AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bende doğru hesapladığıma eminim o yüzden bi başkası da söylemiş zaten %25 yaptıklarını bence siteye de öyle yazsalar iyi olur insanlar kandırılmasın. sonuçta para kazanmak için bu işi yapan insanlar var :/ neyse sana teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için :))

kızlar bu kar konusu beni de pek ilgilendirmiyor ben kendime alıyorum ama şu da olabilir mi ki: vergiler hariç %25 kar.. benim aklıma o da geldi sanki bi yerd e öyle bişey okumuştum gibi hatırlıyorum ama emin de değilim şimdi ilkşah olsaydı kesin açıklardı:)

benim siparişim kargoya gitmemiş 300 küsurluk sipariş girmiştim valla ama ne kazandım bilmiyorum bugün de mi tatil avon yaaa bi kargoya versinlewr artık çok uzadı arası:)

bende kredi kartından ödeme yapıyorum ama siteden yapılmıyo suanda bayramdan dolayı o yuzden borcum gecıktı napalım yarın ödicem bende 4-5 gunden bişe olmaz heralde

Bende dayanamadım üye oldum kızlar yarın iş bankasından avona havale geçeceğim, açıklama bölümüne temsilci numaramızı mı yazıyoruz nasıl oluyor ilk defa ödeme yapıyorum :) birde k13 için sipariş vereceğim 1 genics + 3 tane anew ürünü girdim son faturalandırmada meyve sıkacağı ile ilgili birşey yazmadı normal mi?

Bende dayanamadım üye oldum kızlar yarın iş bankasından avona havale geçeceğim, açıklama bölümüne temsilci numaramızı mı yazıyoruz nasıl oluyor ilk defa ödeme yapıyorum :) birde k13 için sipariş vereceğim 1 genics + 3 tane anew ürünü girdim son faturalandırmada meyve sıkacağı ile ilgili birşey yazmadı normal mi?

canım hoşgeldin aramıza :)ben havale ile ödeme yapmıyorum elden ödeme yapıyorum o yüzden bu soruna cevap veremiyorum siparişin faturalandımı peki faturalanınca kazanmış olduğun narenciye sıkacağı faturanda görünür tatlım

Son düzenleme:
canım hoşgeldin aramıza :)ben havale ile ödeme yapmıyorum elden ödeme yapıyorum o yüzden bu soruna cevap veremiyorum siparişin faturalandımı peki faturalanınca kazanmış olduğun narenciye sıkacağı faturanda görünür tatlım

hımm o zaman bayramdan sonra şöyle bir siparişimizi verelim :) bu ay hediyeleri kazanalım çünkü k14'te limit çok yüksekmiş :(

hımm o zaman bayramdan sonra şöyle bir siparişimizi verelim :) bu ay hediyeleri kazanalım çünkü k14'te limit çok yüksekmiş :(

evet canım bende farkettim ama anew ürünleri konusunda tereddüt yaşıyorum kremim var daha yeni aldım sayılır ama bir müşterim iki tane anew siparişi verdi bende narenciye sıkacağı için bir tane kendime anew genics ürünü sipariş verip bir tane de 25 yaş üstü kremlerdenmi versem diye düşünüyorum :44:

Son düzenleme:

gelecek aya hayatta hediye alamam dediğin gibi limit çok yüksek tatlım bu ay 24 parça çatal bıçak takımında gözüm kaldı da bakalım zor ama sanırım yine evi doldurcaz :1:

Son düzenleme:
evet canım bende farkettim ama anew ürünleri konusunda tereddüt yaşıyorum kremim var daha yeni aldım sayılır ama bir müşterim iki tane anew siparişi verdi bende narenciye sıkacağı için bir tane kendime anew genics ürünü sipariş verip bir tane de 25 yaş üstü kremlerdenmi versem diye düşünüyorum :44:

k12'de genics numunesi gelmişti onu denedim gayet iyiydi bence :) al canım memnun kalırsın ben kremden alacağım serumu bilmiyorum ama güzeldi yani

k12'de genics numunesi gelmişti onu denedim gayet iyiydi bence :) al canım memnun kalırsın ben kremden alacağım serumu bilmiyorum ama güzeldi yani

serumu eğer kalırsa indirim broşüründen almayı düşündüm ama dediğin gibi kremden alayım da narenciye sıkacağı alırız demi canım :16::16::16:

ben ilk temsilci olduğumda 33 sanıyodum karı ama takım öncüm 25 üzerinden hesaplıcaksın dedi ve tüm ürünlerimi tek tek 25 üzerinden hesaplayıp karımı yazıyorum bi deftere. evet kar az ama en azından kendi ihtiyaçlarımı karımla karşılıyorum hiç elime para kalmıyo o ayrı ama zaten ihtiyaçlarımı almak için üyeyim . kalması için çok fazla müşteri olması lazım ne para kazananlar var valla biz yapamıyoruz o ayrı:)) yeni kataloğu görmedim şimdi hemen inceliyim:))

ben yılbaşı kataloğunu beğenmedim pek:19: k13bile daha güzeldi yani hiç uygun bişey yok parfümler dışında onu da bi anda vermek zor olur diye almaz müşterilerim:( açılıp kapanabilen kalemler güzel, panaromadaki koltukaltı deoları güzel zaten ne zamandır düşünüyodum avon niye koltukaltı deo yapmıyo diye ben rolonları pek sevmiyorum iyi olmuş bu çok sevindim:)) bide fırça takımı güzelmiş onun dışında pek beğenmedim

kızlarr bişi sormak istiyorum..şimdi ben avon temsilcisiyim.bende birini üye yaparsam o üyemin siperişlerinden %kaç kazanırım...bide bu yeni üyemde birini üye yaptı onun üyesindende ben bişi kazanabilecekmiyim yoksa onun üyesi sadece onamı kazandıracak????:54::54:

kızlarr bişi sormak istiyorum..şimdi ben avon temsilcisiyim.bende birini üye yaparsam o üyemin siperişlerinden %kaç kazanırım...bide bu yeni üyemde birini üye yaptı onun üyesindende ben bişi kazanabilecekmiyim yoksa onun üyesi sadece onamı kazandıracak????:54::54:

bir üyeyle üyelik ücreti kazanamıyorsun canım en az 3 üye ile üyelerinden kazanç sağlayacağını biliyorum :44: daha detaylı anlatımı üye yapılması hakkında daha çok bilgisi olan arkadaşlardan alabilirsin ben üye yapmayla ilgilenmediğim için bu konu hakkında sana fazla yardımcı olamıyorum tatlım :50:

Son düzenleme:
Back
X