tatlım temsilci sayfasındaki üye yap olayı ile biz üye yapamıyoruz benim bildiğim kadarıyla ben bir ara annemi üye yapıcaktım annemin telefonunu aramayan avon takım öncüsü kalmamış biz üye yapalım biz üye yapalım falan demişler sanırım bizzat biz üye yapmamız için takım öncümüzden destek almamız gerekiyor benim takım öncümde bana 2 üye bul bir tane de ben sana bulayım takım öncüsü ol demişti ama tabi benim bulmayacağımı bildiği için belki de böyle söyledi bilmiyorum ki :44:
2üye bul 1 tane de ben sana bulayım mı

bnm yurtiçi kargoyla hiçbir problemim olmadı yalnızca avon için değil internetten alışverişlerimde de hep yurtiçi kargo getiriyor.sadece bi kez kargocuyla oldu o da çok önemli bşy değildi şakalaşma diyelim gıcık olsam da.
ben iade ederken sözleşme kağıtlrını fln göndermek istemyorum düşünmyorum bide onalrla uğraşamam yeternce uğrştırıyo şu günlewrde bni ztn avon. umarım bana da çanta gelir parça parça sipariş girdim keşke tam girseydim hala ürün stoğu bekleniyor ama faturaya eklenmiş ve ne geldiğni göremyorum fatura nosu yok

Son düzenleme: