arkadaşlar ayın hani kampanya 13 için sipariş vericezya onlar bayramdan sonra mı gelir ilk günden versek bile??
ben bayramdan sonra gelecek biliyorum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ayın hani kampanya 13 için sipariş vericezya onlar bayramdan sonra mı gelir ilk günden versek bile??
ben bayramdan sonra gelecek biliyorum canım
saol kötü oldu bu ya indirim brosurundekıler bıtmesın dıe ılk gunden gircem ama çok beklicem :)
Mutlu Bayramlar herkese
arkadaşlar birkaç sor soracaktım.
1benm 4.kapmpayna dönemim. hani hoşgeldinz programları varya 4. ayımda 200lük satış yapana purblanca ve parfüm numunesi hediyeydi. bu ay 200 lük satış yapsam ilk kampanyalrada belirlenen seviyeye ulaşmış olmak şart mı? mesela 3.kampanya döneminde 180lik satışa hediye vardı ama ben o seviyeye ulaşamamıştm bu ay 4. kampanyada ulaşnca hediye gelcek mi?
2.panaromadan narenciye sıkacaını kazanmak için gerekli şartları yerine getirip aynı zamandaarka sayfadaki program 1 e katılabilir miyim?
lütfen cvplayn arkadşlar çok merak ediorm. ona göre siparişlerim şekillencek.
Mutlu Bayramlar herkese
arkadaşlar birkaç sor soracaktım.
1benm 4.kapmpayna dönemim. hani hoşgeldinz programları varya 4. ayımda 200lük satış yapana purblanca ve parfüm numunesi hediyeydi. bu ay 200 lük satış yapsam ilk kampanyalrada belirlenen seviyeye ulaşmış olmak şart mı? mesela 3.kampanya döneminde 180lik satışa hediye vardı ama ben o seviyeye ulaşamamıştm bu ay 4. kampanyada ulaşnca hediye gelcek mi?
2.panaromadan narenciye sıkacaını kazanmak için gerekli şartları yerine getirip aynı zamandaarka sayfadaki program 1 e katılabilir miyim?
lütfen cvplayn arkadşlar çok merak ediorm. ona göre siparişlerim şekillencek.
hani kızlar ben göremiyorum hafta sonu ürünlerini? ya bide bişey sorucam şu wish of happinees parfüm nasıl? kullanan oldu mu aranızda?
Bende Bugün Avon Satış Temsilcisi Oldum![]()
hoşgeldin canım aramıza hayırlısı olsun tatlım
baktım canım evet sende koyu durmuyor kafam iyice karıştı bir eline sürüp objektif bölümüne ekleyebilirmisin tatlım saat 4 e yetişmem lazım eğer sende yetiştirebilirsen çok sevinirim![]()
Hatta Bir Şey Sormak İstiyorum..
85 TL Üzeri Satışlarda Kargo Ücretsiz Ya...
Müşteri Fiyatı Değil, Benim Fiyatımla 85 TL Yapmam Lazım Değil mi ?![]()
benm şu an kullandığım bi parfm cnm çok az bi keskin kokuus var ama dura dura güzellşiyor hatta şmdiki oda arkdaşım onu görnce çok sevindi ve 3 tane almak istediğini söyledi bence wish of love dan daha güzel ama bu çiçeksi tatlı fln değil portakalımcı mı ne turunçglmsi bi kokuda glyo
Demek Sende Buraya DüştünHayırlı olsun hoşgeldin aramıza tanıyalım seni
Evet temsilci fiyatıyla 85 tl canım![]()
hayırlı olsun canımbol kazançlar ve satışlar:)
Demek Sende Buraya Düştün
Ben Makara_Kukara..
Evli - Mutlu - Çocuksuz![]()
Sağol Canım..![]()
Ben de Lady memnun oldum
1 senedir temsilciyim 2 aydır sipariş veremiyorum malum kendime satıcı olduğum için her ay alacak bir şey çıkmıyor![]()