünüyor..
İade etmen mümkün değil çok tatlı görüp beğenmeyen görmedim..Sayfa moderatörü küçült şu ruju yav..Füze gibi birinin gözüne girecek..!
Arkadaşlar size avon un banyo takımlarını sorucaktım paspas ve seramik takımları nasıllar paspas ekru tonlarında sanırım?Fiyatı biraz yüksek gibi en iyi olanları bile 30 küsür bilemiyorum en fazla 20 yeterli ince görünüyor..
İade etmen mümkün değil çok tatlı görüp beğenmeyen görmedim..Sayfa moderatörü küçült şu ruju yav..Füze gibi birinin gözüne girecek..!
Serelim paspası tek olarak demek istedim yani iyi bir paspas tek olarak 30 küsür genelde tabiki her şeyin çok yüksek fiyatlı olanı var takımı kastetmedim.Avon un paspası biraz tıfıl görünüyor oldukça ince ama bu durum benim işime yarar çünkü kapının altında hiç boşluk yok...kapanmıyor anlıycan..
anladım canım dudakta renk veriyor demi hani sadece parlatıcı sürmüşsün gibi renksiz olmuyor yani demi canım
bide kızlar elinizde k9 panoraması varsa bakr mısınız ilk limit kaçtı buradana aradım ama tam da o resmde problem var snrm bi onu açmadı. limit 260 mıydı bnm siparişlerime baktım şu an kendim notlrımdab 260.340 yapıyo 265 miydi yoksaa lütfen 260 olsun ama bu konuda da yanlşlık yapablrler mi bi ihtimal var mı off yaa boşuna mı satın alıp satmşm o kdr şeyi
tmm cnm bnmkisi de evde ama annem bulamaz şmdi bnde evde değlm haklıysam bi yanlşlık vrsa savunaym yksa öderiz artık napalm ama kataloğa verdğm paraya yanarım
ne kadarmış canım tabağın ücreti
cnm tam htrlmıyrum ama tabaklr 25 cam servis mi ne vardı o da 5ti snrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?