AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ben ikisini de girdim ama faturalanmadığı için henüz bilmiyorum oldu mu. çünkü göz kaleminin rengini yazman gerekiyo sonra makyaj temizleyicisi çıkmıyor

ikisini de girceksin canım çünkü makyaj temizleyicisi alana kalem hediye. istediğin kalemin kodunu da girceksin ikisini de yaz canım

aman dıkkat et canım ben bu sıparısı yanlıs gırdım sonucunda 23kusure bır kalem geldı ıade edılmeyı beklıyor kendılerı:)))losypnun kodunu gırıyorsun bırde ıstedıgın kalemın kodunu sakın unutma

teşekkür ederim kızlar hepinizede :71:işte böyle bazen indirimli ürünler fazla açıklama yapmıyorlar.

ayyy hale bak yaaa daha ilk siparişte böyle bişey başına gelmesi çok kötü allahtan kalkmışsın altından canım bu kredi kartıyla biraz sakat sanırım iş. çoğu insan gününden önce çekiyolar falan yazmış en iyisi ya otomatik talimat yada havale. kredi kartı riskli bence. ben otomatik talimat yaptırdım zaten kartımda başka bi işlem vs olmadığı için rahatım. az da değil 650 tl :53: bide 2 tane girmiş ohhhh 1200. valla iyiki halletmişsin canım büyük geçmiş olsun bi an önce şikayet et hiç bölge temsilcisiyle cartla curtla uğraşma ara müşteri hizmetlerini de ki şu şu numaralı bilgilerini ver kadının üstüme yıkcaktı o kadar parayı de alsınlar onu öncülükten unutulur mu böyle şeyler hiç. az bi para da değil insan nasıl unutur böyle bişeyi!!! iyiki komşumuz yaptı beni öncü aman aman çok şükür hiç sorun yaşamadım tanıdık olunca daha iyi

tamamen sans canım sans eserı hallettım o faturaları.guya ben aynı sehırden uye olayımdedım kadının yuzunu bıle goremedım ustelık okadar yalanınıda yedım:) sıkayet edıcem mutlaka ama su k14 bı kapatayım bende oynuyorum artık kızlar ona.katalog olayında salaga yattım resmen yanlıslıkla olmustur dedım kı bılıyorum kasten fazla gırdırıyor.en guzelı benım gıbı uyeyı kaybetmesı olucak

hiç bilmiyorum canım acayip morelim bozuk çok sevmiştim kokusunu benim arkadaşım bulgar avonu satıyor 18 liraya aldım kendi avonumdan almadım:S ama 3 gün önce süperdi baya kalıcıydı birden niye böyle oldu ki

hıc bılemıyorum canım ama avonda bazen bu durumlar oluyor rımelın kuruması gıbı:DD

merhaba bende senin gibi başvurdum. başvuru yaptıktan tam 3 gün sonra ev telimden bulunduğum bölgenin bölge sorumlusu aradı. randevu ayarladı. eve geldi. yaklaşık 3-4 saat oturdu. anlattı. 5 tane katalog bıraktı bilgilerimle form doldurdu gitti. çok tatlı bir bayandı. :) bunuda belirtmek istedim.

sanırım bendekı sanssızlık bana gelen bayanda o 5 katalogu bana parayla satıp gıttıı 5 tl den

scrup cildi yumuşatır arındırır canım ben yüz değilde el ve ayak scrup'u kullanıyorum ordan tahmin ediyorum yani el ve ayak scrup'unu ben sürüyorum mesela ellerime ovaladıktan sonra yıkıyorum yumuşacık oluyor sanırım bunun da kullanımı o şekildedir yüze sürüp yıkancak diye düşünüyorum müşterilerimde almadı senin sorduğundan bende almadım o yüzden diğerleri gibi olabilir kullanımı diye düşünüyorum

teşekkür ederim canım evet ben de öyle tahmin ettim :44:

müşterime söyleyeyim :27:

hiç bilmiyorum canım acayip morelim bozuk çok sevmiştim kokusunu benim arkadaşım bulgar avonu satıyor 18 liraya aldım kendi avonumdan almadım:S ama 3 gün önce süperdi baya kalıcıydı birden niye böyle oldu ki

bulgar avonu olduğu için olabilirmiki tatlım :44:

bulgar avonu olduğu için olabilirmiki tatlım :44:

sanmam çünkü başka arkadaşlarımda almıştı onlarda bişey olmadı:( bu avonun işi belli olmuyor geçen yıl kuzenim benden secretfantasy almıştı oda demişti kokusu gitti diye ben inanmamıştım şimdi başıma geldi acaba çok soğuk odada filan durduğundan mı oldu anlamadım ki:S birdahada fırsat bulamam çok uygundu

