AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhaba arkadaşlar :3::3::3:
uzun süredir paylaşımda bulunamadım.

maalesef fotoğraf ekleyemiyorum şu anda.ürün yorumlarımı paylaşayım,almak isteyenlere fikir olur ;)

sayfa 6 daki teresa çanta yı bende çok merak ediyordum sonra keşke almasaydım dememek için gönderdim.
maalesef kalitessi iyi değil.şöyle anlatayım çarşıdan geçen yıl aldığım 10 tl lik çantam ondan daha kaliteli ve şık duruyor.fotoğraftaki gibi parlak değil öncelikle çanta.fermuar kapanış tarafı sanırım yanlış konmuş,en azından bana öyle geldi.mat siyah,ince bir çanta.netice itibariyle 29,50 etmeyeceğini düşünüyorum.ben beğenmedim..

sayfa 76 daki yeşil tayler çapraz asılan çantayı renginden ötürü çok beğenmiştim.şeritleri takılan yer komple dikişli geldi bir taraf.o yüzden geri yollayacağım.yenisi alınabilir.rengi duruşu güzel.ama aman aman bir çanta değil.kalitesi düşük.o tutara çarşıda internette daha güzel bir çanta bulunabilir.

geçen hafta çılgın salıdan makyaj seti yollamıştım.çantaya atmaya uygun ama normal fırça boylarının yarısını düşünün o şekilde.kararsızım.olmasa da olur.büyük fırçaları daha güzel ve kaliteli duruyor.

diğer aldıklarım her zamanki ürünlerden.

benden bu kadar :34:

Son düzenleme:
canım bende istiyorum standta durmak ama bilgi almak istiyorum bikaç defa yazdım buraya senden başka cevap veren olmadı mesela stantda durunca üye bulunurmu yada insanlara nasıl yaklaşılmalı ürün satılabiliyormu çünkü üye bulmam lazım t.ö.olmak istiyorum ve 6 aydır çevremden 1 kişiyi bile üye yapamadım acaba şansımı ordamı denesem diyorum

mutlaka bulursun canım ama hemen bir gün standda durupta üye bulamadım diye sakın pes etme. bir hafta beklersin kimse gelmez üye olmak için, bazen bakarsın günde 5 kayıt yapmışsın . eğer zamanın varsa yanındada biraz sabrın varsa, eğer istiyorsan mutlaka yaparsın kayıtları. tö olmak için 1 kayıt bile bulsan yeter ilk etapta. tö başvurusu yaptığın ilk 3 kampanya içerisinde 5 kişiye tamamlayıp tö olabilirsin. ama şu varki diyelim bu ay 1 kişiyi kayıt ettin. o kişi ilk siparişini girince 10 tl kayıt ödülü alırsın birdahaki ay. takımını 5 kişi yapmadan onların satışından prim alamazsın. aynı anda 5 kişi bulmak çok zor. yavaş yavaş. mesela bu ay tö için başvuru yap. gözüne iki kişi kestir onları üye yapmak için ikna et. diğer ay 2 kişi derken bi bakmışssın 3 kampanya sonunda 5 kişin olmuş bile.

kızlar bu arada töncülerinin kayıt başı ödül ücreti ve alacakları komisyonlarda değişiklik yapıldı. bilginiz olsun.

Kızlar geçen aydan 85 tl lik borcum var. Fakat sipariş verdim. Sizce siparişim faturalanırmı?
2 ay önce 68 tl lik borcum vardı ve verdiğim sipariş faturalanmıştı.. :26:

