AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaslar dus jeli ve banyo köpüklerinden hangilerini tavsiye edersiniz....jel olarak reflection,mystique;banyo köpüklerindende lavanta ve cicek kokulu hariç onları biliorum

güvenilir rahatlıkla kullanılabilir yanlız kullanmadan önce kullanma talimatını okuyun müşterin aldığı o üründen memnun kalıcaktır stok yapılacak bir ürün :34:

hımm saol canım ben normalde eczaneden alıp kullanıyorum avonunkini hiç denemedimde oyüzden sıkıntı yaratmasın diye sorayım dedim..kendimede alayım ozaman:34:

arkadaslar dus jeli ve banyo köpüklerinden hangilerini tavsiye edersiniz....jel olarak reflection,mystique;banyo köpüklerindende lavanta ve cicek kokulu hariç onları biliorum

duş jeli olarak canım hollywood duş jeli ve lagoon diğer önerebileceklerim şu an satışta yok kaldırıldı banyo köpüklerinden de öyle tavsiye edeceğim ama kaldırılan var fırsat köşesine bakarsan orada görürsün ve beyaz zambak ama gözleri yakıyor uyarayım dedim birde sanırım golden arkadaşımız yaban mersini ve portakal kokulu olan banyo köpüğünden almıştı beğendiğini paylaşmıştı burda

Son düzenleme:
duş jeli olarak canım hollywood duş jeli ve lagoon diğer önerebileceklerim şu an satışta yok kaldırıldı banyo köpüklerinden de öyle tavsiye edeceğim ama kaldırılan var fırsat köşesine bakarsan orada görürsün ve beyaz zambak ama gözleri yakıyor uyarayım dedim birde sanırım golden arkadaşımız yaban mersini ve portakal kokulu olan banyo köpüğünden almıştı beğendiğini paylaşmıştı burda

saol canım senin stogun oldukca geniş önerilerini dikkate alıcam:16:

saol canım senin stogun oldukca geniş önerilerini dikkate alıcam:16:

rica ederim tatlım :16::16::16: fırsat köşesinde Badem Çiçeği Kokulu Banyo Köpüğü var ona bayılıyorum ben tavsiye ederim canım yine fırsat köşesinde Vanilyalı & Şeftali Kokulu Banyo Köpüğü ondanda aldım gibi geliyor ama emin olamadım tahminimce o da çok güzeldir :16:

Son düzenleme:
kızlar bir arkdaşım avondan güzel yüz kremi almak istdiğini söyldi cilt tipi yağlıymş ona
önerceğim krem mavi solüsyon krem mi olmalı bilgisi olan var mı
kulllanan varsa memnun mu
önereceğinz yüz kremi hangisi olur

canım ben avon'da care serisini kullanmadım ama solutions serisinde gece ve gündüz kremlerinden turkuvaz olanı kullandım.Cildim yağlı olduğu için yağ içermeyen bi nemlendirici olarak gayet güzel.Sadece o kremler cilde biraz ağır gelebiliyo o yüzden sürekli kullanmamak arada daha hafif kremler kullanmak gerekiyor.Ama ben yağlı cilde sahip biri olarak gayet memnunum

kızlar sizce outspoken ıntense by fergie mi güzel yoksa outspoken by fergie mi karar veremedim :44:
Serelim ben ikisini de kullandım canım favori kokularım.Ama ikisi arasında seçim yapmam gerekirse (aslında çok zor ama:D) intense 'i seçerim ama ikisinden de al bence çok güzeller bayılıyorum.Hem de k13'de çok uygunlar:34::16:

kızlar krem kullnn yok mu
k14ten olcak siparş

canım ben kendime anew serisinin+35 yaşının ürünlerini kullanıyorum kırmızı olan. çokta güzel cildimideki değişiklikleri ben ve çevremdeki herkes söyledi.yüz kremlerinde anew serisini tek geçerim arkadaşının yaşina uygun bir seriyi önerebilirsin .. bu arada yeni çıkan genics serisinin sadece gece kullanılan kremini almıştım yaklaşık 1 aydırda onu geceleri kullanıyorum. gerçekten mucize anew serisi.

ödemek değiş tokuş yapmak gibi olmuş canım bir faturadan değişimi iade alıyorlar diğer faturaya ekliyorlar :1::1:

nasıl yaa. bir kampanya önceki gelen siparişten değişim olacak bir ürünü, bir kampanya sonra yaparsak nolcak_? bir kampanya önceki fatura limiti düşer. hediye kazanmışsak hediye için limit düşmezmi.. anlamadım

Bayanlar indirim broşüründeki kahvaltı setinden alan oldumu ? boyutu nasıl,çok küçükmü ?

kızlar ev botundan alan vardır mutlaka 38_39 numarası çok büyük değildir demi:44:
bot 36-37 siparişim vardı normal boyuttan dan az daha büyüktü yanii.. diğeri daha byk olabilir tabi ayak nosuda önemli
arkadaslar genital bölge için temizleme jeli nasıl kullanan varmı ph degeri falan yazmıyo güvenilirmi siparişim varda
on numara bşy

kızlar avondan parfüm siparişi verdim, fakat istediğimden farklı bi parfüm geldi ya :47:

kızlaar şimdi sipariş vericem.bana acil cevap verirseniz sevinirim.kampanya 13te 1 alana 2 adet bedava var ya.ben şimdi bir little black dress yazıcam.3tane gelicek di mi? 3 yazmicam yani.o zaman 9 tane mi gelir?

Back
X