AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Merhaba cumartesi günü k2 siparişlerimizi girdik , bugün artık elimde olmasını bekliyordum ama sipariş takibine baktığımda hala sevkiyata hazırlanıyor diyo aslında fatura numarası falan herşey hazır ama kargoda bir sorun var sanırım .Bu konu hakkında fikri olan var mı ?:26:

benim de aynı durum var ya

o2 parfumu nasıl kokuyo arkdslr ? hanımelı kokusunu alablıyomyuz

bgn kargom gelince katalogtan baktım bayan ve erkeği çok güzel kokuyodu ucuz olmasına rağmen annem de beğendi.alınabilecek parfmlerden 2si de.

Rica ederim arkdaşlar

bu arada avon colortrend kalpli rujların rnklerinin yanlış basldığına dair bir broşür göndermiş yalnız chocolata kiss ruju çok açık renkti hiç öle katalogtki gibi değil onu alacak olan bir insan var mıdır merak ediyorum arkdşım istemişti erkenden . getirttim ama esmer bi kızdı acaba o yüzden mi renkvermedi ddim bide ben sürdüm yok alakası yok renk menk vermyo boyasan bile hiç öle çikolata mikolota yok varolan dudağının rengi daha güzel durur baya bi kötüledim rengi gbi geldi ama yani beğenecek dudağına uyacak yakışacak bi arkdş var mı çok merak ediyorum cidden niye üretmişler anlamadım o rengi. arkdş bozulunca ver ddim iade edeyim o da bana zorluk olur diye yok fln ddi almaya razı oldu ama bnm içime sinmedi ver ddim alma beğenmediğin şeyi zorla first datemiydi neydi onu alıcak bakalım şmdi o nasıl o da kırmızı tonlarında duruyodu bi baktım biraz turuncumsu bi renkmiş yueni basılan kağıtta hiç anlamadım vllahi neyse güzelse ben de alırım bari.bu arada çoğu arkdş sipariş koçanlarını gönderiyo avona doldurup sanırım ben şimdiye kadar hç göndermedim gereksiz görüyorum uğraştırıcı ayrıca ve kmse de yanaşmaz gbi glyo.
unutmadan en arka sayfadki mor kalemden 2 arkdşım istemişti yalnız öyle yine kızın gözünde durduğu gbi bi rnk göremedim ben kaleme bakınca navy &black renk çift trflı kalemler vardı ya aynı o navy renginde morluk göremiyorum ama yeşilin rengi güzele benziyo fıstık yeşili mi desem ne böyle cırlak bi renk değl ama hoşş gayet. avonun göğüs kanseri için ürettiği kompakt ayna da şirin görünümlü ve birsürü şeye sarmışlar ylnız brazcık küçük ama çantalık bildiğimiz.çok şık. ve robyn mi ne bi çanta vardı arkdşındı açmadım büyükçe hoş bi çanta gayet. katalog da göründüğü gbi yani.yalnız arkdşlarmdan biri infinite moment ın erkek parfmnü istemişti sevgliler günü hedye etmek için ama cüzdan gerçekten garip beğenmedik kağıt para koyma yeri yok yani. onu söyleyeyim kartvizitlik ve bozuk para koyma tarzı yerler var kağıt paraları oraya koyarlarsa bilemem yani öyle bayan cüzdanını görmedim ama o daha güzeldir tahmnmce. fırçLI MAskara da gayet hoş denedim arkdşlar alınabilir güzelce ayırıyor

Son düzenleme:
kızlar siparişim faturalanmış birde tanesi 450 krş tan 4adet şampuan numunesi eklemişler bu avonda iyice kafayı yedi zorla numune satıyor

bende o zorla sattığın numuneleri iade etmezsem

haha iade etmelisin kesinlikle , normalde avon siparişlerde 1-2 adet numune yolluyor ama ücret almıyordu artık bunu bile hesaplıyorlar desene.Buarada ben bu ay temsilci ürün çantası ve büyük dolu numune paketi istedim çantalı.Bunlara daha önce alanlar var mı aranızda ?:18:

baktım yazmıyor bu siparişim kargoda demek ki daha verilmemiş mi , belki sürpriz olur gelir :)

kızlar panoramadakı serı sonu urunlere baktnz mı 24k gold mascra 7 tl dıo daha once kullandnz mı blıomsnz

bende cumartesi vermiştim bekliyorum bekliyorum değişiklik yok sitede, inşallah gelir yarın o zaman :)

Evet ben de sürekli bakıyorum günlerdir aynı .İnşallah gelir..Herkes ürünlerini bekliyor Bir de ben k02 için bir kez daha sipariş vericem böyle gecikirse zor görünüyor

kzlar banada cewpp

Ben hemen cevap veriyim avon un 24k maskarasını kullanlara sormuştum ,ben hiç kullanmadım ama içinde çok az olduğunu söylemişlerdi.Pek memnun kalmamışlar.Bir blogda da okumuştum aynı tür şeyleri.Ama ben genel olarak rimellerini fena bulmuyorum.Yani sen bilirsin canım :)

canım o cüzdan zaten sadece kartvizitler için belirtmiş katalogda

kızlar benim siparişler bugün geldi yalnız şu yeni çıkacak shine atraction (doğru mu yazdım bilemiyorum)rujlardan 2 tane sipariş vermiştim bide numunelerinden beğenmedim açıkçası ne bileyim renk vermiyor sanki doğru düzgün belki iade ederim,onun dışında şu çapraz asılan yeşil çantam vardı fena değil,bikaç bişey daha işte foto.çekebilirsem yüklerimayrıca color trendin kalpli rujlarından flirt alert rengini aldım bende renk vermemezlik olmadı hatta rengini çok beğendim neden çikolata rengi öyle çıktı acaba fena değil yani:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…