KIZALR ACILLLL cevaplarınıza ıhtıyacım var . bn sımdı sıparıs gırdım suan tutarım 1.200 sıparısıme nekadar katalog eklıycem sasırdım yemek takımı ıcın onceden 10 katalog eklemıstım sımıde 10 ekledım caycı ıcın.toplamda suan 20 katalogum oldu.caycımı almama yetermı yoksa bu 20 katalog sadece caycı ıcın ayrı mı eklenıcek .10da yemek takımı ıcın 30 mu olmaıydı kafam cok karıstı
kızlar son ödemeden 3 gün snra yatrsam bıse olurmu faturayı.
Slm canlarım nasılsınız. özledimmmm herkesiii yaa uzun zamandır giremiyorum topiğeBir sorum var sizlere şimdik benim ödenmesi gerekn faturam 430.03 TL Ben direk 430 TL yatrsam ve netten çektirsem yatırmış olurum değilmi sisteme işlenir. o 03.kuruşuda diğr faturama yansrmı 3 kuruş için 5 TL yatırmak istemyrm. çnkü banka direk hesabımdaki parayı alıyor başka ödemeler için. öptüm şimdiden cevplarınız için çokkkkkk Tşkr ederm
bence bi şey olmaz en fazla faiz koyar oda yüzde yüz olsa sana 6 kr olur:d yani bi şey olmaz
bişey olmaz ama 3 günlük geç yatırma faizi alırlar canım. ben 1 günlük geç yatırma faizi almıyolar diye biliyodum arada başıma geliyodu geçenlerde faturayı incelerken bi baktım günlük faiz yansıtmışlar çok bişey değil 50krş gibi bişey. 3 güne de 1.5 gibi bişey yansır sanırım
bana faiz almadılar canım çok önceleri alıyorlardı artık almıyorlar bir kaç gün için başıma geldi biliyorum
kızlarr iademden biri düşmemşti tonik mail atmıştm dün aramışlar kaç kez ama okuldaydım açamadım sonra ben araynca da operatör çıktı sürkli ulaşamadım en sonunda boşverdim. bugün öylesine bi sisteme gireyim dedim düşmüş iademve ben bu msjı yazarken yeniden aradılar düştüğünü bildirmek için o yönden sıkıntı yok kızlar diğer ayınkiler de düşmüş bahsettiğim kuruşu kuruşuna ödeniyor gerçekten
cuma günü verdiğim iade işlenmiş kızlar hemen işlemişler 1 taneydi iadem. sanırım çok olunca geç yapıyolar benimki olmuş hemen
ben faiz olmuyo diye biliyodum hatta senle falan konuşmuştuk 1 gün için almıyolar güzel falan diye. geçenlerde faturama bakınca gözüme takıldı almışlar canım o kadar sorun değil zaten sık sık gelmiyo başıma gününden önce yatırıyorum çünkü:)
aaaaaa nasıl yani canım bende bundan önceki faturamı bir günmü 2 günmü ney geciktirmiştim bir şey yazmıyordu siparişim ne kadarsa onun ücreti yazıyordu :44: bende yorgun olduğum zamanlar geciktiriyorum mesela 2 aralık son ödeme günü olanı dün yatırdım
benim iadeler olmamış daha canım cumartesi günü göndermiştim
wooowww çok geciktirmişsin kesin alırlar canımvalla bak ben 1 gün geç yatırdım yatırdığım gün değil ertesi günü çekmişler yani 2 günden saymışlar ve 55krş gibi bi miktar yazıyodu ben de tesadüfen gördüm onu görene kadar bende aldıklarını bilmiyodum canım. belki bi sonraki faturanda yazabilir faiz miktarı
kızlar ben otomatik ödeme talimatı vermiştim onu nasıl geri çekebilirim onunla 4 taksit olmaz değil mi? taksidi bizim temsilci sayfamızdanmı yapabilirim?
evet canım kredi kartıyla ödeme şıkkını işaretleyip yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?