AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlarrrr dün gece sipariş girdim hatta mail bile geldi ama sipariş takibimde siparişim yok silinmiş. kim sildiiiiii.
silinmemiştir daha önce iade yapmışsan o iade iptal yazan faturanın alt sırasına bak cnm bazen öyle oluyor yani en üst sırada olması gerekirken alt sıralara geçebiliyor yeni sipariş.

Elivia saat ve ilima küpe ve paspas seti hakkında bilgi verir misiniz?Vermeyen hem selülitli hemide kıllı olsunnn!:27:

kızlar bende pazartesi verdim hala siparişim yeni yazıo ve faturalanma falan yok acaba ne zaman gelir ki..:44::25:

Kızlaaar! K3 de taraklar ve fırcaları gören var mı?
Yaa ben rüyamda mı gördüm hepsini bi pakette :5:

Son düzenleme:
slm kızlar k3 panaromada color trend in pembe allığı çıkacakmış:122: k4 te, daha önceden kullanan var mı top allığım var pek pembe yapmıyo ben böyle pembiş pembiş olmak istiyorum:1:istediğim pembeliği verir mi acaba:44:

kızlar k3 kotologum elıme geldıı superler ya hemen sıparışlerımı not ettım gununu beklıyorum.

bıde yenı ruj çıktı ya çok degışık ve canlı duran onun numunesını yollamışlar ama hıç guzel degıl renk vermıyor bıde zor boyuyor dudakları

ohh be :8:

Hangi yeni çıkan rujun numunesini göndermisler Shine attactın mı
iyi degilmi ki o? bende numunesini siparis edecektim amaa :99:

evet cnm o rujdan passionate red yollamışlar surulmuyor bıle jel surdugunu sılıyor boyle yaglı gıbı bışı bende vercektım ama ıyı degıl

Birsey daha soracagım yaa
Senses duş jellerinden hangisi güzel kokuyor? :30:

Son düzenleme:
Birsey daha soracagım yaa
Senses duş jellerinden hangisi güzel kokuyor? :30:

canım k3 deki yeşilli güzel bide reflection waterfall şuan kullanıyorum idare eder ferah bi koku istiyorsan tavsiye ederim amazon erkek zaten:1: lagoon kullanmadım ama kullananlar beğenmemişti mystigue gül kokulu gibi yıllar önce kullanmıştım yeşil olanı deneyebilirsin armutlu olanı:46:

passionate red
$SDC16367.webp

Back
X