ben ıslakken kullanıyorum canım
bende ıslakken diye biliyorum canım ama bi müşteri sordu acaba kuruyken kullanılırmı dedi bende sizlere birsorayım dedim saol canım ilgin için
bende ıslakken diye biliyorum canım ama bi müşteri sordu acaba kuruyken kullanılırmı dedi bende sizlere birsorayım dedim saol canım ilgin için
canım avonun kendi sitesinde yayınlanan hemen hemen her pazartesi saat 16,00 da başlayıp salı günü saat 16,00 da biten sadece 4 üründe olan indirim demek
meraba kızlar ben avonun yeni üyesiyim ama kimse bişey almıyo sinir oluyorum gösteriyorum biliyorum kullanıyolarda ama almıyolar o güzelmiş bu güzelmiş e sipariş ver o zaman övüyorum anlatıyorum bak böyle işte bunun şu özelliği var falan die ay yok gıcıııık oluyorum yaaaa nasıl satıyosunuz banada tüyo verseniz kendim aldım işte panaromadan falan işte bir iki sattım anneme yolladım annem satmış parfümleri ama kremler duruyomuş anlamadım yaaa:44::44::44::44::44:
sadece temsilciler için mi dediğin şey canım
canım avon ilginç, bazen kampanyanın son günlerinde önceki günlerde stokta kalmayan ürünler tekrar stoğa giriyor ve gönderiliyor bence belli olmaz hiç...
Ben siyah rengini almıştım canım gayet memnunum güzel yanibiraz bastırmak gerekiyo sürerken tabi koyu siyah elde etmek istiyorsan
kızlar k13te 220tl lik sip giricem ama 3tane katalog isticem yoksa 10katalog yazıp 150tl ye olan hediyeleri de mi alsam ama o kadar kataloga ihtiyacım yok ne yapsam deger mi sizce?
kızlar k13te 220tl lik sip giricem ama 3tane katalog isticem yoksa 10katalog yazıp 150tl ye olan hediyeleri de mi alsam ama o kadar kataloga ihtiyacım yok ne yapsam deger mi sizce?
tşk ederim canım cvp verdiğin için bi sen yazdın saol tatlımbiz insanların her türlü sorusuna cvp vermeye çalışıyoruz ama biz bişey sorduk mu cvp verilmiyo. belki kullanmamışlardır diyorum ama en azından kullanmadım yorum yapamıcam denmesi bile cvp oluyo duyarlılığın için tşk.ler canım
slm bayanlar toplam 150 tl ve üzeri temsilci hediyelerinden hangi ürün gönderiliyor çanta ve stacy takı seti bittmi acaba :18:
Saol serelim bende seni ve sizleri özledim kuzenimim düğünü vardı düzce ve bursa arasında kaldım uzun zamandır.düğün hazırlıkları bilirsin hiç eksik olmaz:) evime geldim bu akşam siparişleri girdim sepetimde bekletiyorum bende, çanta yada stacy takı seti daha cazip geldi banada. pembe çantadan almştm. diğer takı setide tarzım değil pek :)selam tatlım nerelerdesin uzun zamandır özlettin kendini ben çantanın bitmesini bekliyorum o yüzden siparişlerimi hala bekletiyorum canım
Saol serelim bende seni ve sizleri özledim kuzenimim düğünü vardı düzce ve bursa arasında kaldım uzun zamandır.düğün hazırlıkları bilirsin hiç eksik olmaz:) evime geldim bu akşam siparişleri girdim sepetimde bekletiyorum bende, çanta yada stacy takı seti daha cazip geldi banada. pembe çantadan almştm. diğer takı setide tarzım değil pek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?