AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar kolisi gelen yok mu yaaaa

şu şaldan alan filan paylaşsa kimse bişey paylaşmıyo benim bugün gelicekti ama kargom salı gününe gelicek..

bu topikte çok suskun artık :2:kızlar loving kalpli kolyeden aldınızmı k1 panoromanadan alan varsa nasıl diğer topiğe resim koyabilirmi

bu topikte çok suskun artık :2:kızlar loving kalpli kolyeden aldınızmı k1 panoromanadan alan varsa nasıl diğer topiğe resim koyabilirmi

kimse birşey almıyo herhalde kendine önceden orası çok renkli olurdu :26: şimdi bomboş

kızlar bugün kolim geldi k2 panoramada 300 tlye neden bere takımı veriyorlar hala anlamadım. bakalım tutturursak saç kurutma alırız onunda sipariş tutarı 75 liraya falan geliyor. sanırım bu ay katalog yanlış basılmış sondaki kısım ortaya gelmiş

kargosu gelen arkadaşlar resimleri bekliyoruz az da olsa çekin topik renklensin bu aralar resim kısmı çok durgun

canım ben aldım o kolyeden musterım ıstedı .bu aksam olmazsa yarına kesın topıge fotografı eklerım canım.ama ben kk da fotografın nasıl eklenıcegını bılmıyorum . yardımm??kolım geldı ayrıca ozellıkle ındırım brosurundekı bıleklıklerı yukleyecgım kı fotograflarına aldanıp almayın dıye:))

konulara cvp verdiğin kısmın alt tarafında eklenti ekle diye bişey var oraya tıkla sağda dosya ekle diyo orda ekliceksin canım benim

kızlar ben avon ürünlerini spariş edebileceğim bir yer buldum tavsiye ederim bayağıda zengin urun var buyrun

xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bu indirim broşüründeki 3lü yüzükler var mı alan varsa fotoğrafını yükleyebilirmi? bi de bu ay indirim broşürü yok mu? daha yeni üye oldum o yüzden bi bilgim yok...

aynen canım ennis bilekligi almıstım resmen fiyasko geri iade olcak...konu cevaplamaya gir eklentilerden yükle canım

avon sasırtıyo beni sparkling oval yüzük almıstım anneme kullanımı rahat degil fazla gösterişli diye istemedi iadeye göndermiştim 3gün oldu düşmüş bukadar cabuk yani

Ben birşey sormak istiyorum arkadaşlar k2 panaromasında 10 adet solutions ürün alıp 10 katalog ekleyene saç kurutma makinası hediye ediliyor ya. ben 10 tane solutions ürün sipariş etsem bi sonraki ay iade yapsam hediyem geri gider dimi ?

gider tabiki canım öyle bir şey sakın yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…