bana hiç gelmiyo o kırmızı zarftan![]()
banada daha nasip olmadı daha inşallah gelir bizede bigün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana hiç gelmiyo o kırmızı zarftan![]()
slm kızlar ben tel.den sipariş verdim ve summer white edt geldi hediye ıolarak.iadem var o düşünce 85 in altına düşüyo o zaman parfümüde göndermem mi gerekiyo bilen varm
kızlar kadınlar klübünü facebook'ta beğenelim
![]()
evet canım göndermen gerekiyor![]()
facebook ta kadınlar klubu yazdım arattım tuana kampanya çıktı karşıma onumu beğenelim?
hayır canım sayfamızın başında beğen butonu var onu tatlım
valla cnm 3lü parfüm setleri var bence onlara bak süper iki 3lü grupta percev ve indcenss.olanlararkadaslar kocama uygun fiyatı parfüm arıyorum hangisi kalıcı ve güzel aralık katalogundan?
hangisinin kokusu kalıcı ve güzel?valla cnm 3lü parfüm setleri var bence onlara bak süper iki 3lü grupta percev ve indcenss.olanlararkadaslar kocama uygun fiyatı parfüm arıyorum hangisi kalıcı ve güzel aralık katalogundan?
hangisinin kokusu kalıcı ve güzel?
valla en klasik perceive beğeneni de çok kokusuda çok güzel,signature turunçgilli oda güzel.
el bombası var ya true force oda iyi sen bana eşini anlat yaşı ne tarz giyer ben sana söyleyim cnm
valla en klasik perceive beğeneni de çok kokusuda çok güzel,signature turunçgilli oda güzel.
el bombası var ya true force oda iyi sen bana eşini anlat yaşı ne tarz giyer ben sana söyleyim cnm
hmmmmm.. eşim 30 yasında, spor giyinir ama ultra spor değil yani..
kızlar panaromadan sadece 1 ürün mü sipariş verebiliyoruz.yoksa ayrı ayrı siparişlerimizde 1 er tane alabılıyozmu
true force alan varmı kalıcılığı ve kokusu nasıl