AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

müşterilerine küçük hediyeler verip onları kendine bağlayabilirsin canım mesela avonun parfümlerinden alıp bir kaç arkadaşına giderken sür eminim içlerinden birisi kokuyu beğenir ve senden sipariş verir

Son düzenleme:
kızlar k13te 220tl lik sip giricem ama 3tane katalog isticem yoksa 10katalog yazıp 150tl ye olan hediyeleri de mi alsam ama o kadar kataloga ihtiyacım yok ne yapsam deger mi sizce?

Ben siyah rengini almıştım canım gayet memnunum güzel yani biraz bastırmak gerekiyo sürerken tabi koyu siyah elde etmek istiyorsan

tşk ederim canım cvp verdiğin için bi sen yazdın saol tatlım biz insanların her türlü sorusuna cvp vermeye çalışıyoruz ama biz bişey sorduk mu cvp verilmiyo. belki kullanmamışlardır diyorum ama en azından kullanmadım yorum yapamıcam denmesi bile cvp oluyo duyarlılığın için tşk.ler canım

kızlar k13te 220tl lik sip giricem ama 3tane katalog isticem yoksa 10katalog yazıp 150tl ye olan hediyeleri de mi alsam ama o kadar kataloga ihtiyacım yok ne yapsam deger mi sizce?

elimde kalan katalogları ben hep geri dönüşüme yolluyorum canım 10 lu katalok fiyatı uygun zaten bence ver canım kataloğunu hediyenide al

Son düzenleme:

sen sorunu ne zaman sordun canım şimdi de baktım ama göremedim gözden kaçmış demekki neyse zaten söylediğin cümleyi üzerime alınmıyorum çünkü yeterince cevap yazıyorum bende simlilerden siyah,mavi ve yeşil var istersen resmini çekeyim ekleyim resim bölümüne ordan daha net karar verirsin

slm bayanlar toplam 150 tl ve üzeri temsilci hediyelerinden hangi ürün gönderiliyor çanta ve stacy takı seti bittmi acaba :18:

slm bayanlar toplam 150 tl ve üzeri temsilci hediyelerinden hangi ürün gönderiliyor çanta ve stacy takı seti bittmi acaba :18:

selam tatlım nerelerdesin uzun zamandır özlettin kendini ben çantanın bitmesini bekliyorum o yüzden siparişlerimi hala bekletiyorum canım

Son düzenleme:
selam tatlım nerelerdesin uzun zamandır özlettin kendini ben çantanın bitmesini bekliyorum o yüzden siparişlerimi hala bekletiyorum canım
Saol serelim bende seni ve sizleri özledim kuzenimim düğünü vardı düzce ve bursa arasında kaldım uzun zamandır.düğün hazırlıkları bilirsin hiç eksik olmaz:) evime geldim bu akşam siparişleri girdim sepetimde bekletiyorum bende, çanta yada stacy takı seti daha cazip geldi banada. pembe çantadan almştm. diğer takı setide tarzım değil pek :)

sende sağol tatlım hayırlısı olsun canım benim bende stacy takı setini bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…