AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

şekercik selam
hannah çantadan istiyordum bende ama kötü diyosun resimlemen mümkünmü acaba karar veremedim :30:
ay valla bence hiç deneme... kırçıllı tuhaf bi görüntsü var derisi çok acayip. pazarda bile almam o derece yani bi de onca para değmez şekerim...:34:
şimdi katıldım canım kazandınız dedi
sevindim şekerim nasılsa temsilciyiz kazansak iyi olmaz mı kullanmasak bile hediye ederiz satarız dimi ama:)
kızlar yarışmaya bende katıldım, kazandınız dedi ama gelir mi bilmem pek inanamadım ben :27:
gelir cnm avon düzenlediği kampanyalarda hep gönderiyor
teşekkürler cnm bende kazanmışım:)
bişey deil cnm
bu sayfa nereden açılıyor acaba avon sayfasında göremedim ben ? tamam linki atmışsın ama sayfaya nereden girdin cnm bu arada eşim içinde katıldım yine kazandım umarım gelir
cnm avonun sayfasında değil bide facede avonun sayfasını takip edin, orda da sık sık böyle kampanyalar çekilişler filan oluyor katılın
ben de aynı adrese yine yollıyım mı diye düşündüm canım üst üste ya ikisini de yollamazlarsa :)
isteyenin bi yüzü:) valla ben 3 farklı şekilde katıldım
ben aynı adrese 4 tane yolladım tebrikler dedi :17: peki şıklarda avon temsilcisiyim şıkkını işaretledinizmi ben işaretledim de o yüzden gelmezse de canım sağolsun
ben işaretledim daha önce ben kazanmıştım geliyor temsilci olsak da...
cevaplar italya 2 ve 2 olcak sanırım kızlar ama sanmıyorum hediye gelceğini ya kısmet artık:37:

evet cnm cevaplar italya 2 2 olcak

geçen sene facede avon türkiye sayfasında 2011 dilek vardı ben bond girl kazanmıştım geldi kızlar... bu yıl da yılbaşında olur kesin takipte olalım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

ay valla bence hiç deneme... kırçıllı tuhaf bi görüntsü var derisi çok acayip. pazarda bile almam o derece yani bi de onca para değmez şekerim...:34:

bende çok tereddüt etmiştim hatta oturup internette katalog harici resmini aradım ama bulamadım bir türlü iademi edeceksin bu durumda?

sevindim şekerim nasılsa temsilciyiz kazansak iyi olmaz mı kullanmasak bile hediye ederiz satarız dimi ama:)

bende hem kendim için hemde annem için katıldım ikisinede kazandınız dedi aynı adresleri yazdım gelirse annemi yada kimliğini isterlermi acaba çünkü annemler bilecikteler :18:

bende çok tereddüt etmiştim hatta oturup internette katalog harici resmini aradım ama bulamadım bir türlü iademi edeceksin bu durumda?

bende hem kendim için hemde annem için katıldım ikisinede kazandınız dedi aynı adresleri yazdım gelirse annemi yada kimliğini isterlermi acaba çünkü annemler bilecikteler :18:

valla ben iade edicem gördüm beğenmedim çanta bu katalogtakiyle aynı çıkmıyor işte numunesi de yok ki!

şekerim ben evde olmuyorum genelde annem karşılıyor kargoyu iadeleri de annem yapıyor bazen bu kargoculara bağlı, kargocular genelde teslim ederken pek kimlik sormuyor bide bize avon getirmeye alışıklar ya:) olmadı annenin kimlif fotokopisini temin et hemen gelmez zaten, kendisi dışarda ama kimlik fotokopisini bıraktı filan dersin:)

valla ben iade edicem gördüm beğenmedim çanta bu katalogtakiyle aynı çıkmıyor işte numunesi de yok ki!