K14 kataloğundan siparişlerim dün akşam geldi. Little red dress -red 2000 rujunu sipariş verdim ama bana ultra colour rich red 2000 göndermişler :/ bide panoramadaki soya özlü kremden sipariş verene avon care krem 1.50 liraydı onuda sipariş verdim ama dedikleri gibi bi fiyata gelmedi kızlar. faturamda onlar ayrı ayrı ücretlendirilmiş.. ne yapcam bilmiyorum :(

K14 kataloğundan siparişlerim dün akşam geldi. Little red dress -red 2000 rujunu sipariş verdim ama bana ultra colour rich red 2000 göndermişler :/ bide panoramadaki soya özlü kremden sipariş verene avon care krem 1.50 liraydı onuda sipariş verdim ama dedikleri gibi bi fiyata gelmedi kızlar. faturamda onlar ayrı ayrı ücretlendirilmiş.. ne yapcam bilmiyorum :(

Bana da Little Red Dress yerine Ultra Colour Rich geliyor canım.

ruju beğenmediysen iade et canım stokta kalmadığı için ona benzeyen bi ruj göndermişlerdir muhtemelen stok sorununu çok yaşıyo bu aralar avon:31: kremi farklı farklı ücretlendirdilerse iade et onu da canım k1de sipariş ver yanlışlık olmuştur heralde ama olmaması lazım aslında

kızlar eskiden avonun takıları çok kalitesizdi. Çabuk kararıyor ve basit duruyordu. bundan 2- 3 sene evvelden bahsediyorum. Şimdi nasıl acaba çok çeşide girmiş görüyorum da.. Satılmasa bu kadar olmazdı diye düşünmeye başladım..

birde gözün içine çekilen beyaz kalem varmış..Avonda yok mu?

Son düzenleme:
kızlar eskiden avonun takıları çok kalitesizdi. Çabuk kararıyor ve basit duruyordu. bundan 2- 3 sene evvelden bahsediyorum. Şimdi nasıl acaba çok çeşide girmiş görüyorum da.. Satılmasa bu kadar olmazdı diye düşünmeye başladım..

birde gözün içine çekilen beyaz kalem varmış..Avonda yok mu?

takıları güzel canım ama beyaz olanlar bazen kararma yapıyo o yüzden siyah zincirli veya bronz görünen şeyleri tavsiye ederim beyaz kalem yok avonda hiç görmedim ama bence beyaz da satılmalı

Son düzenleme:
takıları güzel canım ama beyaz olanlar bazen kararma yapıyo o yüzden siyah zincirli veya bronz görünen şeyleri tavsiye ederim beyaz kalem yok avonda hiç görmedim ama bence beyaz da satılmalı

teşekkür ederim cnm çok sağol..

gelecek ayın siparişini bu aydan verebiliyor muyuz peki?

ikisini de girceksin canım çünkü makyaj temizleyicisi alana kalem hediye. istediğin kalemin kodunu da girceksin ikisini de yaz canım

ızlar temizleyici geldi hediye kalem gönderilemeyen ürünler arasında görünüyo şimdi yeni siparişe eklemiyorum bu kalemi gönderecekler mi yoksa yazmadım diye atlanırmı ne dersiniz?

kızlar bir soru daha sorucam bilgisi olanlar yardım ederse :16:

Eki Görüntüle 312704

resim de en solda ki canlandırıcı arındırıcı ne işe yarıyor nasıl uygulanıyor 3.resimdeki jel temizleyiciyle farkı nedir ?

arındırıcı bir nevi peeling yani granüllü bi yapısı var ama en önemlisi naneli (yani yüze diş macunu sürmüş gibi bir his yaratıyo) benden söylemesi

:40::40::40:

kızlar yardımınıza ihtiyacım var annemin ayakları kışın çatlıyor ve kuruyor abdest aldıgı için bana ne önerirsiniz güzel ayak kremlerinden topuk değil ayak olarak

Back
X