Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zam gelmiş avonaaa
neler zamlanmış canım..yine kataloglar ve alt limitmi artmış![]()
kızlar ben buraya ve avon temsilciliğine yeni üye oldum. hala temsilci numaram gelmedi cumartesi gününden beri bekliyorum. bu sabah takım liderini aradım açmadı, mesaj attım dönmedi. siparişlerim de var ne yapsam sizce?
kızlar ben buraya ve avon temsilciliğine yeni üye oldum. hala temsilci numaram gelmedi cumartesi gününden beri bekliyorum. bu sabah takım liderini aradım açmadı, mesaj attım dönmedi. siparişlerim de var ne yapsam sizce?
cumartesi çalışıyor ama pazar çalışmıyor bildiğim kadarıyla..
avonun sitesinden mi başvurdum üyeliğe yoksa internetten mi birini buldun cnm merak ettm
ikisi de değil canım bizim kuaför de avon temsilcisi, ben de olmak istediğimi söyleyince takım liderini aradı onun takımına katılırsın diye, o bayanı aradım ortak bir yerde buluştuk formları doldurdum. sana kargoyla gelecek 2-3 güne temsilci numaran demişti.
temsilci numaran cep telefonuna gelcek ama bayramda avon çalışmıyordu o yuzden gelmemiş olabılır bence çarşambaya kadar falan bekle eger gelmesse avonu ararsın boyle boyle temsilci numaram gelmedi ama siparişlerim var dersin onlar hemen senle ilgilenirler zaten
ama genelde kımse uye kaçırmaz telefonuna cevap vermemesi tuhaf tabi ama bayramdan dolayı gecikmiştir diye düşünüyorum kuaförüne söyle bide nerde bu bu kadın açmıyo telefonlarımı falan die :)
benim de battaniyemle çantam geldi çok beğendim darısı tüm isteyenlerin başına![]()
canım çantanın fotoğrafı var mı? bir de biz o 150tl limitte verilen hediyeden sipariş verebilir miyiz ücretli olarak?