AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kimsecikler girmiyo artık cok sessiz ve sıkıcı k2 baslasa k3ü görsek belki hareketlenir..acaba benim bilmedigim bska bi topik varda oyuzdenmi sessiz burası bukadar:31::31::31::31:

kızlar nette gezinirken arap kızı isminde bir sivilce leke çil kremi gördüm aslında burada başlıkta açılmış orayada baktım konumuzla alakası yok ama konuyu dağıtmadan aranızda sadece kullanıpta memnun kalan yada kalmayan varsa bilgi verebilirmi?

Son düzenleme:
kızlar hiç aranızda standta duran yokmu stant ile ilili youm ve cevap bekliyorum bilgide istiyorum standtan üye bulunabiliyormu insanlara nasıl yada ne diyip yaklaşmalı ne kadar standta durulmalı vs vs

kızlar avona artık garantiden fatura ödemesi yapamıyor muyuz hangi bankalardan ödeme yapabiliriz:(

teşekkürler canım bugün bende yatırıcam akbanka karta filan gerek yok değil mi ? direk kartsız ödeme yapabiliyoruz

Merhaba kızlar,
Avon moda ve kozmetik blog sahiplerine hediyeler gönderiyormuş :44:Duydunuz mu böyle bişey aslı varmı?

onu anladım da benim derdim hiç bitmiyor.
Ürün Dışı Bedeller 8.5 tl yazıyor ama ben 85 tlnin üzerinde sipariş verdim. :(

bende bu konuda çok şanssızım bu ay siparişim yoktu fazla bi arkadaş 20 tlik bişey istedi müşteriyi geri çevirmek olmaz dedim üzerini tamamladım 86 tlye şimdi bakıyorum kargo bedeli yansıtmışlar bi ürün stokta yok yazmışlar 83 tl +8,5 da kargo bedeli ya 1,5 tle için 8,5 tl ödenirmi zaten hepsi elimde kadı sırf kızı kırmıyım diye bi sürü ürün kaldı elimde bi kargo bedeli girdi sinir oldum valla 2 aydır böyle oluyo :(

Son düzenleme:
bende bu konuda çok şanssızım bu ay siparişim yoktu fazla bi arkadaş 20 tlik bişey istedi müşteriyi geri çevirmek olmaz dedim üzerini tamamladım 86 tlye şimdi bakıyorum kargo bedeli yansıtmışlar bi ürün stokta yok yazmışlar 83 tl +8,5 da kargo bedeli ya 1,5 tle için 8,5 tl ödenirmi zaten hepsi elimde kadı sırf kızı kırmıyım diye bi sürü ürün kaldı elimde bi kargo bedeli girdi sinir oldum valla 2 aydır böyle oluyo :(

1,5 Tlcik bile kalmayacak 8,5 Tl ödememek için maaleseff :50:
Siparişi geçtikte şimdi nasıl ödeme yapcam ben onu düşünüyorum. 27 si son galiba..
Havale yapcam ama nasıl :31:

Son düzenleme:
selam kızlar :3:

soyismim değişti.nufus cuzdanımın fotokopinin altına dilekçe gibi yazıp faxlasam olurmu değişirmi acaba:44: soyisim değişikliği yapan varmı?

kızlar bend dun aksm werdm sıparıslermı teslımı 2 ıs gunu dıo ama gelr mı 2gnde cddn

stokta olmasa da ürün eğer 85i geçtiysen 8.5 lira yansıtmazlar canım. sen eğer yeni üyeysen onun fiyatıdır o

kızlar bend dun aksm werdm sıparıslermı teslımı 2 ıs gunu dıo ama gelr mı 2gnde cddn

kampanyanın son haftası ya siparişinin ilk günü teslimata hazırlanıyomuş artık ertesi gün de geliyomuş sitede öyle yazıyo bikaç kişinin oldu böyle canım gelir

teşekkr ederm cnm smdı baktm sıteden sevkıyata hazrlanıo dıo ıns gelr ya ben yenı uyeymde:d bi d sunu sormk ıstyrm bz &25 mı yoksa 33 mu kazanıorzzz

kızlar k1 deki,indirimli color trend kalemlerden almıştım 3 renk, geçici körlük yapan, bulanık görüyorum dıyenler olmuştu , çok doğru 3 sefer sürdüm denedım 3 ünde de aynı bulanık görüyorum gözlerım acıyor. Sakın kullanmayın belli ki içinde hiçte hoş olmayan şeyler var :19::20: uyarmak istdim hatta avona şikayet etmeyi düşünüyorum :20:

Kızlaaaar :3:
Ya internetten kredi kartıyla ödeme yapan var mı? Gidemiyorum bankaya felan o yüzden burdan ödemem lazım
Müsteri hizmetlerini mi arasam en iyisi :84:

kızlar k1 deki,indirimli color trend kalemlerden almıştım 3 renk, geçici körlük yapan, bulanık görüyorum dıyenler olmuştu , çok doğru 3 sefer sürdüm denedım 3 ünde de aynı bulanık görüyorum gözlerım acıyor. Sakın kullanmayın belli ki içinde hiçte hoş olmayan şeyler var :19::20: uyarmak istdim hatta avona şikayet etmeyi düşünüyorum :20:
Bende aldım daha kullanmadım bile, öylemidir ki. :53:

kısa kalemlerden bi şikayet gelmedi şu ana kadar ama uzun olan kalemler bulanık gösteriyo gözleri gerçekten doğru. o yüzden ben siyah kalemi gözümün içine asla sürmüyorum avondan aldığım kalemleri genelde göz kapağıma uyguluyorum üstüne çok iyi oluyo öyle renkleri güzel çünkü. belki kişiden kişiye de değişiyodur göz hassas bi konu çünkü

Back
X