bilmiyor musunuz? :Smerhaba kızlar temsilci numarası telefonuma geldi ve ilk siparişimi verdim :)
Ama kodları girerken ''kırmızı minik bi etiket'' vardı el kremi ürününün yanında..
Bunun anlamı nedir yaa? :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyor musunuz? :Smerhaba kızlar temsilci numarası telefonuma geldi ve ilk siparişimi verdim :)
Ama kodları girerken ''kırmızı minik bi etiket'' vardı el kremi ürününün yanında..
Bunun anlamı nedir yaa? :S
bilmiyor musunuz? :S
kızlarr avonda edp ler mi kalıcı oluyor yoksa diğerinin sonu edt sanırım o mu kalıcı ??? bilgisi olan varmı
hangi el kreminden sipariş vermiştin ? yanılmıyorsam o kırmızı etiket kampanyalı yada promosyonlu ürünlerde çıkıyor. mesela 1 alana 2 bedeva yada 3 ü bir arada ... tl gibi
canım 85 tl temsilci fiyatı , yani katalog fiyatıyla 115 120 tl civarı oluyor, bu şekilde hesapladın değil mi ?onu anladım da benim derdim hiç bitmiyor.
Ürün Dışı Bedeller 8.5 tl yazıyor ama ben 85 tlnin üzerinde sipariş verdim.![]()
arkadaşlar merhaba avon uyesi olmak istiyorumda bana kayıt olma hakkında bilgi vermeniz mumkunmu kayıt ucreti varmı yada çıkmam durumunda ödemem gereken bi bedel cvplarsanız çok sevinirim
hayır malesef faturalandıysa koli yola çıkmış olmuyor eğer sipariş takibinde işlendi yazarsa bilki kolin hazırlanmaya başlamış ve akşama kargoya verilebilir ertesi günüde bunu anlamak için akşam saat 8 hatta 10 na kadar sipariş takibi sayfasından tıklayınız yazan yer tıklayın eski gelen siparişlerin yanındad yazıyordur orayada tıklayabilirsinlz oradan yeni bir sayfa açılacakttır o sayfadan en üstte kolinizin yola çıkıp çıkmadığını yada saat kaçta çıktığını görebilirsinlz eğer çıkmış ise yarın koli elinizde olacaktır birde koli öyle kargoya verilince mesaj gelmez yada bana 10 yıldır gelmedi yalnız o gün size teslim
edilecek kargo varsa yurtiçi kargodan mesaj gelir şu numaralı kargonuz bugün teslim edilecektir diye bu kadar ayrıntılı yazdım çünkü yeni üye olan arkadaşlar bilgilensin istedim eskiler zaten bunları bilirler.
cnm yukardaki yazdıklarım asıl seni bilgilendirmek içindi birde pazar hariç hergün koli teslimi var buna cumartesi dahil birde şöyle söyliyeyim internetten bakma imkanınız yok diyelim o gün dışarıda işiniz var ve acaba bugün kolim gelirmi diye düşünüyorsanız sabah 8.30 za kadar yurtiçi kargoyu arayın ve adınıza kargo gelip gelmediğini sorun (8.30 dedim çünkü o saate kadar dağıtım başlamamış oluyor) eğer gelmiş ise ister evde bekleyebilir isterse kolinizin dağıtıma çıkmamasını isteyip sonrada dışarda istediğiniz gibi gezip işlerinizi hallettikten sonra akşama kadar yurtiçi kargoya kendiniz gidip kargonuzu alabilirsiniz.
![]()
canım 85 tl temsilci fiyatı , yani katalog fiyatıyla 115 120 tl civarı oluyor, bu şekilde hesapladın değil mi ?
evet canım 8,5 tl kayıt ücreti var yanlış hatırlamıyorsam, ayrılırken herhangi bir ücret ödemıyosun, 3 ay sipariş vermezsen üyeliğin sona eriyor
kızlar avonun yenı kataloguna bakmak ıstıhorum netten bırınız lınk atabılırmısınız bana ben acamadımda
k1 imi k2 yimi diyosun ona göre yardımcı olayım
kızlar avonun yenı kataloguna bakmak ıstıhorum netten bırınız lınk atabılırmısınız bana ben acamadımda
tesekkkur ederım cnm[/
bişey degil canım![]()