AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bizde msnin yok peki biz seni özleyince nerden görüşçez tatlım

tatlım rose ribbons çok koyu bir pembe değil demi

yok canım çok koyu değil bana color trendin amethist rengi çok koyu geliyo mesela sevmiyorum onu.onun gibi koyu değil açık yani canım ben üstüne ticklet pink parlatıcı sürüyorum rengi daha açık oluyo daha iyi duruyo

kızlar bu yeni çıkan eyeliner varya hani fırçayla sürülen ondan kullanan var mı bir müşterim sorduda acaba pırıltılımı yoksa normal mi diye bilgisi olan var mı???

sözleşmeyi kullanan oldu mu benim yarın kargom geldi. mutlaka yapılması mı gerekio. eğer öyleyse kargoya vercem de kendm doldurup. acil cvp

bugn siprş verdm battaniyem gönderilmeeyn ürünler arasında çok sinir oldum yetişemedim şimdik bidahakı kampanyadamı yollıcaklar bana.

kızlar panorama'daki siyah şaldan alan var mı nasıl güzel mi yani almaya değer mi?

serelim rose ribbons ruju sormuşsun buyur burda swatch'ı var bu rujdan bendede var ve blogumda yayınlamıştım.
canlı güzel bi pembe ama çok sık kullanamıyorum.

Mor Menekse: Avon Moisture Seduction Ruj

canım benim çok teşekkür ederim karar verememiştim bir türlü ama bana göre değilmiş çok koyu pembe geldi rengi sağol tatlım

bugn siprş verdm battaniyem gönderilmeeyn ürünler arasında çok sinir oldum yetişemedim şimdik bidahakı kampanyadamı yollıcaklar bana.

canım bende bilmiyorum tatlım ben henüz battaniyeyi de alamadım bakalım ben son anda çıkıyor siparişlerim battaniyeyi kesin kazanırım da nevresim takımını da kazanmak istiyorum sanki evde hiç nevresim takımı yok

kızlar bu yeni çıkan eyeliner varya hani fırçayla sürülen ondan kullanan var mı bir müşterim sorduda acaba pırıltılımı yoksa normal mi diye bilgisi olan var mı???

biraz pırıltılı ama ele sürünce pırıltılı gözde çok pırıltılı durmuyo ama normal eyeliner gibi kapkara gibi değil kalem çekmiş gibi sanki bana öyle geldi ben beğendim

sözleşmeyi kullanan oldu mu benim yarın kargom geldi. mutlaka yapılması mı gerekio. eğer öyleyse kargoya vercem de kendm doldurup. acil cvp
cnm o koçan bittiği zaman kargoyla gönderilcek diye anladım ben senin o koçanın tamamı bitti mi
ben kullanmadım zaten sadece kendime ürün aldım gene doldurcak mıyım ki
bi sonraki siparişinde ellerinde olursa gönderiyorlar cnm merak etme
eğer çok merak ediyosan sipariş ver gelsin ben yeşil çantayı merak ettim geldi beğendim kullnıyorum beğenmesem iade edicektim

sen neden bıraktın cnm avonu merak ettim gözümden kaçmış heralde. özledik işte avon muhabbeti devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…