AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

m_-_m geçmiş olsun kötü bi şey gelmiş başına korktum şimdi bende 3ay sipariş vermezsen üyelik iptal edilir demiş biri bunun dışında üyelik iptali başka nasıl olur

canım ınanamadım ya kadın resmen bıle bıle sırf fazla prım alayım dıye katalog satımından vs bıseyler alayım dıye bana fazladan katalog gırdırdı ya ınanaın sok oldum ya ınsanlar nekadar paracı olmuslar degermı uc kurus ıcın yalana abenden cıkacak olan 27 tl senı zengın mı edecek benden cıkar ama onunda cebınde kalmaz ben mus hız arıycam bunuda soyleyıp sıkayet bayaedıcem ama o bayana en buyuk ceza sıparıs vermemekle uyelıgımı bıtırmekle olucak ...ınsallahhh...

maalesef öyle canım benim lider takım öncümünde bana 7 tl civarı borcu var 2 yıl olcak ama bu güne bugün hiç istemedim istememde :1: ama benim ona borcum olsaydı şimdiye kapıma dayanırdı :1:

Son düzenleme:
m_-_m geçmiş olsun kötü bi şey gelmiş başına korktum şimdi bende 3ay sipariş vermezsen üyelik iptal edilir demiş biri bunun dışında üyelik iptali başka nasıl olur

canım hiç korkmanıza gerek yok üyelik iptalinede gerek yok aslında sadece arkadaş gibi takım öncüsüne sahipseniz ancak o zaman takım öncünüzü değiştirmek için farklı bir yol denersiniz benimde takım öncüm hiç aramaz beni ama lider takım öncüm hadi onuda geçtim bölge satış sorumlusundan şikayetim var bir kaç parça iadem için evime gelip beni rahatsız etti bende müşteri hizmetlerini aradım şimdi telefonum onlar tarafından aranmıyor ararlarsa iadelerim yüzünden tekrar şikayet ederim avona :32:

kızlar 23-26 aralıkta k14 ten 400tl lik sparişe ısıtıcı geliyormuş. bundan öncede 500 tl lik siparişe tost makinası gelmişti hemen ardından tekrar 500tl lik siparişe havlu takımı gönderiyorlardı.şimdi ısıtıcı için spariş vermesem, 400 liraya tekrar sürpriz hediye çıkarırlar mı sizce.ısıtıcıyı pek sevmedim de.30 aralığa kadar tekrar sürpriz hediye olur mu sizce?

Merhaba arkadaşlar. Oriflame'dan Avon'a geçmek istiyorum da. İnternetten formu doldurunca en yakın Avon görevisi gelip kayıt yapıyormuş. Eve mi geliyor? Bi de ne kadar zamanda ulaşırlar bana? Biliyor musunuz?

merhaba bende senin gibi başvurdum. başvuru yaptıktan tam 3 gün sonra ev telimden bulunduğum bölgenin bölge sorumlusu aradı. randevu ayarladı. eve geldi. yaklaşık 3-4 saat oturdu. anlattı. 5 tane katalog bıraktı bilgilerimle form doldurdu gitti. çok tatlı bir bayandı. :) bunuda belirtmek istedim.

Eki Görüntüle 313430
kızlar bu sayfadan nasıl sipariş giriyorduk kafam karıştı valla temizleme sütü ve kalemin kodunu yani ikisinide yazıyormuyuz yoksa tek kalemimi yazıyoruz:44:bu sayfadan sipariş veren ve bilen varsa acil yazsın lütfen.

Eki Görüntüle 313430
kızlar bu sayfadan nasıl sipariş giriyorduk kafam karıştı valla temizleme sütü ve kalemin kodunu yani ikisinide yazıyormuyuz yoksa tek kalemimi yazıyoruz:44:bu sayfadan sipariş veren ve bilen varsa acil yazsın lütfen.

ben ikisini de girdim ama faturalanmadığı için henüz bilmiyorum oldu mu. çünkü göz kaleminin rengini yazman gerekiyo sonra makyaj temizleyicisi çıkmıyor

