ne saçmalık ya böyle![]()
aynen aslında kaldırılacak ürünleri son kez indirime sokmalı avon sinir oluyorum yaaa glazewear ruju kaç aydır bekliyorum indirime girsin alayım diye indirime sokmadan kaldırıyolar onu da

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne saçmalık ya böyle![]()
ay valla bence hiç deneme... kırçıllı tuhaf bi görüntsü var derisi çok acayip. pazarda bile almam o derece yani bi de onca para değmez şekerim...şekercik selam
hannah çantadan istiyordum bende ama kötü diyosun resimlemen mümkünmü acaba karar veremedim![]()
sevindim şekerim nasılsa temsilciyiz kazansak iyi olmaz mı kullanmasak bile hediye ederiz satarız dimi ama:)şimdi katıldım canım kazandınız dedi
gelir cnm avon düzenlediği kampanyalarda hep gönderiyorkızlar yarışmaya bende katıldım, kazandınız dedi ama gelir mi bilmem pek inanamadım ben![]()
bişey deil cnmteşekkürler cnm bende kazanmışım:)
cnm avonun sayfasında değil bide facede avonun sayfasını takip edin, orda da sık sık böyle kampanyalar çekilişler filan oluyor katılınbu sayfa nereden açılıyor acaba avon sayfasında göremedim ben ? tamam linki atmışsın ama sayfaya nereden girdin cnm bu arada eşim içinde katıldım yine kazandım umarım gelir
isteyenin bi yüzü:) valla ben 3 farklı şekilde katıldımben de aynı adrese yine yollıyım mı diye düşündüm canım üst üste ya ikisini de yollamazlarsa :)
ben işaretledim daha önce ben kazanmıştım geliyor temsilci olsak da...ben aynı adrese 4 tane yolladım tebrikler dedipeki şıklarda avon temsilcisiyim şıkkını işaretledinizmi ben işaretledim de o yüzden gelmezse de canım sağolsun
cevaplar italya 2 ve 2 olcak sanırım kızlar ama sanmıyorum hediye gelceğini ya kısmet artık![]()
ay valla bence hiç deneme... kırçıllı tuhaf bi görüntsü var derisi çok acayip. pazarda bile almam o derece yani bi de onca para değmez şekerim...
bende çok tereddüt etmiştim hatta oturup internette katalog harici resmini aradım ama bulamadım bir türlü iademi edeceksin bu durumda?
sevindim şekerim nasılsa temsilciyiz kazansak iyi olmaz mı kullanmasak bile hediye ederiz satarız dimi ama:)
gelir cnm avon düzenlediği kampanyalarda hep gönderiyor
bende hem kendim için hemde annem için katıldım ikisinede kazandınız dedi aynı adresleri yazdım gelirse annemi yada kimliğini isterlermi acaba çünkü annemler bilecikteler :18:
ay valla bence hiç deneme... kırçıllı tuhaf bi görüntsü var derisi çok acayip. pazarda bile almam o derece yani bi de onca para değmez şekerim...
bende çok tereddüt etmiştim hatta oturup internette katalog harici resmini aradım ama bulamadım bir türlü iademi edeceksin bu durumda?
sevindim şekerim nasılsa temsilciyiz kazansak iyi olmaz mı kullanmasak bile hediye ederiz satarız dimi ama:)
bende hem kendim için hemde annem için katıldım ikisinede kazandınız dedi aynı adresleri yazdım gelirse annemi yada kimliğini isterlermi acaba çünkü annemler bilecikteler :18:
valla ben iade edicem gördüm beğenmedim çanta bu katalogtakiyle aynı çıkmıyor işte numunesi de yok ki!
şekerim ben evde olmuyorum genelde annem karşılıyor kargoyu iadeleri de annem yapıyor bazen bu kargoculara bağlı, kargocular genelde teslim ederken pek kimlik sormuyor bide bize avon getirmeye alışıklar ya:) olmadı annenin kimlif fotokopisini temin et hemen gelmez zaten, kendisi dışarda ama kimlik fotokopisini bıraktı filan dersin:)
şekercik uyuma![]()
valla ben iade edicem gördüm beğenmedim çanta bu katalogtakiyle aynı çıkmıyor işte numunesi de yok ki!
şekerim ben evde olmuyorum genelde annem karşılıyor kargoyu iadeleri de annem yapıyor bazen bu kargoculara bağlı, kargocular genelde teslim ederken pek kimlik sormuyor bide bize avon getirmeye alışıklar ya:) olmadı annenin kimlif fotokopisini temin et hemen gelmez zaten, kendisi dışarda ama kimlik fotokopisini bıraktı filan dersin:)
tahmin etmiştim zaten ama işin kötüsü doğum gününü salladım inşallah sorun çıkmaz
teşekkürler canım kaçtım ben iyi gecelerrrrr![]()
uyumuyorum şekeirm bi yandan yazılı sorusu yazıyorum napiiim iş:)))
bişey deil cnm
cnm avonun sayfasında değil bide facede avonun sayfasını takip edin, orda da sık sık böyle kampanyalar çekilişler filan oluyor katılın
isteyenin bi yüzü:) valla ben 3 farklı şekilde katıldım
ben işaretledim daha önce ben kazanmıştım geliyor temsilci olsak da...
evet cnm cevaplar italya 2 2 olcak
geçen sene facede avon türkiye sayfasında 2011 dilek vardı ben bond girl kazanmıştım geldi kızlar... bu yıl da yılbaşında olur kesin takipte olalım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
tmm cnm inşallah gelir takınben daha bu kampanyadan siparişimi vermedim tatlım takıyı bekliyorum hala![]()
cnm o kırmızı zarfın bana bu ay 4. gelişi hepsinde de aldım hediyeyi arıyorsun k-14 ten sipariş vereceğini söylüyorsun temsilci numarası, doğum tarihi ve kimlik numaranın son 3 hanesini istiyorlar.. Sonra siparişlerinin kodlarını ve adetini verip onaylıyorsun ama 85 tl üstü olmasına dikkat siparişinin kargo parası ödeme bide.. İlk günde hediyen ve siparişin faturalanıp geliyor
günaydın kızlar dün kargom geldi urban edge seti vardıya o gelmemiş sinir oldum ya telefondan vermiştim siparişi ondan mı gelmedi acaba sizede oluyor mu böyle niye gellmedi hiç anlamadım![]()
faceden bende katılıyorum tabi işime gelen yarışma olursa bugüne kadar avondan bayağı hediye kazandım bir zamanlar avonun güzellik perisi adlı sayfası vardı şimdi yok artık oradanda bayağı hediyeler kazandım bedava olduğu içinmi yarışma olduğu içinmi bilmem çok zevkli oluyor![]()
kızlar yılbası katalogunda kırmızı canta var 32.5
sizce almalımıyım kalıtesı nasıldır
kızlar yılbası katalogunda kırmızı canta var 32.5
sizce almalımıyım kalıtesı nasıldır
tek indirim broşürü değil öbürlerinden de çok gelmeyen oluyor. bu arada 150 tl lik mi yapıcaksın canım hala takı setine geçmedi mi hediye ya?