- 12 Aralık 2011
- 297
- 33
- 123
arkdaşlar ürün almak için sipariş takibi yapna varmı yada nerden alcazz
avonun sitesinde online katalog oluyor canım ordan bakıp herhangi bir temsilciye sipariş verebilirsin

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkdaşlar ürün almak için sipariş takibi yapna varmı yada nerden alcazz
canım bende istiyorum standta durmak ama bilgi almak istiyorum bikaç defa yazdım buraya senden başka cevap veren olmadı mesela stantda durunca üye bulunurmu yada insanlara nasıl yaklaşılmalı ürün satılabiliyormu çünkü üye bulmam lazım t.ö.olmak istiyorum ve 6 aydır çevremden 1 kişiyi bile üye yapamadım acaba şansımı ordamı denesem diyorum
zeynoo cevap içşin teşekürler canımm saoll
buu ayıb katoluguu geldimiii arkdaşalr bilğiniz varmı peki
kızlar yeni katoloğu yükleyen varmı göremedimde
Kızlar geçen aydan 85 tl lik borcum var. Fakat sipariş verdim. Sizce siparişim faturalanırmı?
2 ay önce 68 tl lik borcum vardı ve verdiğim sipariş faturalanmıştı.. :26:
mutlaka bulursun canım ama hemen bir gün standda durupta üye bulamadım diye sakın pes etme. bir hafta beklersin kimse gelmez üye olmak için, bazen bakarsın günde 5 kayıt yapmışsın . eğer zamanın varsa yanındada biraz sabrın varsa, eğer istiyorsan mutlaka yaparsın kayıtları. tö olmak için 1 kayıt bile bulsan yeter ilk etapta. tö başvurusu yaptığın ilk 3 kampanya içerisinde 5 kişiye tamamlayıp tö olabilirsin. ama şu varki diyelim bu ay 1 kişiyi kayıt ettin. o kişi ilk siparişini girince 10 tl kayıt ödülü alırsın birdahaki ay. takımını 5 kişi yapmadan onların satışından prim alamazsın. aynı anda 5 kişi bulmak çok zor. yavaş yavaş. mesela bu ay tö için başvuru yap. gözüne iki kişi kestir onları üye yapmak için ikna et. diğer ay 2 kişi derken bi bakmışssın 3 kampanya sonunda 5 kişin olmuş bile.
kızlar bu arada töncülerinin kayıt başı ödül ücreti ve alacakları komisyonlarda değişiklik yapıldı. bilginiz olsun.
ttlım bence kendı kendne cevap wermıssn bbgm sıparıslern faturalanr cnku oncedende borcun warken olms![]()
Ama tatlım 210 tl lik borcum varken faturalanmadı. Bir kısmını ödedim bugün 85 tl kaldı. Limite göre değişiyor demekki.
kızlar çılgın salı nedr ben blmıorm açklayan olblr mı acaba?
zzeyyno hanım bana mesaj göndermişsiniz ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama üye mesajım az olduğu için cevap veremedim.
hat kullanmıyorum ama telefonuma kaydettim numaranızı.
face üyeliğiniz varsa ÖM ile gönderin ben hep orda olurum başka türlü iletişime geçemeyiz çünkü :)
geçen seneden içimde kalmıştı bende valentine rengini sipariş ettim inş güzel çıkar :)
ben kullanıyorum valentınayı çok hoşuma gıdıyor rengı