AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

k13 kataloğunda son kez var ama istediğin renk yok sanırım kataloğu incelersen anlıycaksın

pro_to_go rujlar çoktan kalktı canım ayrıca k 13 kataloğu da geçti zaten k 14 kataloğundayız ya canım ama proto rujlar baya oluyor kalkalı

Son düzenleme:

istanbul dışı en ufak paket 2.70 kuruş cnm

iyiakşamlar arkadaşlar aranızda Bursada avon satış temsilcisi olan varmı?Ben ürün almayı düşünüyorum katoloğ nasıl elime geçebilir ürün nasıl alabilirim bilgi verirmisiniz?

Merhabalar arkadaşlar bende avon dünyasına yeni katıldım Bilginize ve tecrübenize güvendiğim için size bir konuda danışmak istiyorum. Bende yeni üye oldum avona fakat benim hiç çevrem yok.. Bu konuda bana önerebileceğiniz bir yöntem var mı? ne yapmam gerekiyor satış yapabilmem için tecrübelerinize ihtiyacım var. bana nasıl bir yol gösterebilirsiniz..

iyiakşamlar arkadaşlar aranızda Bursada avon satış temsilcisi olan varmı?Ben ürün almayı düşünüyorum katoloğ nasıl elime geçebilir ürün nasıl alabilirim bilgi verirmisiniz?

canım avon.com.tr 'ye girerek çıkan sayfada müşteri olmak istiyoruma tıklayıp ordaki formu doldurarak ürünlerini alabilirsin sana en yakın takım öncüsü geri döner burda sana bundan başka yardımımız olamaz yasak çünkü

Gelen Siparişlerimle Yeni Kataloğumda Gelmiş..
Tekrar Yeni Siparişlerimi Vereceğim..
Kendime Almasam Kar Yapacağım Ama Almadan da Duramıyorum ki

Son düzenleme:
arkadaşlar panaromadan kendim için aldığım ürünlerde 85 tl nin içine mi giriyor? yoksa sadece katologdan başkalarına sattığım ürünlerinmi minumum 85 olması lazım? hani şöyle diyorum 60 tl lik satış yapsam artı panaromadan kendime 25 tl lik birşey alsam toplam 85 olduğu için hizmet bedeli ödemek zorunda kalmam değil mi? anlatamadım ama umarım anlarsınız

85.00 TL'ye Dahil..

Merhabalar arkadaşlar bende avon dünyasına yeni katıldım Bilginize ve tecrübenize güvendiğim için size bir konuda danışmak istiyorum. Bende yeni üye oldum avona fakat benim hiç çevrem yok.. Bu konuda bana önerebileceğiniz bir yöntem var mı? ne yapmam gerekiyor satış yapabilmem için tecrübelerinize ihtiyacım var. bana nasıl bir yol gösterebilirsiniz.. diye sormuştum... :)

merakla önerilerinizi bekliyorum da..

Son düzenleme:

Öncelikle Aramıza Hoşgeldiniz..
Çevreniz Yok İse; Tanıdığınız Birisinin İşletmesine Katalog Bırakabilirsiniz..
Bu Konuda Onlardan Destek İsteyebilirsiniz..

inanın kime teklifte bulunsam bir yakını da temsilci çıkıyor.. Aslında temsilciler kısıtlansa bu şekilde herkes yaptığı için zorluk çıkabiliyor..

aa cok sasırdım ya olurmu ole sey.serelım canım sen ne diosun bu işe

tabiki oluyo canım biçok arkadaşın başına geldi bu. benim iadem vardı geçen ay 150lik siparişe çanta geldi ama iademi göndermedim göndersem 130a düşcekti ve çanta faturalancaktı ya parasını ödücektim yada iade etcektim forumun geçmiş sayfalarını okursan anlarsın ne demek istediğimi bir sürü insana faturalanmış hediyeler. sen bilirsin canım ben bildiğimi söylüyorum sana. ben kazandığım bi hediyem olunca bir sonraki siparişime saklıyorum riske atmamak için serelimin de dediği gibi. bu ay limiti geçtim yetti bana iademi de hemen siparişim gelince yapıcam bundan düşsün diye.

inanın kime teklifte bulunsam bir yakını da temsilci çıkıyor.. Aslında temsilciler kısıtlansa bu şekilde herkes yaptığı için zorluk çıkabiliyor..

