cnm kimse koymuyor kibu topikte çok suskun artık :2:kızlar loving kalpli kolyeden aldınızmı k1 panoromanadan alan varsa nasıl diğer topiğe resim koyabilirmi
k2 deki signature black suede ve true force hangisini öneririsinz 2 tane alacam karar veremedim
bu topikte çok suskun artık :2:kızlar loving kalpli kolyeden aldınızmı k1 panoromanadan alan varsa nasıl diğer topiğe resim koyabilirmi
bu topikte çok suskun artık :2:kızlar loving kalpli kolyeden aldınızmı k1 panoromanadan alan varsa nasıl diğer topiğe resim koyabilirmi
canım ben aldım o kolyeden musterım ıstedı .bu aksam olmazsa yarına kesın topıge fotografı eklerım canım.ama ben kk da fotografın nasıl eklenıcegını bılmıyorum . yardımm??kolım geldı ayrıca ozellıkle ındırım brosurundekı bıleklıklerı yukleyecgım kı fotograflarına aldanıp almayın dıye:))
Kızlar K1 de sayfa 54 te karissa ayna şeklinde kolye ucu olan ürünce sadece kolye ucumu geliyor zinciri yokmu ya eğer sipariş eden varsa fotosunu koyabilirmii Lütfeeeen :=)
evet cnm ne yazık ki 8,5lira kargo bedeli ödeyeceksin..
kızlar ben avon ürünlerini spariş edebileceğim bir yer buldum tavsiye ederim bayağıda zengin urun var buyrun
[xxxxrl]
arkadaşlar bu indirim broşüründeki 3lü yüzükler var mı alan varsa fotoğrafını yükleyebilirmi? bi de bu ay indirim broşürü yok mu? daha yeni üye oldum o yüzden bi bilgim yok...
kargosu gelen arkadaşlar resimleri bekliyoruz az da olsa çekin topik renklensin bu aralar resim kısmı çok durgun
canım ben aldım o kolyeden musterım ıstedı .bu aksam olmazsa yarına kesın topıge fotografı eklerım canım.ama ben kk da fotografın nasıl eklenıcegını bılmıyorum . yardımm??kolım geldı ayrıca ozellıkle ındırım brosurundekı bıleklıklerı yukleyecgım kı fotograflarına aldanıp almayın dıye:))
Ben birşey sormak istiyorum arkadaşlar k2 panaromasında 10 adet solutions ürün alıp 10 katalog ekleyene saç kurutma makinası hediye ediliyor ya. ben 10 tane solutions ürün sipariş etsem bi sonraki ay iade yapsam hediyem geri gider dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?