Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu anladım da benim derdim hiç bitmiyor.
Ürün Dışı Bedeller 8.5 tl yazıyor ama ben 85 tlnin üzerinde sipariş verdim.![]()
bende bu konuda çok şanssızım bu ay siparişim yoktu fazla bi arkadaş 20 tlik bişey istedi müşteriyi geri çevirmek olmaz dedim üzerini tamamladım 86 tlye şimdi bakıyorum kargo bedeli yansıtmışlar bi ürün stokta yok yazmışlar 83 tl +8,5 da kargo bedeli ya 1,5 tle için 8,5 tl ödenirmi zaten hepsi elimde kadı sırf kızı kırmıyım diye bi sürü ürün kaldı elimde bi kargo bedeli girdi sinir oldum valla 2 aydır böyle oluyo![]()
bende bu konuda çok şanssızım bu ay siparişim yoktu fazla bi arkadaş 20 tlik bişey istedi müşteriyi geri çevirmek olmaz dedim üzerini tamamladım 86 tlye şimdi bakıyorum kargo bedeli yansıtmışlar bi ürün stokta yok yazmışlar 83 tl +8,5 da kargo bedeli ya 1,5 tle için 8,5 tl ödenirmi zaten hepsi elimde kadı sırf kızı kırmıyım diye bi sürü ürün kaldı elimde bi kargo bedeli girdi sinir oldum valla 2 aydır böyle oluyo![]()
selam kızlar![]()
soyismim değişti.nufus cuzdanımın fotokopinin altına dilekçe gibi yazıp faxlasam olurmu değişirmi acaba:44: soyisim değişikliği yapan varmı?
kızlar bend dun aksm werdm sıparıslermı teslımı 2 ıs gunu dıo ama gelr mı 2gnde cddn
teşekkr ederm cnm smdı baktm sıteden sevkıyata hazrlanıo dıo ıns gelr ya ben yenı uyeymde:d bi d sunu sormk ıstyrm bz &25 mı yoksa 33 mu kazanıorzzz
Bende aldım daha kullanmadım bile, öylemidir ki.kızlar k1 deki,indirimli color trend kalemlerden almıştım 3 renk, geçici körlük yapan, bulanık görüyorum dıyenler olmuştu , çok doğru 3 sefer sürdüm denedım 3 ünde de aynı bulanık görüyorum gözlerım acıyor. Sakın kullanmayın belli ki içinde hiçte hoş olmayan şeyler varuyarmak istdim hatta avona şikayet etmeyi düşünüyorum
![]()
kızlar k1 deki,indirimli color trend kalemlerden almıştım 3 renk, geçici körlük yapan, bulanık görüyorum dıyenler olmuştu , çok doğru 3 sefer sürdüm denedım 3 ünde de aynı bulanık görüyorum gözlerım acıyor. Sakın kullanmayın belli ki içinde hiçte hoş olmayan şeyler varuyarmak istdim hatta avona şikayet etmeyi düşünüyorum
![]()