evet malesef temsilci çok fazla satışların az olmasına neden oluyo bu. daha yeni başladın ya ilk aylar böyle olur müşteri bulmakta sıkıntı yaşarsın ama inan 3-4 ay sonra müşteri kesimin belli olur onlar senden katalog ister. tavsiyeye gelince ürün eğitimine 1 kere katılmanı tavsiye ederim daha bi emin konuşmanı sağlıyo bu eğitim müşteriler soruyolar çünkü kremleri özellikle.ikna kabiliyetin yüksek olsun çantanda mutlaka katalog bulundur gittiğin yerlerde mutlaka avondan bahset. parfüm kokun avon olsun rujun makyajın kalemin hep avon olursa mutlaka biri bişey sorar canım:)) umarım yardımı dokunur sana hoşgeldin aramıza

selam kızlar
ben anew 25+ kullanıyorum ama benim sivilce problemim var tabi,i anewin işlevi farklı ama bu konuda kafam karışık, çünkü burada hava yaramadığı için cildim özellikle çene ve burun kısmın kurudu pul pul oldu ama sivilce de çıkıyor avonda hangi ürünü alsam bilemiyorum hadi bana ürün önerin, bi de o ürünü kullanırken anew kullanabilir miyim veya nasıl bi sıralamayla kullanayım fikir verin, ben artık bu sivilceli görüntüden çoook sıkıldım
ben şu an gündüz kremi gece kremi ve göz çevresi için olan kremden kullanıyorum bide yüzümü anew jel ile yıkıyorum sabah akşam hiç sekmiyor ama bu ürünler sivilceye iyi gelmez ki

çevresi olmayan arkadaşım:) benim de yok burda çevrem... ama ilk kayıt olduğumda şöyle yapıyordum: çantamda hep fazladan katalog, o ayın indirimdeki ürünlerinin numuneleri bulunuyordu bide kuaföre mağaza gibi yerlere gittiğimde mutlaka bi şekilde avon makyaj saç muhabbeti yapıyodum apartmandaki komşularla merhabalaşıp çaya davet edebilirsin ya da güne girebilirsin okuoyrsan okul çevresi çok iyi eğer çevrede bir avoncu daha varsa herkesin kısmeti başka sana müşteri bulan veya senden ürün alanlara minik hediyeler verebilir ya da indirim yapabilirsin senden ürün aldıklarında içine bi numune bi de katalog koymalısın. istersen apartmandaki kapılara ya da posta kutularına avon katalogu bırakabilirsin.

şekercik cildin karma galiba cildini kışın mutlaka temizleme sütüyle temizlemelisin jelleri ürünleri sadece yazın kullan (yada aşırı makyaj varken çıkartmak için kullan hatta bebek şampuanlarını bile kullanabilirsin bu iş için)
temizleme sütü sonrası peelingini yap (haftada bir) tonikle temizle haftada bir nem veren maske uygula
en son aşamada da cildin karma ise yazın losyon tarzı yağsız nemlendirici, kışın daha fazla nem veren kremler kullanmak gerekebiliyor.
(hatta ben gece kremini daha yağlı yoğun kremlerden kullanıp gündüz daha yağsız losyon tarzındakileri tercih ediyorum)
krem olayını deneyimleyerek devam et canım geçmiş olsun!

cnm ya çok sağol fikirlerin için... şimdi eğer doğru anladıysam:
günlük bakım için kışıun temizleme sütü, tonik, nemlendirici
haftada bir peeling, nem veren maske
diyosun...
anewi kullanmayayım mı ara mı vereyim sence
hangi ürünleri almam lazım bilemiyorum ki bi dünya ürün var avonda.
anewe kadar ben hiç krem kullanamayan biriydim anewde inat ettim hiç bu kadr düzenli krem sürmüyordum b,de aslında cildim pek kurumazdı burda hava değişik geldi hiç yaramadı bide regl dönemimde iyice artıyor çok bakımsız görünüyorum

anewe birazcı ara ver istersen yerine ne kullanmalısın güzel soru eczanede satılan kremlerden olabilir
isim verilebiliyormu bilmiyorum ben pirdolin kullanıyorum bir süredir bana iyi geldi fiyatıda çok uygun
pirdolin ve ceradolin var ikiside problemli ciltler için içeriklerini okuyup karar verebilirsin sanki ceradolin sana daha uygun gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…