AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

şekercik selam
hannah çantadan istiyordum bende ama kötü diyosun resimlemen mümkünmü acaba karar veremedim
ay valla bence hiç deneme... kırçıllı tuhaf bi görüntsü var derisi çok acayip. pazarda bile almam o derece yani bi de onca para değmez şekerim...
şimdi katıldım canım kazandınız dedi
sevindim şekerim nasılsa temsilciyiz kazansak iyi olmaz mı kullanmasak bile hediye ederiz satarız dimi ama:)
kızlar yarışmaya bende katıldım, kazandınız dedi ama gelir mi bilmem pek inanamadım ben
gelir cnm avon düzenlediği kampanyalarda hep gönderiyor
teşekkürler cnm bende kazanmışım:)
bişey deil cnm
bu sayfa nereden açılıyor acaba avon sayfasında göremedim ben ? tamam linki atmışsın ama sayfaya nereden girdin cnm bu arada eşim içinde katıldım yine kazandım umarım gelir
cnm avonun sayfasında değil bide facede avonun sayfasını takip edin, orda da sık sık böyle kampanyalar çekilişler filan oluyor katılın
ben de aynı adrese yine yollıyım mı diye düşündüm canım üst üste ya ikisini de yollamazlarsa :)
isteyenin bi yüzü:) valla ben 3 farklı şekilde katıldım
ben aynı adrese 4 tane yolladım tebrikler dedi peki şıklarda avon temsilcisiyim şıkkını işaretledinizmi ben işaretledim de o yüzden gelmezse de canım sağolsun
ben işaretledim daha önce ben kazanmıştım geliyor temsilci olsak da...
cevaplar italya 2 ve 2 olcak sanırım kızlar ama sanmıyorum hediye gelceğini ya kısmet artık

evet cnm cevaplar italya 2 2 olcak

geçen sene facede avon türkiye sayfasında 2011 dilek vardı ben bond girl kazanmıştım geldi kızlar... bu yıl da yılbaşında olur kesin takipte olalım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

faceden bende katılıyorum tabi işime gelen yarışma olursa bugüne kadar avondan bayağı hediye kazandım bir zamanlar avonun güzellik perisi adlı sayfası vardı şimdi yok artık oradanda bayağı hediyeler kazandım bedava olduğu içinmi yarışma olduğu içinmi bilmem çok zevkli oluyor

Son düzenleme:
ben daha bu kampanyadan siparişimi vermedim tatlım takıyı bekliyorum hala
tmm cnm inşallah gelir takın

çok sağol tatlm ya ben de bugün vereyim gitsin vizelerim var ztn uğraştırıyo bu avon da çok fazla ya da ben kendimi yoruyorum bilemedim.

kızlar bu yarışmaya linke tıklayıp bn de katıldım da nasıl buldunuz ki bunu böyle herkes katılabiliyo mu çok garip gerçi tam olarak satılabilecek bi ürün değil gelen ama

günaydın kızlar dün kargom geldi urban edge seti vardıya o gelmemiş sinir oldum ya telefondan vermiştim siparişi ondan mı gelmedi acaba sizede oluyor mu böyle niye gellmedi hiç anlamadım

günaydın kızlar dün kargom geldi urban edge seti vardıya o gelmemiş sinir oldum ya telefondan vermiştim siparişi ondan mı gelmedi acaba sizede oluyor mu böyle niye gellmedi hiç anlamadım

tek indirim broşürü değil öbürlerinden de çok gelmeyen oluyor. bu arada 150 tl lik mi yapıcaksın canım hala takı setine geçmedi mi hediye ya?

canım facede avon türkiye sayfasındanmı bahsediyorsun oradamı oluyor böyle yarışmalar tam olarak neresi avon yazınca epey bişeyler çıkıyor çünkü hangi sayfa valla avonun bir iğnesi nasip değil daha bugüne kadar bari ordan bişeyler kazanayım neresi olduğunu söylede takip edeyim canım

avonun ruj kullanmayan biri olarak en sevdiğim kendi gitse bile dudağımda simleri kalan ruju tavsiye ediyorumultra color rich 24k serisi varya amesty gold süper.arkd sipariş vermiştim kendime de numunesini almıştım 55kuruşa süper..tavsiye ediyorum

kızlar yılbası katalogunda kırmızı canta var 32.5
sizce almalımıyım kalıtesı nasıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…