AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bir üyeyle üyelik ücreti kazanamıyorsun en az 3 üye ile üyelerinden kazanç sağlayacağını biliyorum :44: daha detaylı anlatımı üye yapılması hakkında daha çok bilgisi olan arkadaşlardan alabilirsin ben üye yapmayla ilgilenmediğim için fazla yardımcı olamıycam:50:
şimdi bi topicte okudum üye yeni üye yapamazmış temsilcime söyleyecekmişim o üye yapacakmış.yarın arayıp öğrenirim ama eğer durum böyleyse çok ilginç..beni destekleyp gaza getirecekki ben yeni üyeler bulayım.bu şekilde bende kimseyi üye yapmam..takım öncüsü olmak için her ay 645 lira satış yapman lazım sanırım.oda işime gelmiyo çünkü o kadar satışımın olmuyo.şimdi ben üye bulucam takım öncüme yarayacak.:44::44::44:tuhaf bi olay. ayrıca cevap için çok teşekkürlerr:38:

anlayamadığın nokta ne biliyor musun biz kardan memnun değiliz demiyoruz madem siteye %33 kar demişler öyle versinler diyoruz madem %25 kar veriyorlar oraya da detaylı belirtsinler madem. Sen abarttın o zaman sende daha nazik bi şekilde uyarabilirdin bu kadar uzatmaya da gerek yok farkettiğimiz bişeyi söyledik paylaşmak istedik madem avon kar konusunda yanlış bilgi veriyor buraya bakanlar doğrusunu görsün malum bilgi için burası.

Tatlım avon sana geliş fiyatı üzerinden hesaplanmış şekilde %33 kar veriyor. Biz kolay yoldan hesaplayalım diye satış fiyatının %25ini hesaplıyoruz. Örneğin satış fiyatı 100 tllik bi ürün var, bunun geliş fiyatı 75 civarında oluyor. 75in %33ü de 24.50ye falan geliyor yani kârımızı gösteriyor işte. Avon %33 derken geliş fiyatından hesaplıyor.

şimdi bi topicte okudum üye yeni üye yapamazmış temsilcime söyleyecekmişim o üye yapacakmış.yarın arayıp öğrenirim ama eğer durum böyleyse çok ilginç..beni destekleyp gaza getirecekki ben yeni üyeler bulayım.bu şekilde bende kimseyi üye yapmam..takım öncüsü olmak için her ay 645 lira satış yapman lazım sanırım.oda işime gelmiyo çünkü o kadar satışımın olmuyo.şimdi ben üye bulucam takım öncüme yarayacak.:44::44::44:tuhaf bi olay. ayrıca cevap için çok teşekkürlerr:38:

canım hayır sen niye takım öncüne gidip üyenin bilgilerini verip ona yaptırasın? yok öyle bişey eğer o yaparsa sen faydalanamazsın illa gerekmiyo ayrıca 3 üye yapmak 1 üye yapınca %4 sanırım senin payın. kesinlikle kendin üye yap bu senin hakkın. artı benim takım öncüm hiç demiyo öyle 645liralık sipariş vermek zorundayım diye bana dediği siz 85tllik yapmak zorundasınız ben 100 liralık yapmak zorundayım diyo. yakın bi komşum benim takım öncüm o bana bu şekilde söyledi benim bildiğim bu. ha sen 1üye yapınca o üyende başkasını üye yapınca %3 mü %2 mi ne pay alıyosun bu şekilde genişliyo yüzdeleri yanlış söylemiş olabilirim bi kere okumuştum biyerde ordan kaldı aklımda canım sen kendin yap üyeni zaten temsilci sayfanda üye yapılma kısmı var canım

canım sanki bana da yılbaşı kataloğunda parfüm fiyatları artmış gibi geldi perceive erkek edt 75.00 gibi gördüm ama pekte emin olamıyorum çok belirgin çıkmamış:12:

ama canım erkek edt fiyatına bakmıcaz. hani diyo ya perceive bayan edt alana bu 2si hediye diye bayan edpye bakılcak fiyat olarak tatlım evet fiyatlar kabarık geldi ucuz bişey göremedim:19:

tabi bi takım öncüsü varsa aramızda bizi aydınlatabilir bu konuda tam olarak bilgim yok kesin diyemem. bilen varsa açıklayabilir mi bu prim olayını? 3 üyeyle mi prim kazanılıyo :s bana göre her üyede kazanılması gerek ben böyle biliyorum

Arkadaşlar prim olayı en az 5 aktif üyenizin olması gerekiyor
5 üyenizinde sipariş girmesi gerekiyor bu sipariş 1 tl de olur 100 tl de olur frketmez yeterki sipariş girsin

Kızlar benimkiler faturalanmış.İlk 150 tl'lik sipariş verenlere gönderilen hediyelerden ise çantayı vermişler.:25:Ben takı setini istiyordumm:2:

alacak olduğunuz prim üyelerinizin ödedikleri faturadan veriliyor
farzedinki 6 üyeniz var ve bunların 4 ü sipariş giriyor siz aday takım öncü oluyorsunuz 5 kişi sipariş girdiğinde ise aktif oluyorsunuz aktif olduktan sonra prim kazanabiliyorsunuz
kısacası çok fazla üyenizin olması gerekiyor para kazanabilmek için

takım öncüsü oldum yaklaşık 300 tl aldım ve bıraktım takım öncülüğünü uğraşmak çok zor hele hele de 7 üye varken hepsini ayrı ayrı ara rica minnet sipariş vermelerini sağla uğraş iş zor ilkinde aktif olduğumda 80 tl aldım sonrasında 3 ay aktifliğimi korudum bi 80 tl daha aldım sonrasında 50 tl falan verdiler aylıkta üyelerin verdiği siparişlerden 8-9 tl yattı sonrasında da bıraktım şu anda aday takım öncü konumuna düştüm.

Back
X