AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

saol kötü oldu bu ya indirim brosurundekıler bıtmesın dıe ılk gunden gircem ama çok beklicem :)

ben de öyleyim cnm ya broşürden gireyim diyorum gerçi tam karar veremedim ya hiç siparişim de yok buraya geldim iyice kurudu sipariş filan alamıyorum eski yaşadığımız yerde güzel gidiyodu yaaa:(( hiç sevmedim ben burayı...

Mutlu Bayramlar herkese :72:

arkadaşlar birkaç sor soracaktım.
1benm 4.kapmpayna dönemim. hani hoşgeldinz programları varya 4. ayımda 200lük satış yapana purblanca ve parfüm numunesi hediyeydi. bu ay 200 lük satış yapsam ilk kampanyalrada belirlenen seviyeye ulaşmış olmak şart mı? mesela 3.kampanya döneminde 180lik satışa hediye vardı ama ben o seviyeye ulaşamamıştm bu ay 4. kampanyada ulaşnca hediye gelcek mi?
2.panaromadan narenciye sıkacaını kazanmak için gerekli şartları yerine getirip aynı zamandaarka sayfadaki program 1 e katılabilir miyim?
lütfen cvplayn arkadşlar çok merak ediorm. ona göre siparişlerim şekillencek.

1benm 4.kapmpayna dönemim. hani hoşgeldinz programları varya 4. ayımda 200lük satış yapana purblanca ve parfüm numunesi hediyeydi. bu ay 200 lük satış yapsam ilk kampanyalrada belirlenen seviyeye ulaşmış olmak şart mı? mesela 3.kampanya döneminde 180lik satışa hediye vardı ama ben o seviyeye ulaşamamıştm bu ay 4. kampanyada ulaşnca hediye gelcek mi?
2.panaromadan narenciye sıkacaını kazanmak için gerekli şartları yerine getirip aynı zamandaarka sayfadaki program 1 e katılabilir miyim?

gelir cnm panoramadaki hediyeleri de limite ulaştığın takdirde alırsın.

200 lirayı tamamlrsn parfüm ve numune seti gelir benmde bu 4.kampanymdı geldi parfüm

hani kızlar ben göremiyorum hafta sonu ürünlerini? ya bide bişey sorucam şu wish of happinees parfüm nasıl? kullanan oldu mu aranızda?

benm şu an kullandığım bi parfm cnm çok az bi keskin kokuus var ama dura dura güzellşiyor hatta şmdiki oda arkdaşım onu görnce çok sevindi ve 3 tane almak istediğini söyledi bence wish of love dan daha güzel ama bu çiçeksi tatlı fln değil portakalımcı mı ne turunçglmsi bi kokuda glyo

Hatta Bir Şey Sormak İstiyorum..:1:

85 TL Üzeri Satışlarda Kargo Ücretsiz Ya...
Müşteri Fiyatı Değil, Benim Fiyatımla 85 TL Yapmam Lazım Değil mi ?:17:

baktım canım evet sende koyu durmuyor kafam iyice karıştı bir eline sürüp objektif bölümüne ekleyebilirmisin tatlım saat 4 e yetişmem lazım eğer sende yetiştirebilirsen çok sevinirim :16:

ayy canım ya sana yorum yazdıktan sonra çıkmak zorunda kaldım ve bidaha girme şansım olmadı verdin mi sipaişini? üzüldüm yaa eğer vermediysen hemen çekip koyayım canım parlatıcılardan ticklet pinki ben çok beğendim rose ribbons koyu gelirse veya o gün pembe kullanmak istemiyosam tickleti sürüyorum üstüne şeftali gibi duruyo tatlım

Son düzenleme:
benm şu an kullandığım bi parfm cnm çok az bi keskin kokuus var ama dura dura güzellşiyor hatta şmdiki oda arkdaşım onu görnce çok sevindi ve 3 tane almak istediğini söyledi bence wish of love dan daha güzel ama bu çiçeksi tatlı fln değil portakalımcı mı ne turunçglmsi bi kokuda glyo

canım peki jet femmeye benziyo mu? yani o da turunçgil kokusu da eğer onun gibiyse güzeldir diye düşünüyorum:44:

Son düzenleme:
Ben de Lady memnun oldum :27:
1 senedir temsilciyim 2 aydır sipariş veremiyorum malum kendime satıcı olduğum için her ay alacak bir şey çıkmıyor :1:

Senin Yolunda İlerliyorum.. :60:

Bugün Oldum Ama Var Siparişlerim :60:
Ben ve Kayınvalidem :60:

Back
X