AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ben sipariş verdim canım. yarına kolim gelir sanırım.gelince yine yazarım:))

metallic sparkling peach (ben bu ruju kullandım çok şeker herkese gidecek bir ton..Tatlı bir şeftali..Abartılı değil belirsiz de değil)

Şu an elimde buna benziyor(biraz daha efendi) katalogtaki resmi gerçeğe pek benzemiyor!en tatlı rujlardan biri..

Son düzenleme:

metallic sparkling peach (ben bu ruju kullandım çok şeker herkese gidecek bir ton..Tatlı bir şeftali..Abartılı değil belirsiz de değil)

sağol tatlım bende buldum netten ama karar veremedim bir türlü siparişle uğraşıyordum tam göndercektim siparişimi siparişime de ruju kodlamıştım aklımda soru işareti kalmasını istemedim görmekten zarar gelmez eğer beğenmezsem iade ederim artık

Arkadaşlar size avon un banyo takımlarını sorucaktım paspas ve seramik takımları nasıllar paspas ekru tonlarında sanırım?Fiyatı biraz yüksek gibi en iyi olanları bile 30 küsür bilemiyorum en fazla 20 yeterli ince görünüyor..

İade etmen mümkün değil çok tatlı görüp beğenmeyen görmedim..Sayfa moderatörü küçült şu ruju yav..Füze gibi birinin gözüne girecek..!

Son düzenleme:

keşke ruju burda göstermeseydin AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım'da gösterseydin neyse benim de bir müşterim paspas takımından sipariş verdi ama bende görmedim bir ara hediye veriyordu avon bu paspası onu biliyorum sadece :44:

Son düzenleme:

en iyi olanları 30 küsürmü tatlım 200 ve üstü fiyata bile var ben evime almıştım ordan biliyorum

umarım iade etmem bakalım beğencekmiyim merak ettim ruju

Serelim paspası tek olarak demek istedim yani iyi bir paspas tek olarak 30 küsür genelde tabiki her şeyin çok yüksek fiyatlı olanı var takımı kastetmedim.Avon un paspası biraz tıfıl görünüyor oldukça ince ama bu durum benim işime yarar çünkü kapının altında hiç boşluk yok...kapanmıyor anlıycan..

anladım tabiki piyasadaki kaliteli olan paspas fiyatları çok yüksek bu paspası bende görmedim ama bir müşterim sipariş verdi benim aldığım tabiki böyle değildi ama tek olarak satılan paspaslar için yanlış hatırlamıyorsam 100_120 ya da daha fazla diyen bile olmuştu çok kaliteliymiş de ondan bu fiyata falan demişti satıcı görsen hiçte güzel değildi ben dediğim gibi set aldım pahalı da aldım bir banyo için gereksizdi aldığım ama insan heveslenince almadan yapamıyor ama bu iki parçada güzeldir tahminimce günlük kullanım için uygun tabi senin de işine yarıcakmış hiç düşünmeden al canım

Son düzenleme:
kızlar bugün avondan msj geldi k9dan kazandığım kayık servis ve paşabahçe tabakları bana faturalandıracklarmış şaşırdım çnkü bn o kampanyadan iade etmemiştim hiç ve kafam karıştı cari hesap özet,ne de bakınca siz birşey anlayablyor musunz bu tablodan yaa ne yapıcam şmdi ben ne diyecğm limit,n altına düşmediğime eminim yani iade yaptysam bile limitin altına düşmedim hediyeleri kaybetmemek için
9 15.08.2011 Fatura
16.08.2011 171.70 TL 238.13 TL

9 12.08.2011 İade/İptal
-24.37 TL 66.43 TL

9 12.08.2011 İade/İptal
-55.55 TL 90.80 TL
12.08.2011 Ödeme

Kredi Kartı / **** 7716 / Taksitsiz -61.11 TL 146.35 TL

9 08.08.2011 Fatura
23.08.2011 146.35 TL 207.46 TL
05.08.2011 Ödeme
Kredi Kartı / **** 7716 / Taksitsiz -55.16 TL 61.11 Tl

Son düzenleme:
bide kızlar elinizde k9 panoraması varsa bakr mısınız ilk limit kaçtı buradana aradım ama tam da o resmde problem var snrm bi onu açmadı. limit 260 mıydı bnm siparişlerime baktım şu an kendim notlrımdab 260.340 yapıyo 265 miydi yoksaa lütfen 260 olsun ama bu konuda da yanlşlık yapablrler mi bi ihtimal var mı off yaa boşuna mı satın alıp satmşm o kdr şeyi

Son düzenleme:

tatlım baktım ama bulamadım evde

tmm cnm bnmkisi de evde ama annem bulamaz şmdi bnde evde değlm haklıysam bi yanlşlık vrsa savunaym yksa öderiz artık napalm ama kataloğa verdğm paraya yanarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…