şekerim ben evde olmuyorum genelde annem karşılıyor kargoyu iadeleri de annem yapıyor bazen bu kargoculara bağlı, kargocular genelde teslim ederken pek kimlik sormuyor bide bize avon getirmeye alışıklar ya:) olmadı annenin kimlif fotokopisini temin et hemen gelmez zaten, kendisi dışarda ama kimlik fotokopisini bıraktı filan dersin:)

tahmin etmiştim zaten ama işin kötüsü doğum gününü salladım inşallah sorun çıkmaz :34:
teşekkürler canım kaçtım ben iyi gecelerrrrr :3:

bişey deil cnm

cnm avonun sayfasında değil bide facede avonun sayfasını takip edin, orda da sık sık böyle kampanyalar çekilişler filan oluyor katılın

isteyenin bi yüzü:) valla ben 3 farklı şekilde katıldım

ben işaretledim daha önce ben kazanmıştım geliyor temsilci olsak da...

evet cnm cevaplar italya 2 2 olcak

geçen sene facede avon türkiye sayfasında 2011 dilek vardı ben bond girl kazanmıştım geldi kızlar... bu yıl da yılbaşında olur kesin takipte olalım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

faceden bende katılıyorum tabi işime gelen yarışma olursa bugüne kadar avondan bayağı hediye kazandım bir zamanlar avonun güzellik perisi adlı sayfası vardı şimdi yok artık oradanda bayağı hediyeler kazandım bedava olduğu içinmi yarışma olduğu içinmi bilmem çok zevkli oluyor :27:

Son düzenleme:
ben daha bu kampanyadan siparişimi vermedim tatlım takıyı bekliyorum hala :17:
tmm cnm inşallah gelir takın

cnm o kırmızı zarfın bana bu ay 4. gelişi hepsinde de aldım hediyeyi arıyorsun k-14 ten sipariş vereceğini söylüyorsun temsilci numarası, doğum tarihi ve kimlik numaranın son 3 hanesini istiyorlar.. Sonra siparişlerinin kodlarını ve adetini verip onaylıyorsun ama 85 tl üstü olmasına dikkat siparişinin kargo parası ödeme bide.. İlk günde hediyen ve siparişin faturalanıp geliyor :8:

çok sağol tatlm ya ben de bugün vereyim gitsin vizelerim var ztn uğraştırıyo bu avon da çok fazla ya da ben kendimi yoruyorum bilemedim.

kızlar bu yarışmaya linke tıklayıp bn de katıldım da nasıl buldunuz ki bunu böyle herkes katılabiliyo mu çok garip gerçi tam olarak satılabilecek bi ürün değil gelen ama

günaydın kızlar dün kargom geldi urban edge seti vardıya o gelmemiş sinir oldum ya telefondan vermiştim siparişi ondan mı gelmedi acaba sizede oluyor mu böyle niye gellmedi hiç anlamadım:47:

günaydın kızlar dün kargom geldi urban edge seti vardıya o gelmemiş sinir oldum ya telefondan vermiştim siparişi ondan mı gelmedi acaba sizede oluyor mu böyle niye gellmedi hiç anlamadım:47:

tek indirim broşürü değil öbürlerinden de çok gelmeyen oluyor. bu arada 150 tl lik mi yapıcaksın canım hala takı setine geçmedi mi hediye ya?

faceden bende katılıyorum tabi işime gelen yarışma olursa bugüne kadar avondan bayağı hediye kazandım bir zamanlar avonun güzellik perisi adlı sayfası vardı şimdi yok artık oradanda bayağı hediyeler kazandım bedava olduğu içinmi yarışma olduğu içinmi bilmem çok zevkli oluyor :27:

canım facede avon türkiye sayfasındanmı bahsediyorsun oradamı oluyor böyle yarışmalar tam olarak neresi avon yazınca epey bişeyler çıkıyor çünkü hangi sayfa valla avonun bir iğnesi nasip değil daha bugüne kadar bari ordan bişeyler kazanayım neresi olduğunu söylede takip edeyim canım :54:

avonun ruj kullanmayan biri olarak en sevdiğim kendi gitse bile dudağımda simleri kalan ruju tavsiye ediyorumultra color rich 24k serisi varya amesty gold süper.arkd sipariş vermiştim kendime de numunesini almıştım 55kuruşa süper..tavsiye ediyorum ;)

kızlar yılbası katalogunda kırmızı canta var 32.5
sizce almalımıyım kalıtesı nasıldır

Back
X