pro to rujlar üretimden kalktı mı bilginiz var mı acaba?
baby lips istiyorum ben :26:
k13 kataloğunda son kez var ama istediğin renk yok sanırım kataloğu incelersen anlıycaksın
Kızlar benim iadem de düşmemişti.Müşteri hizmetlerini aradım.İademin ellerine ulaştığını ancak henüz işlenmediğini söylediler.
Bir de iadelerimizi kendimiz gönderirken indirimli sabit bi ücret vardı İstanbul içi? Kaç tl idi hatırlayan var mı ?
iyiakşamlar arkadaşlar aranızda Bursada avon satış temsilcisi olan varmı?Ben ürün almayı düşünüyorum katoloğ nasıl elime geçebilir ürün nasıl alabilirim bilgi verirmisiniz?
arkadaşlar panaromadan kendim için aldığım ürünlerde 85 tl nin içine mi giriyor? yoksa sadece katologdan başkalarına sattığım ürünlerinmi minumum 85 olması lazım? hani şöyle diyorum 60 tl lik satış yapsam artı panaromadan kendime 25 tl lik birşey alsam toplam 85 olduğu için hizmet bedeli ödemek zorunda kalmam değil mi? anlatamadım ama umarım anlarsınız
yok mu bana yardımcı olacak,akıl verecek biriii
Merhabalar arkadaşlar bende avon dünyasına yeni katıldım Bilginize ve tecrübenize güvendiğim için size bir konuda danışmak istiyorum. Bende yeni üye oldum avona fakat benim hiç çevrem yok.. Bu konuda bana önerebileceğiniz bir yöntem var mı? ne yapmam gerekiyor satış yapabilmem için tecrübelerinize ihtiyacım var. bana nasıl bir yol gösterebilirsiniz..
aa cok sasırdım ya olurmu ole sey.serelım canım sen ne diosun bu işe
inanın kime teklifte bulunsam bir yakını da temsilci çıkıyor.. Aslında temsilciler kısıtlansa bu şekilde herkes yaptığı için zorluk çıkabiliyor..
selam kızlar
ben anew 25+ kullanıyorum ama benim sivilce problemim var tabi,i anewin işlevi farklı ama bu konuda kafam karışık, çünkü burada hava yaramadığı için cildim özellikle çene ve burun kısmın kurudu pul pul oldu ama sivilce de çıkıyoravonda hangi ürünü alsam bilemiyorum hadi bana ürün önerin, bi de o ürünü kullanırken anew kullanabilir miyim veya nasıl bi sıralamayla kullanayım fikir verin, ben artık bu sivilceli görüntüden çoook sıkıldım
ben şu an gündüz kremi gece kremi ve göz çevresi için olan kremden kullanıyorum bide yüzümü anew jel ile yıkıyorum sabah akşam hiç sekmiyor ama bu ürünler sivilceye iyi gelmez ki
çevresi olmayan arkadaşım:) benim de yok burda çevrem... ama ilk kayıt olduğumda şöyle yapıyordum: çantamda hep fazladan katalog, o ayın indirimdeki ürünlerinin numuneleri bulunuyordu bide kuaföre mağaza gibi yerlere gittiğimde mutlaka bi şekilde avon makyaj saç muhabbeti yapıyodum apartmandaki komşularla merhabalaşıp çaya davet edebilirsin ya da güne girebilirsin okuoyrsan okul çevresi çok iyi eğer çevrede bir avoncu daha varsa herkesin kısmeti başka sana müşteri bulan veya senden ürün alanlara minik hediyeler verebilir ya da indirim yapabilirsin senden ürün aldıklarında içine bi numune bi de katalog koymalısın. istersen apartmandaki kapılara ya da posta kutularına avon katalogu bırakabilirsin.
şekercik cildin karma galiba cildini kışın mutlaka temizleme sütüyle temizlemelisin jelleri ürünleri sadece yazın kullan (yada aşırı makyaj varken çıkartmak için kullan hatta bebek şampuanlarını bile kullanabilirsin bu iş için)
temizleme sütü sonrası peelingini yap (haftada bir) tonikle temizle haftada bir nem veren maske uygula
en son aşamada da cildin karma ise yazın losyon tarzı yağsız nemlendirici, kışın daha fazla nem veren kremler kullanmak gerekebiliyor.
(hatta ben gece kremini daha yağlı yoğun kremlerden kullanıp gündüz daha yağsız losyon tarzındakileri tercih ediyorum)
krem olayını deneyimleyerek devam et canım geçmiş olsun!
cnm ya çok sağol fikirlerin için... şimdi eğer doğru anladıysam:
günlük bakım için kışıun temizleme sütü, tonik, nemlendirici
haftada bir peeling, nem veren maske
diyosun...
anewi kullanmayayım mı ara mı vereyim sence
hangi ürünleri almam lazım bilemiyorum ki bi dünya ürün var avonda.
anewe kadar ben hiç krem kullanamayan biriydim anewde inat ettim hiç bu kadr düzenli krem sürmüyordum b,de aslında cildim pek kurumazdı burda hava değişik geldi hiç yaramadı bide regl dönemimde iyice artıyor çok bakımsız görünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?