Kızlar geçen aydan 85 tl lik borcum var. Fakat sipariş verdim. Sizce siparişim faturalanırmı?
2 ay önce 68 tl lik borcum vardı ve verdiğim sipariş faturalanmıştı.. :26:

ttlım bence kendı kendne cevap wermıssn bbgm sıparıslern faturalanr cnku oncedende borcun warken olms:D

mutlaka bulursun canım ama hemen bir gün standda durupta üye bulamadım diye sakın pes etme. bir hafta beklersin kimse gelmez üye olmak için, bazen bakarsın günde 5 kayıt yapmışsın . eğer zamanın varsa yanındada biraz sabrın varsa, eğer istiyorsan mutlaka yaparsın kayıtları. tö olmak için 1 kayıt bile bulsan yeter ilk etapta. tö başvurusu yaptığın ilk 3 kampanya içerisinde 5 kişiye tamamlayıp tö olabilirsin. ama şu varki diyelim bu ay 1 kişiyi kayıt ettin. o kişi ilk siparişini girince 10 tl kayıt ödülü alırsın birdahaki ay. takımını 5 kişi yapmadan onların satışından prim alamazsın. aynı anda 5 kişi bulmak çok zor. yavaş yavaş. mesela bu ay tö için başvuru yap. gözüne iki kişi kestir onları üye yapmak için ikna et. diğer ay 2 kişi derken bi bakmışssın 3 kampanya sonunda 5 kişin olmuş bile.

kızlar bu arada töncülerinin kayıt başı ödül ücreti ve alacakları komisyonlarda değişiklik yapıldı. bilginiz olsun.

çok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için senden başka pek ilgilenen olmamıştı diyebilirim saol

Bugün çok garip birşey oldu.Annişimle ikimize şu anne kız yıldız uçlu kolyeden almıştım yeni siparişlerimle birlikte.Bugün paketim geldi bir sevinçle açtım falan .Ama baktım ki tüm siparişler yerinde sadece o eksik.Faturaya baktım parasını ödemişmiyim stokta mı yokmuş diye , parasını da kesmişler.Hemen müşteri hizmetlerini aradım , en kısa zamanda kolyeleri yollıycaklarmış.Bana çok garip geldi bu olay , eksik paketlemeleri biraz saçma değil mi ? Tam da hediye aldığım birşeyin eksik gelmesi de ayrı bir durum tabii.:19:

Son düzenleme:
Ama tatlım 210 tl lik borcum varken faturalanmadı. Bir kısmını ödedim bugün 85 tl kaldı. Limite göre değişiyor demekki.

hıım anladm cnm ben avonda yeni olduum için cok bılemıorm ama bence sıparıslern geldıınde mumkn olduunca sıparıs sahplerndn paralarını alkı bole problemler yasama herkes anlayıslı olmalı..

kızlar çılgın salı nedr ben blmıorm açklayan olblr mı acaba?

çılgın salı , avonun internet sitesine temsilci numaranla giriş yapınca pazartesi günü saat 16 da sitede hemen karşına çıkar. pazartesi günü 16:00 dan salı 16:00 ya kadar bazı ürünlerin indirimli satışı. ürünler değişiyor. mesela bu hafta perceive bayan edt, ruj, çanta bide erkek rollon vardı. geliş fiyatlarından biraz daha düşük oluyor. budur canım.

zzeyyno hanım bana mesaj göndermişsiniz ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama üye mesajım az olduğu için cevap veremedim.
hat kullanmıyorum ama telefonuma kaydettim numaranızı.
face üyeliğiniz varsa ÖM ile gönderin ben hep orda olurum başka türlü iletişime geçemeyiz çünkü :)

zzeyyno hanım bana mesaj göndermişsiniz ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama üye mesajım az olduğu için cevap veremedim.
hat kullanmıyorum ama telefonuma kaydettim numaranızı.
face üyeliğiniz varsa ÖM ile gönderin ben hep orda olurum başka türlü iletişime geçemeyiz çünkü :)

olsun cnm önemli değil, ok attım özel mesajını. avonla ilgili her türlü soruya cevap veririm seve seve.

bende burdan çok şey öğrendim ürünler hakkında.

ben kullanıyorum valentınayı çok hoşuma gıdıyor rengı

bende müşterime getirdim valentine oda çok beğendi ama ben kapalı verdiğim için kendim görme şansım olmadı.

bide dışı sarı olan 13 tl lik ruj var ya anewin . oda çok harika plumbery rengini istediler benden.

dışı bile çok şık

Back
X