AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

teşekkürler tatlım yazayım o zaman fazla oluyorum ama sayfa 72 de color trend turquoise rengi nasıl arkadaş istedi kullanmadığım için bir şey söyleyemedim

yok canım olur mu :) o kalemden var bende ben öyle bi renk beklemiyodum çok açık rengi buz mavisi veya su yeşili gibi zevk meselesi beğenebilir arkadaşın ben daha koyu sanıyodum ama açıkmış rengi k1 de indirimli o kalemler canım

alınmaya değer ama individual yani 3 sıkıyosa 5-6 sıksın öyle biraz daha kalır koku çok güzel çünkü patrick dempsey de var o seri de çok güzel kokuyo mavili olan life hariç canım serelimin dedikleri de güzel sayfadan denk gelmişti kokusu bi ara aromadisiacın herge leveri bilmiyorum ama bayanı çok güzel erkeği de güzeldir

ilk önce kargo şirketini ara gönderi numarasını al birde gönderdiğin iadelerin fatura numaralarını bir yere not al avon müşteri temsilcisi kontrol ederken bunları soruyor çünkü

arkadaslar indirim broşüründeki 24k göz kalemi,far ve ruj birarada makyaj paleti ve k1katalogdaki sayfa 69daki kırısık görünümü dolgunlastırıcı kalem hakkında kullananlar bilgi verebilirmi.dolgunlastırıcı kalem işe yarıyomu bi yan etkisi falan varmı:26:

bu ay verdiğim iadelerim düşmedi aranızda böyle sorun yaşayan varmı

benim iadelerim hep 2günde düşerdi son zamalarda avon sorunmu çıkarmak istiyor ne anlamadım illaki müşteri hizmetlerini aricam öyle düşecek ayın 7sinde verdiğim iadem hala piyasada yok birde iadeyi en son fauradan düşürmeye başladılar yani parayı ödemek zorunda kalalım diye cnm sen ne zaman göndermiştin iadeni?

ben bırını ayın 8ınde bırınıde 11ınde falan normalde 2-3 gune düşerlerdi bende şaşırdım hatta sitede gözükürdü bu haftaiçi arıycam o faturayıda düşene kadar ödemicem :)

QUOTE=k4y496;22147677]arkadaşlar günaydın bende avon temsilcsiyim genellikle kargo ulaşımında aksaklık oluyor.gününde ödemesi olmayan faturalarada gecikme tutarı ödüyorsun aklında olsun

bende cuma günü verdim iadeyi daha düşmemiş.bugun arayayım.baya da çok iadem var :44:

ben bırını ayın 8ınde bırınıde 11ınde falan normalde 2-3 gune düşerlerdi bende şaşırdım hatta sitede gözükürdü bu haftaiçi arıycam o faturayıda düşene kadar ödemicem :)

QUOTE=k4y496;22147677]arkadaşlar günaydın bende avon temsilcsiyim genellikle kargo ulaşımında aksaklık oluyor.gününde ödemesi olmayan faturalarada gecikme tutarı ödüyorsun aklında olsun
arkadaş doğru söylüyor deymez faiz ödemeye parasını geciktirme bence sonraki alacaklarından düşer sonuçta.
ANEW GENICS serum hediyem geldi kızlarrrrr
Eki Görüntüle 306804
iyi bari aramızdan biri kazanmış çok sevindim adına güle güle kullan cnm

slm kızlar nasısınızz

yılbaşı için az da olsa sipariş girdim

bu arada şans eseri avon care 3ü1 arada yüz temizleyicisini denedim
alnımda falan hep pütürler oluyodu naparsam yapayım geçmiyordu..
baya iyi geldi bu ürün benim yüzüme, pütürlerin çoğu gitti :))
2 adt sipariş girdim ben de kendime bu ay..
aynı problemi olan arkadaşlara da faydalı olur belki diye düşündüm

bu arada bu ürün k1de müşteri fiyatıyla 6tlye iniyormuş..

yüzü kurutmadan temizliyor epey hafif bişi özellikle kış için ideal.. benim yüzüme çok iyi geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…