Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güvenilir rahatlıkla kullanılabilir yanlız kullanmadan önce kullanma talimatını okuyun müşterin aldığı o üründen memnun kalıcaktır stok yapılacak bir ürün![]()
arkadaslar dus jeli ve banyo köpüklerinden hangilerini tavsiye edersiniz....jel olarak reflection,mystique;banyo köpüklerindende lavanta ve cicek kokulu hariç onları biliorum
hımm saol canım ben normalde eczaneden alıp kullanıyorum avonunkini hiç denemedimde oyüzden sıkıntı yaratmasın diye sorayım dedim..kendimede alayım ozaman![]()
duş jeli olarak canım hollywood duş jeli ve lagoon diğer önerebileceklerim şu an satışta yok kaldırıldı banyo köpüklerinden de öyle tavsiye edeceğim ama kaldırılan var fırsat köşesine bakarsan orada görürsün ve beyaz zambak ama gözleri yakıyor uyarayım dedim birde sanırım golden arkadaşımız yaban mersini ve portakal kokulu olan banyo köpüğünden almıştı beğendiğini paylaşmıştı burda
saol canım senin stogun oldukca geniş önerilerini dikkate alıcam![]()
kızlar bir arkdaşım avondan güzel yüz kremi almak istdiğini söyldi cilt tipi yağlıymş ona
önerceğim krem mavi solüsyon krem mi olmalı bilgisi olan var mı
kulllanan varsa memnun mu
önereceğinz yüz kremi hangisi olur
Serelim ben ikisini de kullandım canım favori kokularım.Ama ikisi arasında seçim yapmam gerekirse (aslında çok zor amakızlar sizce outspoken ıntense by fergie mi güzel yoksa outspoken by fergie mi karar veremedim :44:
arkadaslar genital bölge için temizleme jeli nasıl kullanan varmı ph degeri falan yazmıyo güvenilirmi siparişim varda
kızlar krem kullnn yok mu
k14ten olcak siparş
ödemek değiş tokuş yapmak gibi olmuş canım bir faturadan değişimi iade alıyorlar diğer faturaya ekliyorlar![]()
bot 36-37 siparişim vardı normal boyuttan dan az daha büyüktü yanii.. diğeri daha byk olabilir tabi ayak nosuda önemlikızlar ev botundan alan vardır mutlaka 38_39 numarası çok büyük değildir demi:44:
on numara bşyarkadaslar genital bölge için temizleme jeli nasıl kullanan varmı ph degeri falan yazmıyo güvenilirmi siparişim varda
canım ne desem yalan olur istanbulda yaşadığım halde geçen iadelerim yaklaşık 10 gün sonra işlendi bazende 2_3 gün içersinde işleniyor belli olmuyor tatlım
kızlar avondan parfüm siparişi verdim, fakat istediğimden farklı bi parfüm geldi ya[/QUOT
sen perfect cotton istedin fakat ıce sherrs mi geldi canım![]()
Bayanlar indirim broşüründeki kahvaltı setinden alan oldumu ? boyutu nasıl,çok küçükmü ?