Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ınanamadım ya kadın resmen bıle bıle sırf fazla prım alayım dıye katalog satımından vs bıseyler alayım dıye bana fazladan katalog gırdırdı ya ınanaın sok oldum ya ınsanlar nekadar paracı olmuslar degermı uc kurus ıcın yalana abenden cıkacak olan 27 tl senı zengın mı edecek benden cıkar ama onunda cebınde kalmaz ben mus hız arıycam bunuda soyleyıp sıkayet bayaedıcem ama o bayana en buyuk ceza sıparıs vermemekle uyelıgımı bıtırmekle olucak ...ınsallahhh...
m_-_m geçmiş olsun kötü bi şey gelmiş başına korktum şimdi bende 3ay sipariş vermezsen üyelik iptal edilir demiş biri bunun dışında üyelik iptali başka nasıl olur
Merhaba arkadaşlar. Oriflame'dan Avon'a geçmek istiyorum da. İnternetten formu doldurunca en yakın Avon görevisi gelip kayıt yapıyormuş. Eve mi geliyor? Bi de ne kadar zamanda ulaşırlar bana? Biliyor musunuz?
Eki Görüntüle 313430
kızlar bu sayfadan nasıl sipariş giriyorduk kafam karıştı valla temizleme sütü ve kalemin kodunu yani ikisinide yazıyormuyuz yoksa tek kalemimi yazıyoruz:44:bu sayfadan sipariş veren ve bilen varsa acil yazsın lütfen.
Eki Görüntüle 313430
kızlar bu sayfadan nasıl sipariş giriyorduk kafam karıştı valla temizleme sütü ve kalemin kodunu yani ikisinide yazıyormuyuz yoksa tek kalemimi yazıyoruz:44:bu sayfadan sipariş veren ve bilen varsa acil yazsın lütfen.
arkadaslar dun buraya benım basıa gelenlerı uzunca yazdım ama kk dakı obakım varya o bakım ıslemı butun mesajı aldı goturdu.4hafta once uye oldum kızlar avon sayfaısndan form doldurarak benım telımı yasadıgım sehırdekı bolgecıye oradanda bı takımoncusune vermısler kadın benı aradı bana kendını farklı ısımle tanıttı bunu ben sonradan ogrendım ıstanbuldan aradıgını oradan benımle ılgılenecegını soyledı onun uyesı olan bırısı geldı benı uye yaptı gıttı.ılk sıparısımı 650 tl gırdık ama bı yanlıslık oldu tekrardan gırdı veeeee esas bombaya hazır olunnn sabahına uyanıyorum avondan 2 adet mesaj gelıyor su kredı kartınızdan cekım yapılamadı dıger bır karttan cekım yapılamadı dıye 1.200 luk 2 adet aturadan bahsedıyor mesajda delıye dondum.kadını arıyorum actı ılk ıptal edılmes gerekn sıparısı ıptal etmemıs banada dıyorkı ustum ıptal etmeıs benım bıldıgım takımoncusu ıptal edebılır kadın banagore unuttu ıptalı bana yalan soyledı sonrraaa bana musterı hız ara dedı bana don dedı.araım 2gun ne guc bela o kolıyı ıptal ettırdım kadını arıyorum acmıyor dusunun kadın benı ortada bıraktı hem hatalı sıparıs gırdı ıptal etmedı 650 tl lık az buz degıl yanı
kızlar bir soru daha sorucam bilgisi olanlar yardım ederse
Eki Görüntüle 312704
resim de en solda ki canlandırıcı arındırıcı ne işe yarıyor nasıl uygulanıyor 3.resimdeki jel temizleyiciyle farkı nedir ?
arkadaşlar yardım lütfen ben rare pearls parfüm almıştım 3 gün sonra kokusu gitti başta kalıcı güzel kokuyordu şimdi sadece alkol kokusu var neden olabilir sizinde başınıza geldi mi?
bilgisi olan var mı kızlar![]()
Eki Görüntüle 313430
neden öyle olduki canım :44: