Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siparişi şimdi verdim ama bişey eksik yazmışım ilave edebilirmiyim yaaa.. lütfen cevap verinnn
gönderdiysen düzeltemezsin anca mail atıp veya arayıp faturayı iptal ettirme şansın var faturalanmadan yani pazartsiye kdr fln. faturalanrsa hçbir işlem yapamazsın.o yüzden mail fln at istersen şu faturamı iptal etmek istiyorum diye numarasını yaz. sonra tekrardan gir hepsini unuttuğun ürünle beraber.
k3 başladııı
kızlar çok soru sordum amaşimdi 200 tl yapınca alacağım hediyeyi 100 tl 100tl şeklinde iki ayrı günde ayrı sipariş olarak versem hediyeyi alabiliyormuyum? yoksa tek seferde mi 200 TL sipariş girmem gerekiyor? ona göre sipariş giricem
200 tl ye ne hediyesi var ya benim haberim yok hediyemi var ne veriyor kızlar
ara istersen ama şu an çalışmıyo da olabilirler sen yine şansını deneofff o zaman da stokta kalmaz ürünler yaaa. arasam şu ürünü ekleyin desem olmaz mı yine..
Kızlar sipariş verdim ben ama sipariş takibi kısmından ödüllü satış tutarı neden katolog fiyatıyla gösteriyor anlayamadım. Ödüllü satış nedir? Neden katolog fiyatı görünüyor temsilci fiyatı görünmüyor anlamadım ben
temsilci fiyatı fatura tahminine girdiğinde gördüğün tutar cnm altta karın fln olur fatura dışı bedellerde üyelik ücretini ödediysen eğer 8.5 tl gbi bi rakamın olmaması snn için daha iyi olr çnkü kargo parasıdır o
Canım şimdi benim kargo parası ödememem için temsilci de kendi bazı siparişlerini ekledi ama fatura kısmında benim daha önceki verdiğim siparişler yeniden verilmiş gibi ödüllü satışta tekrar faturaya eklenmiş ben anlayamadım canım ya sipariş verdikten sonra göremiyormuyum asıl ödemem gereken parayı? Siparişlerim geldiğinde mi göreceğim faturayı vallahi zor iş
ÖDÜL Satış ta vermiş olduğun sipariş toplamı oluyor orası mühim değil ama snn şu an girdiğin siparişte fatura tahminine bakman lazım orası snn için önmli olan faturayı orada görürsün asıl fiyatlarla katalog fiyatlarıyla değil
Canım o kadar kurcaladım siteyi ama fatura tahmini diye biyer bulamadım tam olarak nereye tıklamam gerek?
cnm gönderdiysen eğer şu an siparişi fatura tahmini diye bi yer çıkmaz o göndermeden önce sepetinde ürün varsa çıkıyor eğer ürün var da göndermediysen sürekli devam diye ilerleyen bi buton var orda karşına çıkar ztn dikkat et tam emin değilsen yanlışlıkla gönderme
Anladım canım çok teşekkür ederim yardımların için :13:
bakalım hangimizin kolisinden ne eksik çıkacak.
içimden bir ses öyle diyor.![]()
kız ne diyon sen aaaaaaaaa :18:
merhaba kızlar.. şimdi sipariş veriyorum .. Yılan Derisi Görünümlü Uzun Kordonlu Saat normalde 26,50 TL temsilci fiyatıyla 18,75 ama tahmini fatura tutarına baktığımda 26,50 yazıyor temsilci fiyatı yerinde. neden ya iki saattir onla uğraşıyorum :S bir de iki tane o saat siparişim var ama 0 kâr -_- ne yapıcm?