bende internetten üye oldum benide arayan soran yok valla takipteyim bu sorunuu =)ben internetten üye oldum satış temsilcime bi faydam yok galiba beni hiç aramıyor zaten aramasınıda istememde internetten üye olunca ona bi getirim oluyormu acaba?
Avonda son ödeme tarihim dündü.Dün ödeme yapamadım ve dün verdiğim yeni siparişlerde kredi kontrol-gecikmiş borç yazıyor yani ödeme yapılana kadar ürünler gelmeyecek mi? Yardım ederseniz sevinirim
Avonda son ödeme tarihim dündü.Dün ödeme yapamadım ve dün verdiğim yeni siparişlerde kredi kontrol-gecikmiş borç yazıyor yani ödeme yapılana kadar ürünler gelmeyecek mi? Yardım ederseniz sevinirim
Kızlar K1 de sayfa 54 te karissa ayna şeklinde kolye ucu olan ürünce sadece kolye ucumu geliyor zinciri yokmu ya eğer sipariş eden varsa fotosunu koyabilirmii Lütfeeeen :=)
günaydın avoncular
ben ilk defa bu ay sipariş vericem merak ettiğim bi kaç konu var cevaplarsanız sevinirim
kargo parası vermemek için sipariş tutarı ne kadar olması lazım bize kalan karı çıkarırsak tutar ne kadar mı diye sorsam ay kafam karıştı
birde ödemeyi illaki kredi kartıylamı yapmak gerekiyo :26:
rose addıctıon rujun numunesi var elimde çok beğendim alıcam ama katolokta onu bulamadım :26:
şimdiden teşekkürler
Ödemeni Akbank dan yaparsan peşin, hiçbir ücret almıyorlar. işbankası 5 tl alıyor.
bende internetten üye oldum benide arayan soran yok valla takipteyim bu sorunuu =)
Kızlar K1 de sayfa 54 te karissa ayna şeklinde kolye ucu olan ürünce sadece kolye ucumu geliyor zinciri yokmu ya eğer sipariş eden varsa fotosunu koyabilirmii Lütfeeeen :=)
teşekkürler emeğine sağlık
sıra ürün resimlerini görmekte..
en şal aldım şal alan varmıydı nasıl kalitesi bilen var mı ?
birde violet çanta yollamış bana tekrar avon..bilseydima z daha alışveriş yapardım
hediye alırdım en azından
kızlar sizde anket doldurdunuzmu şu gece anew resumu mu ne hediye etti bilen varmı ?
birde kataloğu yükleyen arkadaş çok sağol emeğine sağlık
ekleyen arkadaşın emeğine sağlıkk2yi hiç beğenmedim ben alacak bişey bulamadım bi tek panaromadan beğendim bir iki şey
Kataloğu ekleyen arkadaşa burdan çok teşekkür ediyorum.Bunca insanın merakını giderdi.Ellerine kollarına gözlerine sağlıkk versin Rabbim
Ben beğendim kızlar kataloğu.Bana mesaj geldi Avon'dan siparişlerin Perşembe veya Cuma geleceğini söylemişler.Neyse en azından haber veriyorlar buna da şükür.Hehe
k2 deki signature black suede ve true force hangisini öneririsinz 2 tane alacam karar veremedim
k2 deki signature black suede ve true force hangisini öneririsinz 2 tane alacam karar veremedim
cnm ben eşime true force almıştım o cidden tam bi bomba güzel..k2 deki signature black suede ve true force hangisini öneririsinz 2 tane alacam karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?