AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

cnm normal ödeme son günü ne zaman o gün ödemezsen bi daha onu ödeyene kadar sipariş veremiyosun ama diyelim son ödeme günü gelmedi o zaman sipariş verebilirsin.

peki borç takibi der iki faturayı bir arada ödeyip siparişi getirebilirmiyiz 87 liralık sipariş vermiştim 130 liralık daha vereceğim kerdi kartıyla ödemem lazımm

peki borç takibi der iki faturayı bir arada ödeyip siparişi getirebilirmiyiz 87 liralık sipariş vermiştim 130 liralık daha vereceğim kerdi kartıyla ödemem lazımm
bu saatte ne demek istediğini anlayamadım ama...
günü geçmediyse ödeyebilirsin cnm ne zaman ödediğin sana kalmış ama ikinci siparişini 150 tl altındaysa faturalandıktan sonra 15 gün 150 tl üstündeyse faturalanma tarihinden itibaren 30 gün ödeme süren var o süre içinde ikinci bi sipariş girip ödeyebilirsin
b,ilmiyorum doğru mu anladım?
gün hediyelerini beğenmedim

neymiş ki dur ben de bakiiiim ben de salı fırsatlarını beğenmedim hiçççç

SLM KIZLAR bu katalogda tavsıye edbılecegınız cılt maskesı ve cılt bakım urunu varmı musterım ıstıyor ama neyı nasıl vereyım kararsız kaldım hatada yapmak ıstemıyorum

SLM KIZLAR bu katalogda tavsıye edbılecegınız cılt maskesı ve cılt bakım urunu varmı musterım ıstıyor ama neyı nasıl vereyım kararsız kaldım hatada yapmak ıstemıyorum

k1 den clearskin var yeşil serisi kil maskesi var yıkama jeli toniği falan hepsi çok uygun hemde her biri 5.5 tl di

benim ürünler yine eksik kızlar ya luck kolye vardı o gelmiyor birde lıttle red dress 4 lü far started gelmiyor bir defa eksiksiz gelse şaşırcam zaten

kızlarrr acillllllllll..

siparişlerim geldi...açtım baktım kolyenin kutusu var kendi yok içi boş yani napcam ben şimdi...t.ö yü arıyorum açmıyo...yardımcı olun lütfen ya...

Arkadaşlar kargo ödemememiz için temsilci fiyatıyla mı yoksa müşteri fiyatıyla mı 85 tl yaapmamız gerekiyor ?

siparişlerimi hesaplamak için tek tek bakmak zorunda mıyın, internet sitesinde temsilci fiyatını hesaplayacağım bir bölüm yok mu acaba?

Bilgisi olanlar yardımcı olun lütfen.

Son düzenleme:
kızlarrr acillllllllll..

siparişlerim geldi...açtım baktım kolyenin kutusu var kendi yok içi boş yani napcam ben şimdi...t.ö yü arıyorum açmıyo...yardımcı olun lütfen ya...
hemen avonu ara canım durumu anlatmalısın bence
kusura bakmayın anca açtım bilgisayarı işten şimdi geldim(

temsilci fiyatıyla 85 olması lazım cnm
internetten siparişlerini girince tahmini fatura tutarı diye bi yer var oraya tıklayınca kaç liralık ürün sipariş ettiğini görüyorsun ordan bakabilirsin cnm

benim ürünler yine eksik kızlar ya luck kolye vardı o gelmiyor birde lıttle red dress 4 lü far started gelmiyor bir defa eksiksiz gelse şaşırcam zaten

aynen yaaa katalogdaki ürünlerin stoğunun bitmemesi lazım halbuki 1 yıldır temsilciyim hiç böyle şeyler yapmıyodu avon ama son 3 aydır katalogdaki ürünleri stokta yok diye göndermemezlik yapıyo benim de var eksik ürün

bende eksik olan ürünleri bi sonraki siparişime kadar beklemicem gelmesini arada arıcam eğer stokta varsa istiycem göndersinler insanlar yılbaşında hediye amaçlı aldılar onları ben arada kalıyorum yok diye göndermiyor olan bana oluyor o zaman 2 ürün bile olsa bana kargoyla yollucak o zaman

KIZALR ACILLLL cevaplarınıza ıhtıyacım var . bn sımdı sıparıs gırdım suan tutarım 1.200 sıparısıme nekadar katalog eklıycem sasırdım yemek takımı ıcın onceden 10 katalog eklemıstım sımıde 10 ekledım caycı ıcın.toplamda suan 20 katalogum oldu.caycımı almama yetermı yoksa bu 20 katalog sadece caycı ıcın ayrı mı eklenıcek .10da yemek takımı ıcın 30 mu olmaıydı kafam cok karıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…