AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar kredi kartıyla ödeme yapıcam şimdi. Kısmi ödeme kısmı sanırım ne kadar ödeyeceğimizi kendimiz yazıyoruz. 30 TL ödemek istiyorum. Resimdeki şeklde gibimi yazayım ?

41684136.png

olurmu canım öyle şey sen 10 tane ilk önce katalog siparişi verip yemek takımını kazandın demi daha sonrada siparişlerin arttı çay makinasını almak istedin doğrumu anladım ve takım öncün sana tekrar 20 tane daha katalog sipariş vermen gerektiğini söyledi öylemi :44:hayır canım bu şekilde değil panoramada ne yazıyor yemek takımı ve çay makinası 20 katalog diyor sen zaten 10 tane katalog sipariş verdin geriye 10 katalog kalıyor demi açıkta işte 10 tane daha verdikten sonra çay makinanıda kazanabiliyordun eğer yanlışım varsa biri düzeltsin :26:

ahh kızlar nedıyım bende bırtakım oncusu varrr anlatamammm.bu aksam fırsat bulup yaptıklarını yazıcam sıze uyelıgı bırakıcam bukadun yuzunden talkımoncusu olmak ıstıyordum bu kadınla asla takımoncusu olamam ona uyeyken

avon fransız malıdır temsilciliği bırakıyorum.......sizlerden de bırakmanızı rica ediyorum......

Kızlar siparişimdeki far yalnış gelmiş sinir oldum yaaa. Neden düzgün yapmıyorlar işlerini... arka kapaktaki pırıltılı kalemlerin yeşili tam bir fiyassko çıktı. Müşteriler bu şekilde soğuyaacaklar avondan ama ya.. katalogtakı renkle ilgisi yok gelen kalemin

gelen bütün maillerde fransa malları arasındaydı kızlar bilemiyorum.eğer amerikan malı ise bende bırakmam...

Ben avon ödedemi 1 haftadır erteliyorum avonun sitesine bakıyorum %0.15 (binde 1.5) faiz işlendiği söyleniyo fakat ben böyle bir şey anlamadım 1 haftalık gecikmeye toplam ne kadar olmuştur bilen varmı ?

Back
X