cnm normal ödeme son günü ne zaman o gün ödemezsen bi daha onu ödeyene kadar sipariş veremiyosun ama diyelim son ödeme günü gelmedi o zaman sipariş verebilirsin.
evet canım tüm 85 lira ve altındaki siparişlerde kargo parası bize ait 8,5 lira malesef
bu saatte ne demek istediğini anlayamadım ama...peki borç takibi der iki faturayı bir arada ödeyip siparişi getirebilirmiyiz 87 liralık sipariş vermiştim 130 liralık daha vereceğim kerdi kartıyla ödemem lazımm
gün hediyelerini beğenmedim
kızlar andrea jung un bize özel mesajı varmış tıklayınca not fount çıkıyor mesajı okuyabilen varmı aramızda merak ettim ?
SLM KIZLAR bu katalogda tavsıye edbılecegınız cılt maskesı ve cılt bakım urunu varmı musterım ıstıyor ama neyı nasıl vereyım kararsız kaldım hatada yapmak ıstemıyorum
hemen avonu ara canım durumu anlatmalısın bencekızlarrr acillllllllll..
siparişlerim geldi...açtım baktım kolyenin kutusu var kendi yok içi boş yani napcam ben şimdi...t.ö yü arıyorum açmıyo...yardımcı olun lütfen ya...
Arkadaşlar kargo ödemememiz için temsilci fiyatıyla mı yoksa müşteri fiyatıyla mı 85 tl yaapmamız gerekiyor ?
siparişlerimi hesaplamak için tek tek bakmak zorunda mıyın, internet sitesinde temsilci fiyatını hesaplayacağım bir bölüm yok mu acaba?
Bilgisi olanlar yardımcı olun lütfen.
kızlarrr acillllllllll..
siparişlerim geldi...açtım baktım kolyenin kutusu var kendi yok içi boş yani napcam ben şimdi...t.ö yü arıyorum açmıyo...yardımcı olun lütfen ya...
benim ürünler yine eksik kızlar ya luck kolye vardı o gelmiyor birde lıttle red dress 4 lü far started gelmiyor bir defa eksiksiz gelse şaşırcam zaten
aynen yaaa katalogdaki ürünlerin stoğunun bitmemesi lazım halbuki 1 yıldır temsilciyim hiç böyle şeyler yapmıyodu avon ama son 3 aydır katalogdaki ürünleri stokta yok diye göndermemezlik yapıyo benim de var eksik ürün
Sipariş iptali için ne yapabilirim acaba?
kızlar son ödemeden 3 gün snra yatrsam bıse olurmu faturayı.
kızlar k1 katalogunda ortadaki kalın sayfaların 8.sinde sıkılaştırılmış pudra var ya onun resimde ki rengi fair mi lıght medium mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?