Eki Görüntüle 313430

ikisini de girceksin canım çünkü makyaj temizleyicisi alana kalem hediye. istediğin kalemin kodunu da girceksin ikisini de yaz canım

arkadaslar dun buraya benım basıa gelenlerı uzunca yazdım ama kk dakı obakım varya o bakım ıslemı butun mesajı aldı goturdu.4hafta once uye oldum kızlar avon sayfaısndan form doldurarak benım telımı yasadıgım sehırdekı bolgecıye oradanda bı takımoncusune vermısler kadın benı aradı bana kendını farklı ısımle tanıttı bunu ben sonradan ogrendım ıstanbuldan aradıgını oradan benımle ılgılenecegını soyledı onun uyesı olan bırısı geldı benı uye yaptı gıttı.ılk sıparısımı 650 tl gırdık ama bı yanlıslık oldu tekrardan gırdı veeeee esas bombaya hazır olunnn sabahına uyanıyorum avondan 2 adet mesaj gelıyor su kredı kartınızdan cekım yapılamadı dıger bır karttan cekım yapılamadı dıye 1.200 luk 2 adet aturadan bahsedıyor mesajda delıye dondum.kadını arıyorum actı ılk ıptal edılmes gerekn sıparısı ıptal etmemıs banada dıyorkı ustum ıptal etmeıs benım bıldıgım takımoncusu ıptal edebılır kadın banagore unuttu ıptalı bana yalan soyledı sonrraaa bana musterı hız ara dedı bana don dedı.araım 2gun ne guc bela o kolıyı ıptal ettırdım kadını arıyorum acmıyor dusunun kadın benı ortada bıraktı hem hatalı sıparıs gırdı ıptal etmedı 650 tl lık az buz degıl yanı

ayyy hale bak yaaa daha ilk siparişte böyle bişey başına gelmesi çok kötü allahtan kalkmışsın altından canım bu kredi kartıyla biraz sakat sanırım iş. çoğu insan gününden önce çekiyolar falan yazmış en iyisi ya otomatik talimat yada havale. kredi kartı riskli bence. ben otomatik talimat yaptırdım zaten kartımda başka bi işlem vs olmadığı için rahatım. az da değil 650 tl :53: bide 2 tane girmiş ohhhh 1200. valla iyiki halletmişsin canım büyük geçmiş olsun bi an önce şikayet et hiç bölge temsilcisiyle cartla curtla uğraşma ara müşteri hizmetlerini de ki şu şu numaralı bilgilerini ver kadının üstüme yıkcaktı o kadar parayı de alsınlar onu öncülükten unutulur mu böyle şeyler hiç. az bi para da değil insan nasıl unutur böyle bişeyi!!! iyiki komşumuz yaptı beni öncü aman aman çok şükür hiç sorun yaşamadım tanıdık olunca daha iyi

Son düzenleme:
arkadaşlar yardım lütfen ben rare pearls parfüm almıştım 3 gün sonra kokusu gitti başta kalıcı güzel kokuyordu şimdi sadece alkol kokusu var neden olabilir sizinde başınıza geldi mi?

bilgisi olan var mı kızlar:50:

scrup cildi yumuşatır arındırır canım ben yüz değilde el ve ayak scrup'u kullanıyorum ordan tahmin ediyorum yani el ve ayak scrup'unu ben sürüyorum mesela ellerime ovaladıktan sonra yıkıyorum yumuşacık oluyor sanırım bunun da kullanımı o şekildedir yüze sürüp yıkancak diye düşünüyorum müşterilerimde almadı senin sorduğundan bende almadım o yüzden diğerleri gibi olabilir kullanımı diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 313430

aman dıkkat et canım ben bu sıparısı yanlıs gırdım sonucunda 23kusure bır kalem geldı ıade edılmeyı beklıyor kendılerı:)))losypnun kodunu gırıyorsun bırde ıstedıgın kalemın kodunu sakın unutma

neden öyle olduki canım :44:

hiç bilmiyorum canım acayip morelim bozuk çok sevmiştim kokusunu benim arkadaşım bulgar avonu satıyor 18 liraya aldım kendi avonumdan almadım:S ama 3 gün önce süperdi baya kalıcıydı birden niye böyle oldu ki

Back
X