arkadaşlar benim kredi kartım yok, bankada hesabım da yok. Ödemeyi hangi bankadan nasıl yaparsam benim için daha karlı ve rahat olur?
BEN aldım resmini yükleyeblsem yüklycem ama beceremedim ya çok gzl tepsii
kızlar siparişleriniz nasıl gidiyor k14 yani ben şimdiden 510luk topladım ve daha gelcek siparişlerde var müşterilerden
yemek takımına ulaşmanın sevinci içindeyimm
sen çok şanslısın canım Allah daha çoğunu nasipt etsin inşaallah
benim bi tane bile siparişim yok kendim alırsam alıcam bikaç şey bakalım
canım biraz şans biraz kısmet birde çevre oluşturmak lazım inan çogu müşterilerin yüzünü bile tanımıyorum o ,ona o ona dergi gösterirken siparişler toplanıp geliyor
darısı hepinize nasip etsin inşallah
hayır canım bizim siparişlerimizle anew hediyenin ne ilgisi var anew hediyemizi avon ayrıca bizlere ulaştıracak
ne kadar süredir aynı yerde yaşıyorsun cnm ben buraya eylülde taşındım bi tek iş hayatım var maalesef... iştekilerlede dışarda görüşemiyoruz iştede iki bayan bazen bişeyler alıyor o nedenle çoğunluk kendime alıyorum napiim
hmm anladım.. ne bilim belki kargoyla gelir die düşünmüüştüm.. t.ederim..
Avon yapan arkadaşım bu ay sipariş vermiycekmiş yeni katalogda 56. sayfa super enchant mascara var onu almak istiyorum bana kim yardımcı olur?
üzgünüm tatlım ama buradan kimse sana satış konusunda destek olamaz eğer olursa ceza alır ve kimse burdan ayrılmak istemez bence çünkü burası satış yeri değil burası AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu lütfen burada bu şekilde isteklerde bulunmayın
Avon yapan arkadaşım bu ay sipariş vermiycekmiş yeni katalogda 56. sayfa super enchant mascara var onu almak istiyorum bana kim yardımcı olur?
Tamam gerilmeye gerek yok , sadece sordum..İhtiyaç olunca bitane avoncu teyze bulamazsın zaten çevrede
yok canım neden gerileyim ama burdan kimsenin ceza almasını istemem o yüzden uyarıda bulunmam gerekiyor neticede
aa avonu yapıpta kullanmayanlarda var bende onlardan birisi olabilirim deyilmişıklarda Daha önce AVON ürünü kullanmadım şıkkı var canım neyse gelirse gelir bakalım artık
ya evet dikkat ediyorum pek satılmayan ürünler ve çok satılan ürünler kaldırılıyor ortada olanlar satışta hep.k14te indirimde değil malesef 23.80 fiyatı. çok sevilen bi rujdu niye kaldırılıyo anlamıyorum
evet cnm aynen bende öyle düşünüyorum indirim yaparlarsa indirim buroşuru başladığı zaman kim birbirini yicek malzeme lazımaynen aslında kaldırılacak ürünleri son kez indirime sokmalı avon sinir oluyorum yaaa glazewear ruju kaç aydır bekliyorum indirime girsin alayım diye indirime sokmadan kaldırıyolar onu da
cnm şu an faceden takip edebilirsin.canım facede avon türkiye sayfasındanmı bahsediyorsun oradamı oluyor böyle yarışmalar tam olarak neresi avon yazınca epey bişeyler çıkıyor çünkü hangi sayfa valla avonun bir iğnesi nasip değil daha bugüne kadar bari ordan bişeyler kazanayım neresi olduğunu söylede takip edeyim canım
yeniavoncu arkadaşım hoşgeldin aramızazaten kovsanızda gitmem artık :)
İyi akşamlar ben kaçarrr .by.
arkadaslar panoramada ocak ayı katalogunun kapagı dikkatinizi cektimi?kocaman kocaman indirim yazıyohadi bakalım inşş su k14 cabucak gelip gecse
canım ya ben de önceki çalıştığım yerde tam satmaya başlamıştım buraya geldik oy oy oyy:) Alalh daha çok versin canım....eşim asker buraya tayinle geldim 1 yıl oldu geldiğim yerde de satıyordum ama burda daha çok satıyorum
canım
arkdaşlar bu soruyu cevaplamış da, ben şuna takıldım benden bi kişi bile bi tek şey istese hiç girmeyeceksem bile sipariş giriyorum sonra mutlaka birileri çıkıyo elimdekileri alcak almassa da iade ediyorum yani bereketi içinde oluyor şaşırdım şimdi düşünsene böyle yapılırsa müşteri bi daha gelip bizden ürün ister miAvon yapan arkadaşım bu ay sipariş vermiycekmiş yeni katalogda 56. sayfa super enchant mascara var onu almak istiyorum bana kim yardımcı olur?
bahtsız arkdaşım:) ben de pzt günkü çılgın salı fırsatlarını bekliyorum:) belki işimeyarıcak bişi çıkar ne dersin?artık takıya geçsin avon kızlar pazartesi geçer artık diye düşünüyorum geçmessede kesin kararlıyım siparişlerimi vercem artık
ben de fark ettim umarım avon artık bi yenili yapar türkiyede de!!!arkadaslar panoramada ocak ayı katalogunun kapagı dikkatinizi cektimi?kocaman kocaman indirim yazıyohadi bakalım inşş su k14 cabucak gelip gecse
aynen canım ya bunda fazla bi indirim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?