Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya anlayamadım gitti şu kırmızı zarf işini acaba bana 2 yıldır niye hiç yollamadılar bende ilk günler girerim genellikle:)
tost makınası bir seferliğe mahsus olabilir canım onu oğren ona göre davranevet canım elektrk süpürgesi hariç diğerlerini alabiliyorum inş![]()
Ben 2 gün önce verdim siparişi allah kahretsin hiç şans yok iade etsem onları da şimdi versem olurmu t.ö. Olmaz diyo çok bilmiş![]()
hiç heveslenmeyin arkdaşlar tek faturada 500lira olcakmış yuhhh ya avon bi kerede bizden yana ol yani..benim t.ö bu ay 4,5 milyarlık satış yaptı o yapar anca :)
kızlar o tost makinası 700 watt piyasa fiyatı 50 lira alamayanlar ( bende dahil )üzülmesinler o kadar da iyi değil yani bencee tabi bu benim fikrim katılırmısınız bilmem![]()
kızlar harf uçlu kolye kapanmıyormuş alan oldu mu normalde öyle mi yoksa bize gelende mi bi problem var?
yooo ben aldım tam tersi zor açılıyor çıt diye kapanıyor.
o zmn bize gelende bi problem vardı en iyisi tekrardan söyleyeyim mahçup olmayaym
sanırım tost makinesi ve yemek takımı kazanıcam kızlar![]()
meraba kızlar bugun siparişlerim geldi little red dressi herkese öneririm çok hoş kokusu var ve çok kalıcı.
Yalnız size sormak istediğim bir şey var ben banya köpüğü istemiştim ama koliden cıkmadı ve hiç sipariş vermediğim bi saç serumu gibi bişey geldi faturada benim istediğim gibi yazıyordu sanırım bir yanlışlık oldu yarın avonu arayıp sölicem. birde altın fırsattakı fondotenden ıstemistim sıkma yerınden fondoten bı turlu cıkmadı bende içindeki borusuna baktım sankı biri orayı ısırmıs gibi :) bozuk yani anlıycagınız... ben şimdi avonu arayıp solıcem yanı onların hataları yuzunden ben 1-2 ay iadeyde değişim beklemek zorundamıyım??
arkadaşlar ben yılbaşı katoloğundan perceve aldım 3lü bi de indensite aldım elimde perseve bayan ve signature erkek kaldı tek de geri gönderilmiyo muş kimseye de satamadım kızlar ankarada olup benden bunları alacak olan var mı acaba acil